Мнениеот Блутуг » 31 авг 2015 12:08
Не съм писал отдавна тук ,защото при назначаване то на Стоев бях вного разочарован...Тайно се надявах "Левски" да не се превърне в средняк ,който да се опъва на "грандовете" и да върти хиксове и загуби от слабаците.Защото капацитета на футболната мисъл при този човек е на същото такова средняческо ниво.А за мотиватор - определено не е негова работаТова беше причината , да го разкарат от "Лудогорец" , след като преди това беше ЗАБРАВЕН за футбола у нас...Погледнете резултотите и те потвърждават писаното!Като цяло след идването му в отбора сякаш нещо се промени, но...какнво точно - не се знае!Знае се само ,че няма достатъчно футболисти.За тези ,които са вече в отбора се изказва все едно не ги иска.Като не ги иска казва директно ,че не ги одобрява и че няма как с тези играчи да преследва цели .Хвърля си оставката и се решава какво ще се прави.Решава се от собственици на клуба , а не от Гонзо.Защото и избора на играчи и на треньори си е негов.За мен - хем правим нещо ,хем нищо - означава че е НИЩО!
Щом в клуба няма пари , както се пишеи заявява ,защо се взимат чужденци?!Защо не се обърнат към Б и В групите ,където съм убеден че биха попаднали на футболисти с не по-лоши качества от тия чужди ментета ,дето само ми късат нервите!Защото за у нас заплати от по 5-6 хиляди евра български футболисти от Б и В група ще си счупят краката а на тия не им дреме...При Лафчис също сменихме поколение и то не какво да е , но отбора играеше със самочувствие с хъс и за мен беше удоволствие да гледам тези момчета ,въпреки че имаше тежки моменти.Тези ,като ги гледам ги ...съжалявам! Голяма е мъката да си футболист явно!При 0:0 с последния в класирането -в края на мача си подават топката по ширина на игрището без никаква ИДЕЯ в главите и още повече пък ХЪС за промяна на резултата.При ъгловите удари в последните минути къде ни е вратаря- не че му е работата в чуждото наказателно поле , но поне да покажат някакво желание! И това изчезна.Винаги съм имал доверие на Гонзо в последните години , но той положи и продължава да полага неистови усилия да убеди всички - колко не е негова работа този пост в клуба!!!
А този отбор бъдеще няма и няма да има- лъкатушения през целия сезон и по-точно проблясъци! През лятото- нова селекция и освобождаване на 90% от старите... и пак "да дадем време на отбора"!Приказки за тинейджъри...Тоя филм вече съм го гледал многократно.!
Аз бих се отървал от Гонзо и Стоев ВЕДНАГА ,защото всичко останало е загуба на време и ПАРИ!