Аз не мога да разбера как Литекс при Люпко се скъсваха да тичат и да играят бърз футбол на контри с рязко преливане от защита към атака, а в Левски - кОр! И при СС беше така. От години е така. Единствената скорост, която се променя в играта на Левски е колко силно ще бъде подадена топката. Няма пробиви, нищо. Единствено Нар се движи добре с и без топка, спира я и я пипа добре.
Адениджи вчера се озова в една засада. Беше не повече от 40-50см., обаче отдавна не бях виждал опит нападател на Левски да бъде изведен с топка на крак зад защитата. Не до тъча, не до аута, а фронтално срещу вратата.
ППЛ: Левски (София) - Монтана (Монтана) / 0:0 FT
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: ППЛ: Левски (София) - Монтана (Монтана) / 0:0 FT
Неприятен резултат и лошо начало на сезона, а най-плашещият атестат за недоволство бяха освиркванията от немногото публика. Направо не ми се говори за този мач, но пък не мога да не споделя едно приятно за мен изживяване.
Бях се настроил за една класическа победа с три парцала, та по тази причина реших да сефтосам новото бижу, като за целта си купих билет за високите места. Качвам се аз и онемявам - една гледка, една красота, една хладовинка, едни нови седалки, абе прелест в най-прелестния смисъл на думата! Палнах си една цигара, усмихнах се до уши и се почувствах не в Подуене, а в Париж на "Парк де Пренс", европеец!
Секторът воистина е прекрасен!
Бях се настроил за една класическа победа с три парцала, та по тази причина реших да сефтосам новото бижу, като за целта си купих билет за високите места. Качвам се аз и онемявам - една гледка, една красота, една хладовинка, едни нови седалки, абе прелест в най-прелестния смисъл на думата! Палнах си една цигара, усмихнах се до уши и се почувствах не в Подуене, а в Париж на "Парк де Пренс", европеец!

