Стойчо Стоев

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
gzagorov
Контакти:

Re: Стойчо Стоев е новият ст.треньор на Левски София

Мнениеот gzagorov » 16 юни 2015 10:11

emigo73 написа:След днешната пресконхеренция на Стоев започна,да ми вдъхва все повече доверие. Явно е преценил и е разбрал,къде точно се намира отбора. Има план,който след година-две,да ни изведе в челните места.План,който е амбициран да изпълни.
Всичко това само според мен.
Р.Р. Хареса ми.

Той и Гонзо на пресконференции все говори, че знае къде е и къде трябва да бъде "Левски", вечно има план и винаги е амбициран да изведе отбора там, където му е мястото. И всяка година уж ще видим един нов "Левски". Ама вярно, когато той е треньор, виждаме нов "Левски" и то какъв...

П.П. Харесам Стоев, смятам че за "Левски" няма по-добра алтернатива към момента, но казаното на пресконференции за мен е без абсолютно никакво значение. Ако ще и в децата си да се кълнат, вярвам само на действията им.
Лицензионната комисия при БФС:
Въз основа на предоставените документи, с решение от 30.06.2016 година, се изменя издадения лиценз, както следва:
1. Наименованието „ПФК ЛИТЕКС ЛОВЕЧ" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - “ПФК ЦСКА - СОФИЯ" ЕАД.

Потребителски аватар
PSvilenov
Контакти:

Мнениеот PSvilenov » 29 юни 2015 20:28

Стоев донесе много позитиви за няма и половин сезон ,но е най-големият виновник за изпуснатата купа срещу Черно Море. ФАКТ

Потребителски аватар
ehh
Контакти:

Мнениеот ehh » 31 авг 2015 01:48

Както написах в темата на вчерашния мач, този човек е за затвора. Не може, ама не може да играеш с един нападател в тая спряла А група, особено като тоя нападател е хилав като шперплат, а срещу него има 5 ботушара в защита. Той остава изолиран, изяден, изхвърлен от играта, а зад него няма качество, което да успее да вкара.
И когато репортерът на пистата пита, има ли шанс да видим двамата нападатели и заедно да играят, Стойчо мрънка и пуфти, все едно решава задачи от Висшата математика. Какво толкова се чудиш бе, Стоев? Няма толкова уплашен треньор. Язък, че толкова го хвалят.
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!

Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 31 авг 2015 10:29

Добре де, кой да подава на тея нападатели ?

Та ние нямаме крила !
Трябват ни минимум 2-ма флангови футболисти към момента, с добро подаване и центриране.
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
santiliana

Мнениеот santiliana » 31 авг 2015 11:04

Аз и друго не мога да проумея: ОК- ясно е на всички ни, че Мъпета докарва предложените изцяло от Жейнов и Ко, играчи...
Но Стоев сливи ли има в устата, че не каже, че от тоя Карнер и чеп за зеле не става...
Че него могат да надбягат и бабички с по 3 байбаса и гонартрози... За Айменчо какво да кажем?! Трагедия е слаба дума...
Ами звездЪтЪ Прохазка?! За чи~ х~й го мъчи вече второ първенство отдясно, като няма нито скорост, нито дрибъл или пък умее да отнеме топка от противник...
Някои ми хвалят Де Нойер... Аз не съм на това мнение, че бил "класа"... Тоя е много, ама много далече от играта на Ричи, Кокала, Златко Янков, та дори и Гаджев- в силния му период при Ясен... Само дето тича много...
Георги Костадинов- същата работа...
Микито Орачев- боже господи... Та ако трябва като задължение да се пускат юношки на клуба, да въртят различните момчета... Щото от тоя няма да стане качествен футболист... Ами прословутия "Махмут" ... Е, няма такова мекотело, братя... Спирам да изброявам, че се нервя още повече...
Но като заключение- и тази година, както всяка от последните 6, селекцията ни правена от Директора и одобрявана от треньора- мишка, е пълен ПРОВАЛ.
И рекъл Господ: "Само Левски!",
и направил небето синьо!

NEVER BACK DOWN ! Изображение

Потребителски аватар
СВОБОДЕН
Контакти:

Мнениеот СВОБОДЕН » 31 авг 2015 11:32

От прегледаните по горе мнения имам чувството, че тук се иска оставката на Стоев. Той може и да е направил грешки в някои мачове, но трябва ли пак да сменяме треньорите по няколко пъти на година?
СТО ГОДИНИ, СТО ГОДИНИ, СЛАВЕН ЛЕВСКИ СОФИЯ! СТО ГОДИНИ СЛАВЕН ЛЕВСКИ, ХИЛЯДИ СМЕ НА СВЕТА!

