Бараж за ЛЕ: Левски - Етър (Вторник)/1:0 FT
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- ralka_levskarka
- Контакти:
Re: Бараж за ЛЕ: Левски - Етър (Вторник)/1:0 FT
Ми не си ли плачем? Кой ще вкарва на Лудогорец и онези? Колко гола има нападателя срещу отборите горе? Не е ли 1? Ми, ако искаме да отлепим от 3 място трябва да бием и тия над нас, няма да стане само с победи срещу отборите след 6-то място. И аз искам нашите да бият зелените, ама нито крилата ни изпъкват тогава, нито нападателят. Вижда се какво става с този формат на първенството - нямаш ли играчи- забрави да изместиш Лудогорец.
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]
Re: Бараж за ЛЕ: Левски - Етър (Вторник)
metodito написа:ralka_levskarka написа:metodito написа:Определено ни трябва голмайстор и плеймейкър. Иначе пак ще берем ядове. В защита е ок, в средата може още. Но напред си плачем за реализатор.
![]()
![]()
Викаш резерви не ни трябват? Можеш ли да гарантираш, че Костов ще повтори сезона? Ами не можеш. Трябват ни голове и срещу отборите от нашата черга, ама ги няма нито от крилата, нито от нападателя, щом теб това те устройва - окей, ама тия, които ни чакат за първия мач в ЛЕ, ще затворят Костов по същия начин и ще бараме меча.
Трябва достоен партньор/резерва на Костов. Реакцията ми е продиктувана от това:Но напред си плачем за реализатор.
Съгласна си с това твърдение, така ли?
Малко ще се намеся и аз... Съгласен съм с Ралка. Ако ще взимаме нападател ни трябва по-класен от Костов, не негова достойна резерва. В интерес на истината, Костов не успява да убеди напълно много хора все още, че е нападателят, от който един отбор има нужда. Да, вкара много голове, помогна за много взети точки и има страхотен усет за пласиране, но просто не е типът нападател, който може да поеме нещата в свои ръце и да реши закучен мач като вчерашния от нулева ситуация. Или пък някое по-голямо дерби... Факт е, че за целия сезон има един единствен вкаран гол на един от двата отбора в топ 3 (вследствие на пласирането му, както споменах). А ние сме изиграли 8 мача с тях. Няма нито една асистенция... Няма я физиката да гази защитниците и да всява паника... Такива нещица, които правят впечатление. Иначе аз го харесвам, очевидно е, че дава всичко от себе си за тоя клуб и се надявам да остане, както и да повтори сезона си, та дори и да го подобри.
И ЗАВИНАГИ С ТЕБ, И НАВСЯКЪДЕ С ТЕБ!
- metodito
- Контакти:
specter написа:
Малко ще се намеся и аз... Съгласен съм с Ралка. Ако ще взимаме нападател ни трябва по-класен от Костов, не негова достойна резерва. В интерес на истината, Костов не успява да убеди напълно много хора все още, че е нападателят, от който един отбор има нужда. Да, вкара много голове, помогна за много взети точки и има страхотен усет за пласиране, но просто не е типът нападател, който може да поеме нещата в свои ръце и да реши закучен мач като вчерашния от нулева ситуация. Или пък някое по-голямо дерби... Факт е, че за целия сезон има един единствен вкаран гол на един от двата отбора в топ 3 (вследствие на пласирането му, както споменах). А ние сме изиграли 8 мача с тях. Няма нито една асистенция... Няма я физиката да гази защитниците и да всява паника... Такива нещица, които правят впечатление. Иначе аз го харесвам, очевидно е, че дава всичко от себе си за тоя клуб и се надявам да остане, както и да повтори сезона си, та дори и да го подобри.
Наясно съм, че Костов не е харесван от мнозина. Това, че стана голмайстор на първенството просто добавя още масло в огъня на това нехаресване. Пак ще кажа. Имам приятели, които никога не приеха Гонзо, докато ни беше играч (двама, ако питаш колко са тея човека). Защо? Ей така!
Последна промяна от metodito на 29 май 2019 12:10, променено общо 1 път.
- metodito
- Контакти:
ralka_levskarka написа:Ми не си ли плачем? Кой ще вкарва на Лудогорец и онези? Колко гола има нападателя срещу отборите горе? Не е ли 1? Ми, ако искаме да отлепим от 3 място трябва да бием и тия над нас, няма да стане само с победи срещу отборите след 6-то място. И аз искам нашите да бият зелените, ама нито крилата ни изпъкват тогава, нито нападателят. Вижда се какво става с този формат на първенството - нямаш ли играчи- забрави да изместиш Лудогорец.
Ми, ако искаме да отлепим от 3 място трябва да бием и тия над нас, няма да стане само с победи срещу отборите след 6-то място.
Рали, за да бие един отбор друг, трябва да има повече от нападател. Трябва и вратари, защитници, треньор. Конкретно за да сме на върха и треньора. Не може да сменяш през два месеца тренер и да търсиш дълготрайни успехи.
Вижда се какво става с този формат на първенството - нямаш ли играчи- забрави да изместиш Лудогорец.
Точно така. ИграчИ. И постоянство. Със смяна на половината титуляри всеки сезон, няма никога да стане. Със смяна на треньора всеки три месеца - също.
