Синята зимна подготовка и трансферни новини около Левски

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
wilge
Контакти:

Re: Синята зимна подготовка и трансферни новини около Левски

Мнениеот wilge » 07 фев 2021 19:05

Да успееш да изкараш треньора извън нерви си е изкуство. Само не знам кой е режисьора. Нищо общо с играта на подготвителния лагер. Вярно, ТАМ противниците играеха футбол и имаше празни пространства, а ТУК – опълчение и контри. Но това ни чака. Ако играчите не го проумеят, да не чакат успехи. Ако от Малмьо случайно се бръкнат с още 150 хил. € не виждам как ще я караме.
Обобщение: Пременил се Илия...

vvessel
Контакти:

Мнениеот vvessel » 07 фев 2021 20:14

Контролата със Своге показа само едно - точно за там сме в класирането, където се намираме в момента. Тотална посредственост с изключение на Робърта, който със сигурност ще изхвърчи при добра оферта. Всички останали с отделни проблясъци са сива маса.
Защитата нямаше много работа та трудно може да се оцени, но Сулака си личи че играе със самочувствие. Дано да не му изиграе лоша шега някой път. Другия нов централен, не съм му запомнил името, и на терена нямаше с какво да го запомня. Може би е добре това.
Луи все още кара проби, но ако няма високи финансови претенции, мисля, че ще ни свърши добра работа. Стори ми се по-стабилен от новото попълнение на същият пост.
Новия холандец на проби ми се стори гола вода. От това което видях в контролата е нормално, че е без отбор.
Иначе в средната ни линия, щом Райнов е най-добрият, значи е ясно какво и е нивото.
Така и не разбрах защо Божинката е в отбора щом не го пуснаха и за 10 мин срещу Своге. Досега май само в една среща игра 15-20 мин и това е.
Дано се преборим за седмо място.

Потребителски аватар
alexdb
Контакти:

Мнениеот alexdb » 07 фев 2021 20:26

vvessel написа:Контролата със Своге показа само едно - точно за там сме в класирането, където се намираме в момента. Тотална посредственост с изключение на Робърта, който със сигурност ще изхвърчи при добра оферта. Всички останали с отделни проблясъци са сива маса.
Защитата нямаше много работа та трудно може да се оцени, но Сулака си личи че играе със самочувствие. Дано да не му изиграе лоша шега някой път. Другия нов централен, не съм му запомнил името, и на терена нямаше с какво да го запомня. Може би е добре това.
Луи все още кара проби, но ако няма високи финансови претенции, мисля, че ще ни свърши добра работа. Стори ми се по-стабилен от новото попълнение на същият пост.
Новия холандец на проби ми се стори гола вода. От това което видях в контролата е нормално, че е без отбор.
Иначе в средната ни линия, щом Райнов е най-добрият, значи е ясно какво и е нивото.
Така и не разбрах защо Божинката е в отбора щом не го пуснаха и за 10 мин срещу Своге. Досега май само в една среща игра 15-20 мин и това е.

Оптимист. Аз се моля да се преборим за място в лигата без бараж :lol: :lol: :lol: На този етап май сме сред фаворитите за изпадане. Дано си вземем мачовете с преките конкуренти, че иначе става много лошо.

Fbf

Мнениеот Fbf » 07 фев 2021 20:30

Божинов изпусна доста добро положение. Иначе определено трябваше са запише повече минути, за да навлезе в игрова форма.
ВИЕ СТЕ ЛИТЕКС
Изображение

vlong
Контакти:

Мнениеот vlong » 07 фев 2021 20:36

Айде,айде,много черногледство.Все пак изпуснахме две-три стопроцентови,като онова на Насиру си беше чист късмет за Своге.Вчера люляците да не би да имаха повече?Просто имат по-класни донякъде играчи, а и Митрев май не се влагаше много.
Може да сме се стреснали от публиката?
САМО ЛЕВСКИ!

Fbf

Мнениеот Fbf » 08 фев 2021 08:05

Станислав Иванов е дал обширно интервю в Гонг.

Изображение
Изображение
ВИЕ СТЕ ЛИТЕКС
Изображение

Odessit
Контакти:

Мнениеот Odessit » 08 фев 2021 09:07

alexdb написа:
vvessel написа:Контролата със Своге показа само едно - точно за там сме в класирането, където се намираме в момента. Тотална посредственост с изключение на Робърта, който със сигурност ще изхвърчи при добра оферта. Всички останали с отделни проблясъци са сива маса.

Оптимист. Аз се моля да се преборим за място в лигата без бараж :lol: :lol: :lol: На този етап май сме сред фаворитите за изпадане. Дано си вземем мачовете с преките конкуренти, че иначе става много лошо.

"Левски" определено беше по-добрият отбор и заслужено спечели. Победата си е победа независимо от съперника, така се изгражда манталитет на победител.

Warped
Контакти:

Мнениеот Warped » 08 фев 2021 09:19

След 2 месеца подготовка, треньора да казва - "Стоянович: Тези момчета, ако искат да играят в Левски, трябва да си променят отношението".
Нещо не е......
И после аз съм мрънкал, абе дече най мрънкат ръководителите на Левски в последните 7 години.
Още не езапочнал шампионата и тренера почна да си мие ръцете ми се струва.
Дано греша, но от вече дългогодишна практика, се вижда че не
Непринуден:
Нямам време за странични неща. В момента най-важното е това на снимката. Гледам го, любувам се и бия чикии.

Warped
Контакти:

Мнениеот Warped » 08 фев 2021 09:31

mikata написа:Никакъв помен от играта в Хърватска.

каква игра в Хърватия?
Там хората их=граха срещу нас на 20%, ние явно сме били на 100
Непринуден:
Нямам време за странични неща. В момента най-важното е това на снимката. Гледам го, любувам се и бия чикии.

ikar
Контакти:

Мнениеот ikar » 08 фев 2021 10:37

Този мач който се явява "генерална" проверка преди началото на сезона затвърди впечатленията от мачовете в Хърватска.След като би реформирана цялата защита и вратаря нещата във фаза защита изглеждат далеч по приемливи и добре. В средата и в атака обаче цари пълен безпорядък. Вчера играем с отбор от средата на втора група.При 70-30% владеене на топката имаме 2-3удара в очертанията на вратата.Това говори достатъчно.Напълно разбирам думите на Славиша след мача. Трябва да си доказан мазохист за да се съгласиш да бъдеш треньор в този момент и при тези обстоятелства. Без привличане на един градивен халф и един добър флангови футболист нещата няма да се получат.

Върни се в “Левски”