efbet Лига: Черно море (Варна) - Левски (София) , Събота
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: efbet Лига: Черно море (Варна) - Левски (София) , Събота
Левски игра с резервите. Видя се че няма повече от 2-3 адекватни смени. Найденов, Юруков и З Димитров са адски некомпетентни към момента. Куцо изпуснат мач, но и без това не играем за титлата
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
-
- Контакти:
По-селски мач отдавна не бях гледал. Бойко Величков в студиото каза, че имало много "майсторски отигравания", явно са му пуснали някакъв друг мач... Иначе преди срещата прогнозирах хикс, даже смятах, че на тоя етап това ще е по-скоро добър резултат за нас, но - естествено, - сега ме е много яд. Не смятам, че домакините с нещо заслужиха радост в този мач - и с игра, и с поведение, но такъв е животът... 

Само "Левски"!
Warped , никой не те спира да ходиш да припознаваш който искаш отбор !
Чорбари , не ни трябват
Чорбари , не ни трябват
ЛЕВСКИ, ОЛЕ, СВОБОДА ОТ МУТРИТЕ!
tochavos написа:
Предпочитам ЦСКА с историята на Литекс, пред помийна яма с 30 титли.

tochavos написа:
Предпочитам ЦСКА с историята на Литекс, пред помийна яма с 30 титли.

- metodito
- Контакти:
Popokatepetal написа:Само сравнете това, което играе Спийрингс (техника, движение с и без топка, поглед върху играта и т.н.) с това, което ни предлагат останалите 21 играча на терена. Не знам какво ги учат в Холандия по школите, но са си друга планета просто.
И аз го отбелязах преди за Робърта. Просто са депресиращо добре научени на футбол.
И все пак добре и толкоз цяла точка. Падахме си като едното нищо, Морето имаха две греди, а в отобора ни футболисти са Холмс и Спиро + портиерето. Лозев се предсави също добре, имаме нещо като пълноценен играч в дясно поне в сравнение с Жиката.
Ж центъра на Тиам не му се играе, а Юруков и Найденов друм към Витоша Б. Павлин немедленоо да се продава и да сеналага цигането, макар и той е майка плаче.
Дано Морето играят така накървавени и срещу другите,а сватбата да им пуска голови атаки след фаул в нападение.
Ж центъра на Тиам не му се играе, а Юруков и Найденов друм към Витоша Б. Павлин немедленоо да се продава и да сеналага цигането, макар и той е майка плаче.
Дано Морето играят така накървавени и срещу другите,а сватбата да им пуска голови атаки след фаул в нападение.
Олимпий Панов -Опълченец в 1-ва рота на 1-ва Опълченска дружина, член и секретар на БРЦК. Участник в боевете при Ст. Загора, Шипка и Сливница. Майор Панов е родоначалник на българската артилерия. Продължител на делото на Левски и борците за свобода.
Дясното крило на Ч.Море преминаваше като на парад през лявата част на защитата на Левски.Можеше ли и да центрира точно щеше да бъде страшно.
kempesmario написа:Недопустимо е тази балонна топка да я отиграва Димов. Абе вместо да му стъпиш и да потърсиш контакт, абе мани срамота. А найденов, юруков и такива като тях нямат място в отбора.
Стига плюхте Хубчев! След 80-тата минута Сватбата ни подготвяше. Фауловете сигурно бяха 10:1 за Морето, дава картон на Холмар за игра рамо в рамо, а и преди това на Горанов може да се спори дали има фаул. Ако не беше простотията на вратаря им, Левски беше на сигурна загуба.
realno: Бройчо сега се оплаква като клиент изпуснал евтино олио? 

С оглед на състава, съдийството и броя на положенията Х си е успех за нас. Играчите, които не бяха играли отдавна бяха много по-зле и отпреди. Но специално за Найденов нямам думи, при положение, че съм свръх толерантен към младите.
Testa_di_Legno написа:По-селски мач отдавна не бях гледал. Бойко Величков в студиото каза, че имало много "майсторски отигравания", явно са му пуснали някакъв друг мач... Иначе преди срещата прогнозирах хикс, даже смятах, че на тоя етап това ще е по-скоро добър резултат за нас, но - естествено, - сега ме е много яд. Не смятам, че домакините с нещо заслужиха радост в този мач - и с игра, и с поведение, но такъв е животът...
Е, добри отигравания имаше. Левски направи няколко интересни атаки, при които за съжаление в последния момент нападателя се забавяше. Имаше и едно красиво изпълнение на Димов със задна ножица и волето на холандеца което можеше да стане изключително красив гол. Иначе като цяло на картофената нива футбол така или иначе не може да се играе. След като има толкова претенции, че сме някаква Висша лига е нормално на подобни стадиони не трябва изобщо да се играе. И тия и Ботев и Враца и Славия да си оправят стадионите ако искат да домакинстват.
Не се ядосвайте, нали резултатите, играта и класирането нямаха значение?
Както можеше да го спечелим, така можеше и да го загубим мача... Бяхме по-близко до първото, но... типично в наш стил накрая се оакахме.
Мисля, че равенството е справедливо предвид видяното на терена от нашите. Бавни, тромави, неориентирани, всеки втори пас напред сгрешен. Сигурно 80% от пасовете бяха назад, защото ги е страх да не сгрешат напред. Повечето играчи оцъклени, сякаш за първи път се виждат и излизат срещу Барса на Камп Ноу.
Иначе сега съм сигурен, че ще се оправдаем с контузиите... Но за мен е видно, че проблема е в класата. В този отбор на Левски има трима човека, които заслужават да носят фланелката. Това за мен са Миятович, Холмар и като трети слагам Спиерингс (нищо, че му е първи мач, но си личи, че е класа). Това е!

Както можеше да го спечелим, така можеше и да го загубим мача... Бяхме по-близко до първото, но... типично в наш стил накрая се оакахме.

Иначе сега съм сигурен, че ще се оправдаем с контузиите... Но за мен е видно, че проблема е в класата. В този отбор на Левски има трима човека, които заслужават да носят фланелката. Това за мен са Миятович, Холмар и като трети слагам Спиерингс (нищо, че му е първи мач, но си личи, че е класа). Това е!

R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)
Дай на глупака власт и му гледай сеира!
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)
Дай на глупака власт и му гледай сеира!