Няколко думи за Рабех!
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Предложение: Рабех дефанзивен халф?
Добра идея.. дано Гонзо да чете форума 

Най добре ще е с Борислав Балджийски 

Абе, момчета, дефанзивен халф е Бензукан, защо никой не се сеща за това?
И в младежкия на Мароко преди, и сега в националния, когато го взимат, го използват на тази позиция.
Той изнася превъзходно топката, а ние след Пелето нямаме футболист, който да се справя добре с тази функция.
Досега са го пускали или като бек, или като централен защитник да запълва дупки, но никога там, където е силен.
Треньорите ни са под всякаква критика. Да вземат поне да питат момчето, къде играе.
А Рабех да си седи централен защитник, въпреки че би се справил на всеки пост, защото е футболист, който може да играе класен футбол.
И в младежкия на Мароко преди, и сега в националния, когато го взимат, го използват на тази позиция.
Той изнася превъзходно топката, а ние след Пелето нямаме футболист, който да се справя добре с тази функция.
Досега са го пускали или като бек, или като централен защитник да запълва дупки, но никога там, където е силен.
Треньорите ни са под всякаква критика. Да вземат поне да питат момчето, къде играе.
А Рабех да си седи централен защитник, въпреки че би се справил на всеки пост, защото е футболист, който може да играе класен футбол.
И аз съм за тази идея. В Мароко е играл на този пост и се е справял чудесно. Дано Гонзо се вслуша в идеята. Мисля че ще направи много добър мач на този пост и то срещу Литекс.
-
Bobo_87 написа:Най добре ще е с Борислав Балджийски
Балджийски има качества за офанзивен халф ! Има удар....има техника.....има и пас !
В негово лице аз виждам, достоен ( че и по добър ) заместник на Бардон !
- el pipita
- Контакти:
Колкото и да говорите ще пусне САША 

- Borislove
- Контакти:
Гонзо вас ще слуша как да си реди състава. Как пък не.
Левски София(TM)
Третия халф ще е Саша. Не вярвам точно за този мач, Гонзо и Тони Здравков да правят експерименти.
Това не е мач в които да се изпробват варианти. Такива решения на пожар не се вземат.
Успех утре. Само Левски ...
Успех утре. Само Левски ...
- metodito
- Контакти:
Като гледах на мача с варненци, Рабех как без да тича беше навсякъде и им отнемаше топката се убедих в думите на един съфорумец, че тоя "и мъртвопиян е най-добрият защитник в България". По темата: и според мен, Бензукан е човека, а не Рабех за дефанзивен халф.