Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
neco1960
Контакти:

Re: За или против връщането на Николай Димитров (Хичо) на Герена

Мнениеот neco1960 » 17 апр 2011 21:06

ама вие задавате ли си въпроса дали Хичо иска да се върне!?!?

Потребителски аватар
tornadoto_96
Контакти:

Мнениеот tornadoto_96 » 17 апр 2011 21:14

Ако беше първия полусезон щях да кажа НЕ! Обаче сега съм на обратното мнение 8-)
[center][wrapimg=]https://31.media.tumblr.com/b2ad6f25475a08556b2fc282dd3ca175/tumblr_n45b75B2RP1remfquo1_400.gif[/wrapimg][wrapimg=]https://31.media.tumblr.com/cb7f72f7be786149c190c595160f8327/tumblr_n4t5civ7pl1s44vaqo4_250.gif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
tani
Контакти:

Мнениеот tani » 17 апр 2011 21:34

да се връща че от крила като Матондо и Слори се видяхме в прикючение

Blue_Girl
Контакти:

Re: Всекидневна около Левски.....

Мнениеот Blue_Girl » 17 апр 2011 21:38

blue avalanche написа:"Димитър Димитров е сред обсъжданите имена за треньор на Левски от лятото. Със своята визитка и „синьо" сърце Херо изглежда сериозен вариант за разлика от хора с далеч по-малко успехи като Илиан Илиев. Иначе доста се пошумя и около Красимир Балъков, но четвъртият в света по принцип има доста изисквания, трудни за изпълняване във времена на криза.
Дискутират се и други възможности. Шансът за любимеца на агитката Станимир Стоилов обаче намаля, като подписа нов договор с Анортозис.
На „Герена" дипломатично и коректно не говорят за смяна на Ясен Петров, но треньорът явно загуби доверие напоследък. А Херо направи рекорд - стана най-дълго задържалият се треньор в саудитската лига, съобщи сайтът „Арабикфут-бол". Двукратният шампион на България с Литекс и Левски води скромния Ал Кадисия вече два сезона.
Бившият национален селекционер обаче е готов при подходяща оферта да се върне у нас, особено в любимия Левски. В Ал Кадисия специалистът вече четири месеца не получава и стотинка, а четирима титуляри отказаха да играят заради дължими пари. И управата не се ангажира, защото в клуба предстоят избори..."
Само им гледам сеира,колко ще ги "извъртят" до лятото.Журналист умора няма... :) :) :)

Точно така!
8-)
Пак сърцата ни са пълни,
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Мнениеот smoothc » 17 апр 2011 21:42

Писна ми с тези врътки на играчи на Левски:Заминава връща се после пак трансфер след време пак се връща!!
На Хичо проблема е следния:Въобразил си е че е голям техничар спринтьор мъчи се да имитира Уолкът Кр.Роналдо Ленън но.....е на светлинни години от тях!!Ето защо като играе вместо да подава той бяга като муха без глава из терена лъже 1-2 и третия му я взема!!....а между другото е и напълно неориентиран в играта!
Категорично съм против Хичо да се върне в Левски!! Левски трябва да налага младите си играчи а не да ги държи в Б отбора!!А някои от тях са доста перспективни!

Потребителски аватар
bekono
Контакти:

Мнениеот bekono » 17 апр 2011 21:48

Ако бях фен на Левски и аз щях да съм "ЗА", но не съм техен привърженик и съм против, тъй като ще е за тяхно добро.
[wrapimg=]http://i45.tinypic.com/2yywn10.gif[/wrapimg] Изображение Изображение Изображение

Потребителски аватар
batмanlive

Мнениеот batмanlive » 17 апр 2011 21:53

даже и Роналдо да заиграе в Левски докато ясен е там нищо хубаво не ни чака .този измислен треньор може да развали за отрицателно време формата и на най-добрите в света
КАРТОФА,ПЕРУКАТА,ДЖУДЖЕТО И КАПИТАЛИЗМА ВЪН ОТ БЪЛГАРИЯ !!!

Потребителски аватар
child in time
Контакти:

Мнениеот child in time » 17 апр 2011 22:20

И Хичо и дядо му са големи Левскари и той има своето място на Герена! Върнете го и няма да съжалявате!
БюрекOFF и Цветан перфектните НЕпознати! :-)

Потребителски аватар
Neron
Контакти:

Мнениеот Neron » 17 апр 2011 23:02

Твърдо против.Едва се отървахме не трябва да играе в Левски ако не си е подобрил играта поне двойно.
1. Наименованието "ПФК Литекс - Ловеч" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - "ПФК Цска София ЕАД".

Нищо общо с Микре!!

gun175
Контакти:

Мнениеот gun175 » 17 апр 2011 23:05

JackPackage написа:По добре той отколкото Матондовци и Видовци... поне Хичо от време на време вкарваше пък и има в пъти по добър дрибъл и центриране от тия двамата :?

Иначе съм против това да си връщаме играчи които сме продали :roll:

аз се надявам да се върне Жо... той е половин отбор!!!
а по темата, Хичо има качества може да помогне.

Върни се в “Левски”