Пирин (Благоевград) - Левски (София) | 18.02.2017 | 1:0 FT
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Пирин (Благоевград) - Левски (София) | 18.02.2017 | 1:0
СПАС РУСЕВ ВЪН ОТ ЛЕВСКИ !
-
angelofdeath
- Контакти:
Това е само един мач и то първи за годината. Топчо иска нова схема на игра, но има ли играчи за нея. Като гледах титулярите май само новия Яблонски е централен защитник. Останалите са бекове. Как да се иска стабилност отзад? Пък и кой реши, че 3-5-2 е най-удачната за Левски схема! Дайте да минат още два-три мача пък тогава да се отценява работата на Топчо. Титлата вече е мираж, затова може да се пробва. Не виждам, кой би могъл да измести Левски от тройката и участие в Лига Европа. Важна е играта, а се видя, че засега израстване няма!
ТЪПЧО ЩЕ ИЗЛЕЗНЕ ПО -ПРОСТ И ОТ ДИМИТЪР ПЕНЕВ !
Както се казва- Те ти булка Спасов ден. 
Днес видях демонстрация на страхотни футболни умения на левскари. Успешен Галин Иванов, прецизен Виктор Генев, креативен Лъчезар Балтанов и невероятно техничен Антонио Вутов.
Днес за пореден път бе даден отговор на въпроса - Има ли граница на човешката наглост, некадърност и безсрамие. И за пореден път отговорът е трърдо НЕ. Притежателят на всички тези качества Топчо отново не спомена за вина и оставка след срамната загуба и най-вече срамната игра срещу Пирин. Многократно изразявах мнението си, че този нагъл и накадърен помак-ибрикчия няма място в Левски. За съжаление обаче моят глас и гласът на многото истински привърженици на Левски остана ''глас в пустиня''. Оставянето му на поста старши треньор показва и колко му пука на новия собственик за клуба. Нещо повече - назначаването на абсолютния безхарактерен Чехльо, с главно Ч - Боримиров за спортен директор, и отскоро с подарените му акции, правещи го основен акционер на Левски доказва правотата на твърденията ми, че на г-н Спас Русев му е през оная работа бъдещето на клуба. Някои ще ме опонират за определението ми, че Боримиров е чехльо. Какъв мъж може да е той след като съпругата му Афродита е сестра на набезизвестния Христофорос Аманатидис - Таки. Боримиров е свикнал през целия си живот някой да го води за носа. Как един такъв човек може да ръководи клуб като Левски. Необходими са спешни мерки за бъдещето на Левски. На първо място в най-кратки срокове завръщане на Наско Сираков. Незабавна чистка на всички некадърници в клуба, които вече десетилетие доказаха, че не стават за нищо като Тъпчо, Ясен Екимов и подобни. Нека и Спас Русев обяви намеренията си за Левски. Досега с тези псевдоспециалисти и некадърници, които са в клуба, се вижда, че нещата не вървят. Не желая любимият ми клуб да поеме пътя на четирибуквието, съживено като ГМО. Искам един силен Левски, такъв, какъвто бе преди появяването на малоумните некадърници. САМО ЛЕВСКИ !!!
Радвам се, че пропуснах поредното орезиляване на Левски, от некадърника наричащ себе си старши треньор. Как да гледам мач на любимия отбор, докато това нагло нищожество стои на скамейката и дава наставления, чиято единственна цел е да ми съсипе представите за футболната игра...
Легенди били, верни били - може и да са били, но след като се вижда, че са завършени тъпанари и вредят на Левски, да си ходят на секундата.
Легенди били, верни били - може и да са били, но след като се вижда, че са завършени тъпанари и вредят на Левски, да си ходят на секундата.
Левски това е България
- popokutepetel
- Контакти:
angelofdeath написа:Това е само един мач и то първи за годината. Топчо иска нова схема на игра, но има ли играчи за нея. Като гледах титулярите май само новия Яблонски е централен защитник. Останалите са бекове. Как да се иска стабилност отзад? Пък и кой реши, че 3-5-2 е най-удачната за Левски схема! Дайте да минат още два-три мача пък тогава да се отценява работата на Топчо. Титлата вече е мираж, затова може да се пробва. Не виждам, кой би могъл да измести Левски от тройката и участие в Лига Европа. Важна е играта, а се видя, че засега израстване няма!
Ами след днешния мач и 0 гола, 0 удара във вратата и 0 точки май всеки ще ни измести. Вероятността да повторим рекорда на Панчарево при последния му престой в А група е много голяма. Не ме е яд за загубата, яд ме е от това, което видях второто полувреме и това, което слушах първото.
ПП. През първото по радиото чух за автобусите, за статистиката, за публиката, няколко клюки и т.п неща с които коментаторите се чудеха как да запълват липсата на футбол. Второто го видях и на живо.
- popokutepetel
- Контакти:
Sorcerer написа:Радвам се, че пропуснах поредното орезиляване на Левски, от некадърника наричащ себе си старши треньор. Как да гледам мач на любимия отбор, докато това нагло нищожество стои на скамейката и дава наставления, чиято единственна цел е да ми съсипе представите за футболната игра...
Луд топузак и 10 г. ще седи треньор, но по-луд е който го е назначил, а най-луди са тия дет ходят и си плащат да гледат.
Аз предварително казах да не очаквате кой знае какъв футбол, ама чак такова нещо и аз не съм очаквал да видя. Очаквах да бием с 1 на мъка подобно на мачовете в края на първия полусезон. Не случайно споменах, че започваме трудно първенството в последните години и това се видя първите мачове с Монтана на Герена и Локо Пд на Лаута. Втория полусезон започва още по-зле от очакваното. 
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)
Дай на глупака власт и му гледай сеира!
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)
Дай на глупака власт и му гледай сеира!