[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

След снощната пародия на ст. Г.Аспарухов, започвам да си мисля, че назначените собственици са били информирани още месец май за няколко неща:
1. Литекс става Цска- те си мълчат
2. Пари ще ви се дават само за погасяване на зъдълженията и текущи разходи-.ур за селекция
3.Етрополе шампион-на нас козирка
Цирка с оставката на Тонев е подсказка за всичко останало което се случва в клуба, Гонзо рязко реши да ходи при тимаджиите, безумното махане на Стоев малко преди това и привличането на Люпко които според мен се насади на пачи яица. Всички простотии които сътвориха собствениците през последните месеци, с любезното съдействие на Бойко превърнаха Левски в посмешище.Футболисти които играха без заплати под ръководството на Стоев бяха мотивирани и в доста по-добра форма от уж сега финансово обезпечения отбор и под ръководството на "майстора".
Люпко нескромно обяви шампионски амбиции за разлика от мекушавия Стоев, но едва ли с тази игра ще сме в троиката.
1. Литекс става Цска- те си мълчат
2. Пари ще ви се дават само за погасяване на зъдълженията и текущи разходи-.ур за селекция
3.Етрополе шампион-на нас козирка
Цирка с оставката на Тонев е подсказка за всичко останало което се случва в клуба, Гонзо рязко реши да ходи при тимаджиите, безумното махане на Стоев малко преди това и привличането на Люпко които според мен се насади на пачи яица. Всички простотии които сътвориха собствениците през последните месеци, с любезното съдействие на Бойко превърнаха Левски в посмешище.Футболисти които играха без заплати под ръководството на Стоев бяха мотивирани и в доста по-добра форма от уж сега финансово обезпечения отбор и под ръководството на "майстора".
Люпко нескромно обяви шампионски амбиции за разлика от мекушавия Стоев, но едва ли с тази игра ще сме в троиката.
Чакайте сега ,аз ли съм гледал друг мач или какво ? Какво искате повече и що за абсурдни критики има тук ? Тия разигравания дето правехме положения с тях пред наказателно с едно докосване кога ги бяхте виждали последно ? Защото аз чак навремето когато Ясен Петров ни беше треньор и имахме лудак като Дарко Тасевски дето беше най-големия плеймейкър. Какво ви е виновен Люпко, че Аниете изпусна 1 на 1 ? Какво ви е виновен, че реши да пусне Адениджи на фланга и той изби рибата там ? Какво е виновен , че Нар е абсолютен глупак дето на празна врата не може да уцели вратата ? Пак казвам тая игра и разиграването при Стойчо и Гонзо никога не сте го виждали и не разбирам защо не се акцентира над него вместо над изпуснатите 2 точки ... Айде по спокойно малко .... Критиките пък за Александров и Пиргов като централна двойка даже няма да ис направя труда да пиша за тях
-
PSvilenov написа:
Какво ви е виновен Люпко
Kaто цяло няма голяма вина, но играчите не се раздават... Срещу Монтана имаше крещяща липса на желание.
Ясно е, че по-голяма част от футболистите не го харесват и са в конфликт с него.
Сори, ама по цял свят е така... Когато даден треньор не е желан от играчите, изгаря.
Т'ва е положението.
Никаква игра, никаква идея за игра и какво да се прави пустата топка. С парцуцуко толкова. Парцуцко е пътник и лошото че според мен самите футаболери му мажат ските. Да връщат Ст. Стоев за да имаме някакви шансове
- ralka_levskarka
- Контакти:
THE G.A.M.E написа:PSvilenov написа:
Какво ви е виновен Люпко
Kaто цяло няма голяма вина, но играчите не се раздават... Срещу Монтана имаше крещяща липса на желание.
Ясно е, че по-голяма част от футболистите не го харесват и са в конфликт с него.
Сори, ама по цял свят е така... Когато даден треньор не е желан от играчите, изгаря.
Т'ва е положението.
Естествено, че не го искат.
http://prikachi.com/images/171/8858171z.jpg
-
ralka_levskarka написа:Естествено, че не го искат.
Е, едно на ръка, че бяха привързани към С.С. обаче и Петрович трябваше да си мери приказките докато беше в Ловеч.
Па и непрекъснатото му натякване, че няма класа в отбора и исканията за нови играчи... Няма как да накараш някой да играе за теб, ако непрекъснато му казваш, че не става.

Общо-взето не виждам със сърбина да тръгнем негоре.
Кофтито е, че отборът като цяло има потенциал, но сега поне до събранието в края на месеца, рискуваме да отпаднем рано-рано от битка за нещо сериозно.
- ralka_levskarka
- Контакти:
THE G.A.M.E написа:ralka_levskarka написа:Естествено, че не го искат.
Е, едно на ръка, че бяха привързани към С.С. обаче и Петрович трябваше да си мери приказките докато беше в Ловеч.
Па и непрекъснатото му натякване, че няма класа в отбора и исканията за нови играчи... Няма как да накараш някой да играе за теб, ако непрекъснато му казваш, че не става.![]()
Общо-взето не виждам със сърбина да тръгнем негоре.
Кофтито е, че отборът като цяло има потенциал, но сега поне до събранието в края на месеца, рискуваме да отпаднем рано-рано от битка за нещо сериозно.
Така е. Много е важно да накараш футболистите да играят за ТЕБ. Знаеш, че симпатизирам на Ливърпул. В отбора да не би да има много класа? Ама виж един Клоп какво прави и какви футболисти взема и казва аз не искам звезди, а играчи, които ще играят с душата си и е огромен приятел с тях, а това е много важно в спорта.
ralka_levskarka написа:Така е. Много е важно да накараш футболистите да играят за ТЕБ. Знаеш, че симпатизирам на Ливърпул. В отбора да не би да има много класа? Ама виж един Клоп какво прави и какви футболисти взема и казва аз не искам звезди, а играчи, които ще играят с душата си и е огромен приятел с тях, а това е много важно в спорта.
Какво прави Клоп? Ядат пердах под път и над път

БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема