След 2 часа разликата вече ще е 1 точка мача е протоколен
И да бием Ботев с Черно море ще се издъним общо взето Левски ще реши титлата
ППЛ: Лудогорец - Левски (Събота) /1:1 FT
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: ППЛ: Лудогорец - Левски (Събота)
xtremeee написа:След 2 часа разликата вече ще е 1 точка мача е протоколен
Не вярвам да се издъните последните 2 кръга, а колкото до ЦСКА не вярвам да ни бият.
Явно 3та липсващи оказват огромно влияние във играта на Лудогорец.Необяснимо обаче играят последните 4-5 мача.За догодина имат няколко супер попадения като трансфери и ще си променят играта към по добро.За Левски остава да победят оранжевите и да се приключва този сезон.Толкова некадърно изтървани точки на Герена......
Не смея за мисля със тези футболисти дали нямаше да са претендент до последно....

-
На линияmiro_rz
- Контакти:
Нищо футболно не видях , два слаби отбора. Аз бях обеден след първите 45 минути , че мача е 0:0 . Изгубени 90 минути на стадиона и за първи път съжалявам , че гледах мач на живо ! 

HardWork написа:wilge написа:Едни и същи отбори, едни и същи играчи- различен треньор, различна игра, различен резултат. Ако Слави беше здрав и можеше да издържи цял мач трите точки щяха да са за нас. Каквото- такова!
Вашите играят когато Павката им каже! Това с Дерменжиев си беше чиста симулативна игра от страна на ключовите фигури с цел да го разкарат!
По- склонен съм да вярвам на колегага който онзи ден писа, че чичо Гошо е част от сценарий. По- специално за мачовете с делиорманци. Така се осигурява спокойствие на трупата на един бизнесмен.
Иначе този мач беше различен, беше за нас. Не очаквах така да ги надиграем. Липсваше ни точност в завърщвощиа удар, т.е. класа.
Ако имахме треньор и вратар от началото... Здраве да е. Днес съм доволен. Трети мач виждам от отбора това което искам.
Поредният антифутбол в смешната ни лига. Левски все пак показа дух и желание. Но има още много какво да се желае.
Съдията Никито, стара ловешка подлога, не трябва да бъде допускан да ни свири мачове. Смеехме се на Тройчето навремето, но умрелите го наритаха от Армията и не му даваха наряди. Не знам защо нашето ръководство си трае.
Иначе пичът порядъчно си осра мача. Много спорна дузпа, а още по-спорен червен картон. Отделно несвирена дузпа срещу Костов в последната минута.
След този мач и този смешен Смехотворец ме е още по-яд на този който държа Митрев толкова дълго време и лековато пропуснатите точки срещу опашкарите. Този сезон предвид развитието имахме реален шанс за титла, но беше пропилян от глупост. Жалко. И още по-жалко, че вероятно ние ще я подарим на Домуза. За втори път!
Съдията Никито, стара ловешка подлога, не трябва да бъде допускан да ни свири мачове. Смеехме се на Тройчето навремето, но умрелите го наритаха от Армията и не му даваха наряди. Не знам защо нашето ръководство си трае.
Иначе пичът порядъчно си осра мача. Много спорна дузпа, а още по-спорен червен картон. Отделно несвирена дузпа срещу Костов в последната минута.
След този мач и този смешен Смехотворец ме е още по-яд на този който държа Митрев толкова дълго време и лековато пропуснатите точки срещу опашкарите. Този сезон предвид развитието имахме реален шанс за титла, но беше пропилян от глупост. Жалко. И още по-жалко, че вероятно ние ще я подарим на Домуза. За втори път!
xtremeee написа:След 2 часа разликата вече ще е 1 точка мача е протоколен
Защо Киро не иска да стане Шампион?
България има природни богатства,
България има народ несломим,
България има от всичко по малко
но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !
България има народ несломим,
България има от всичко по малко
но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !
bold написа:bubka написа:LSFC 1914 написа:bubka написа:То пък оставаше и дузпа да ви даде, след наглото подпиране преди това. Време е да се готвите усилено за баража.
Чакай не е свършило първенството все още оранжев клоун. Другата седмица ви бием и отивате на бараж.
Бая още хляб ще трябва да изядете, докато ни задминете. Мязате ми много на едни жълтурковци, дето една купа щяха да взимат.
Та и вие така-първо за титла се точехте, сега се точите да избегнете баража, накрая след самия бараж ще ви видиме за къде сте тръгнали.
а вие от трите мача този сезон колко пъти ни бихте,поне гол вкарахте ли(не броим тези във вашата врата).
Ми те това бяха наши голове. Вие още не сте ни вкарвали гол този сезон.
Arsenal- a new era begins ! Again!...
hydetoshi написа:bold написа:bubka написа:LSFC 1914 написа:bubka написа:То пък оставаше и дузпа да ви даде, след наглото подпиране преди това. Време е да се готвите усилено за баража.
Чакай не е свършило първенството все още оранжев клоун. Другата седмица ви бием и отивате на бараж.
Бая още хляб ще трябва да изядете, докато ни задминете. Мязате ми много на едни жълтурковци, дето една купа щяха да взимат.
Та и вие така-първо за титла се точехте, сега се точите да избегнете баража, накрая след самия бараж ще ви видиме за къде сте тръгнали.
а вие от трите мача този сезон колко пъти ни бихте,поне гол вкарахте ли(не броим тези във вашата врата).
Ми те това бяха наши голове. Вие още не сте ни вкарвали гол този сезон.
Е във вторник още един си вкарайте като първите два. Аз не възразявам и ще съм доволен. Вероятно с още един автогол ще бъдете обявени за световни идиоти № 1 в света за всички времена, които три пъти са се били сами. Едва ли има друг подобен случай

miro_rz написа:Нищо футболно не видях , два слаби отбора. Аз бях обеден след първите 45 минути , че мача е 0:0 . Изгубени 90 минути на стадиона и за първи път съжалявам , че гледах мач на живо !
[offtopic]К'во правиш на стадиона? Да не си закрил сезона на Висшата лига?[/offtopic]
Arsenal- a new era begins ! Again!...