- metodito
- Контакти:
Така... Хайде сериозно сега. И нека да посмятаме.
Какво направи този сезон Костов и колко точки ни донесе?
Отзад напред:
- с морето - 0-1 с гол на Костов - 3 точки.
- с Берое - 1-2 - с гол на Костов - още три.
-с Етър - 2-1 - с гол на Костов - трите точки.
- с Верея - без неговия гол, срам и една точка. С неговия три точки
- със Септември - без гола му - загуба - 1 точка
- с морето - 2-2 - без неговия гол загуба - 1 точка
- с Етър - 1-2 - три точки ни носи
- със Славия - два гола и три точки.
Общо 23 точки. Махаме този сезон Костов от "Левски" и точките, които е донесъл. Какво се получава?
Какво направи този сезон Костов и колко точки ни донесе?
Отзад напред:
- с морето - 0-1 с гол на Костов - 3 точки.
- с Берое - 1-2 - с гол на Костов - още три.
-с Етър - 2-1 - с гол на Костов - трите точки.
- с Верея - без неговия гол, срам и една точка. С неговия три точки
- със Септември - без гола му - загуба - 1 точка
- с морето - 2-2 - без неговия гол загуба - 1 точка
- с Етър - 1-2 - три точки ни носи
- със Славия - два гола и три точки.
Общо 23 точки. Махаме този сезон Костов от "Левски" и точките, които е донесъл. Какво се получава?
- ralka_levskarka
- Контакти:
Всички говорим за Лудогорец и онези, а ти слагаш мачовете с тия от 6-то място надолу, за които казах, че не е достатъчно само на тях да вкарваш. То и Арс вкарваше при всяко си влизане, ама го разкарахме, а беше голмайстор преди да дойде.
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]
- metodito
- Контакти:
ralka_levskarka написа:Всички говорим за Лудогорец и онези, а ти слагаш мачовете с тия от 6-то място надолу, за които казах, че не е достатъчно само на тях да вкарваш. То и Арс вкарваше при всяко си влизане, ама го разкарахме, а беше голмайстор преди да дойде.
Да. И?
metodito написа:specter написа:
Наясно съм, че Костов не е харесван от мнозина. Това, че стана голмайстор на първенството просто добавя още масло в огъня на това нехаресване. Пак ще кажа. Имам приятели, които никога не приеха Гонзо, докато ни беше играч (двама, ако питаш колко са тея човека). Защо? Ей така!Не съм питал повече. Аз мога да спекулирам за точните причини, но излизаме извън сферата на футбола и... ще си ги запазя за себе си. Няма нужда от излишна полемика по въпроса. Но мисля, че ми е ясно доста добре за какво става въпрос.
И не ми е приятно от това.
Аз съм от тези, които не съм примирал никога по Гонзо. Защо? Защото съм гледал Наско. Има в нета един мач от 93-та пролетта срещу покойника. Пусни го и виж какви голове вкараме и от какви атаки и после си пусни 15-те гола на Гонзо. Иначе винаги съм уважава влагането на Гонзо и Костов в мачовете, което е важно, но.. не стига. Но на този етап не вярвам и да дойде по-добър от Костов
- metodito
- Контакти:
drvasko98 написа:
Аз съм от тези, които не съм примирал никога по Гонзо. Защо? Защото съм гледал Наско. Има в нета един мач от 93-та пролетта срещу покойника. Пусни го и виж какви голове вкараме и от какви атаки и после си пусни 15-те гола на Гонзо. Иначе винаги съм уважава влагането на Гонзо и Костов в мачовете, което е важно, но.. не стига. Но на този етап не вярвам и да дойде по-добър от Костов
За това те разбирам. Но не трябва да сее противопоставят. Ами, по-добър от Костов... не знам какво значи това. А и да успееш като деветка на "Левски" не се изисква само технически качества. Напрежението е огромно. Особено, ако си българин и разбираш какво подвикват някои по теб. Видяхме Гошко Христов. Той беше добър футболист. Доказа го и в Щатите. Но предполагам, че трябва си перде, той беше едно такова културно, възпитано момче. Някак си не на място. Ако искаме голаджия, трябва да търсим някой като Арш. Преди да дойде в София, той имаше няколко сезона с двуцифрен брой голове. Когато си отиде продължи по същия начин. Нападател с по три-пет гола на сезон... Кой знае, де. Дано се справят, но задължително Костов трябва да остане. Намерят ли още един голаджия, супер. Още двама - дабъл супер!
Гошо Христов влезе от пейката и вкара гол, който реши титлата или и даде сериозен тласък към Герена и тя е за жалост последната.
Гошо Христов вкара гол, подпечатал ни влизането в групите на ЛЕ.
Гошо Христов спечели дузпа в последен мач преди групите на ШЛ при 0-0 в първия мач.
Това само за 2 сезона. Само за много незнаещи Гошо Христов не се е справил в Левски. Същите, заради които изгониха Кокала....
Гошо Христов вкара гол, подпечатал ни влизането в групите на ЛЕ.
Гошо Христов спечели дузпа в последен мач преди групите на ШЛ при 0-0 в първия мач.
Това само за 2 сезона. Само за много незнаещи Гошо Христов не се е справил в Левски. Същите, заради които изгониха Кокала....