Левски (София) - Локомотив (Пловдив) | 1:0 FT

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Как ще завърши срещата

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Re: Левски (София) - Локомотив (Пловдив) | 1:0 FT

Мнениеот W84me » 25 авг 2019 16:49

damyanov1963 написа:Истинският мач е следващия кръг. Тия Локо се оказаха и те балон. Толкова беззъби в нападение, с две хаотични мелета след, като получиха гола. Само дето им се вързахме преди мача, че са голяма работа. Даже по К3 казаха, че се представили страхотно в Европа!
Баси, та те от четри мача имат една победа и три загуби, а ние две победи и две загуби...

Невероятно се представиха в Европа. Търнава им вкараха 3 гола с 10 човека, бавиха мача от 50 минута срещу 10 души...
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
AzSumRazbirach
Контакти:

Мнениеот AzSumRazbirach » 25 авг 2019 19:23

Хайде да спрем да плюем по българското, а? Вие какви сте...? Отборът какъв е...?
Предпочитам отбора да е съставен от футболисти като Райнов, Михайлов, Юруков, Ст. Иванов, Станислав Костов, Горанов от колкото онея некадърници Матондо, Адениджи, Аларм, Насрания Мохамед, Буш, Белаид, Гомнодои, Утонджи, Мутонжди, Синът на Ривалдо и тем подобни НЕКАДЪРНИЦИ и ТЕМ ПОДОБНИ ПСЕВДО ФЕНЧЕТА - НЕКАДЪРНИ, КОИТО ПЛЮЯТ ПО БЪЛГАРСКОТО
САМО ЛЕВСКИ И САМО БЪЛГАРИЯ!. Като не искате да гледате българско ходете гледайте лайногорец и точете лиги по бразилските минджи.

Потребителски аватар
ChelseaFUN
Контакти:

Мнениеот ChelseaFUN » 25 авг 2019 19:42

Виждаме ги българите какво правят. Падат от Косово на Националния стадион с 2:3... Това ако са класата, по-добре не.
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/B4/7E/93e189f21ab0b47e.png[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 25 авг 2019 19:49

AzSumRazbirach написа:Хайде да спрем да плюем по българското, а? Вие какви сте...? Отборът какъв е...?
Предпочитам отбора да е съставен от футболисти като Райнов, Михайлов, Юруков, Ст. Иванов, Станислав Костов, Горанов от колкото онея некадърници Матондо, Адениджи, Аларм, Насрания Мохамед, Буш, Белаид, Гомнодои, Утонджи, Мутонжди, Синът на Ривалдо и тем подобни НЕКАДЪРНИЦИ и ТЕМ ПОДОБНИ ПСЕВДО ФЕНЧЕТА - НЕКАДЪРНИ, КОИТО ПЛЮЯТ ПО БЪЛГАРСКОТО
САМО ЛЕВСКИ И САМО БЪЛГАРИЯ!. Като не искате да гледате българско ходете гледайте лайногорец и точете лиги по бразилските минджи.

Разбирач си, факт! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Вълчан

Мнениеот Вълчан » 25 авг 2019 20:01

Върнат ли се Тиам и Холмар ще се нареди пъзела отзад.А и Костов да застане наи отпред си е друго.Единствено мен ме дразнят този Стаси и Раинов.Мисля други трябва да са изпълнителите там.Наближава мача със оранжевите.Те както се вижда са страшни циркаджии по терена.Много трябва да се внимава за картони.

Радо
Контакти:

Мнениеот Радо » 25 авг 2019 21:00

Казах, че ще бъде 1 - ца. ;)

Потребителски аватар
Corwin
Контакти:

Мнениеот Corwin » 25 авг 2019 22:35

По-добре да бием, отколкото да падаме. Браво на Робърта, игра с желание. Локото не се представиха така, както се очакваше. Утре вецниците първи.
Ще видим другия кръг :)

drvasko98
Контакти:

Мнениеот drvasko98 » 25 авг 2019 22:52

Другият кръг излизаме за 0-0 и бием с 1-0. Те имат изпълнители отзад...

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 26 авг 2019 00:03

Вълчан написа:Върнат ли се Тиам и Холмар ще се нареди пъзела отзад.А и Костов да застане наи отпред си е друго.Единствено мен ме дразнят този Стаси и Раинов.Мисля други трябва да са изпълнителите там.Наближава мача със оранжевите.Те както се вижда са страшни циркаджии по терена.Много трябва да се внимава за картони.

Когато Костов се върне, Робърта става алтернатива на Стаси за крилото, просто допълнителен вариант.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

leedsuafc
Контакти:

Мнениеот leedsuafc » 26 авг 2019 00:18

Робърта ми хареса, цяло полувреме се мъчеше да ги тормози тия двама великана и накрая го тури :) точно между тях ,горе долу като Левандовски я направи,евала. А Каргас си е защитник ,спор няма още от началото ,нищо ,че тук добре го охранихте :idea: в началото!!

Върни се в “Левски”