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 31 авг 2015 11:41

Нямаме балансиран състав и Стоев се опитва да прави нещо, напреки футболните закони.
За мен човека заслужава уважение и доверие.

Той със сигурност е казал, на кои постове имаме проблеми, от там вече, нещата не зависят от него.
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
Блутуг
Контакти:

Мнениеот Блутуг » 31 авг 2015 12:08

Не съм писал отдавна тук ,защото при назначаване то на Стоев бях вного разочарован...Тайно се надявах "Левски" да не се превърне в средняк ,който да се опъва на "грандовете" и да върти хиксове и загуби от слабаците.Защото капацитета на футболната мисъл при този човек е на същото такова средняческо ниво.А за мотиватор - определено не е негова работаТова беше причината , да го разкарат от "Лудогорец" , след като преди това беше ЗАБРАВЕН за футбола у нас...Погледнете резултотите и те потвърждават писаното!Като цяло след идването му в отбора сякаш нещо се промени, но...какнво точно - не се знае!Знае се само ,че няма достатъчно футболисти.За тези ,които са вече в отбора се изказва все едно не ги иска.Като не ги иска казва директно ,че не ги одобрява и че няма как с тези играчи да преследва цели .Хвърля си оставката и се решава какво ще се прави.Решава се от собственици на клуба , а не от Гонзо.Защото и избора на играчи и на треньори си е негов.За мен - хем правим нещо ,хем нищо - означава че е НИЩО!
Щом в клуба няма пари , както се пишеи заявява ,защо се взимат чужденци?!Защо не се обърнат към Б и В групите ,където съм убеден че биха попаднали на футболисти с не по-лоши качества от тия чужди ментета ,дето само ми късат нервите!Защото за у нас заплати от по 5-6 хиляди евра български футболисти от Б и В група ще си счупят краката а на тия не им дреме...При Лафчис също сменихме поколение и то не какво да е , но отбора играеше със самочувствие с хъс и за мен беше удоволствие да гледам тези момчета ,въпреки че имаше тежки моменти.Тези ,като ги гледам ги ...съжалявам! Голяма е мъката да си футболист явно!При 0:0 с последния в класирането -в края на мача си подават топката по ширина на игрището без никаква ИДЕЯ в главите и още повече пък ХЪС за промяна на резултата.При ъгловите удари в последните минути къде ни е вратаря- не че му е работата в чуждото наказателно поле , но поне да покажат някакво желание! И това изчезна.Винаги съм имал доверие на Гонзо в последните години , но той положи и продължава да полага неистови усилия да убеди всички - колко не е негова работа този пост в клуба!!!
А този отбор бъдеще няма и няма да има- лъкатушения през целия сезон и по-точно проблясъци! През лятото- нова селекция и освобождаване на 90% от старите... и пак "да дадем време на отбора"!Приказки за тинейджъри...Тоя филм вече съм го гледал многократно.!
Аз бих се отървал от Гонзо и Стоев ВЕДНАГА ,защото всичко останало е загуба на време и ПАРИ!

Потребителски аватар
СВОБОДЕН
Контакти:

Мнениеот СВОБОДЕН » 31 авг 2015 12:27

Блутуг написа:Не съм писал отдавна тук ,защото при назначаване то на Стоев бях вного разочарован...Тайно се надявах "Левски" да не се превърне в средняк ,който да се опъва на "грандовете" и да върти хиксове и загуби от слабаците.Защото капацитета на футболната мисъл при този човек е на същото такова средняческо ниво.А за мотиватор - определено не е негова работаТова беше причината , да го разкарат от "Лудогорец" , след като преди това беше ЗАБРАВЕН за футбола у нас...Погледнете резултотите и те потвърждават писаното!Като цяло след идването му в отбора сякаш нещо се промени, но...какнво точно - не се знае!Знае се само ,че няма достатъчно футболисти.За тези ,които са вече в отбора се изказва все едно не ги иска.Като не ги иска казва директно ,че не ги одобрява и че няма как с тези играчи да преследва цели .Хвърля си оставката и се решава какво ще се прави.Решава се от собственици на клуба , а не от Гонзо.Защото и избора на играчи и на треньори си е негов.За мен - хем правим нещо ,хем нищо - означава че е НИЩО!
Щом в клуба няма пари , както се пишеи заявява ,защо се взимат чужденци?!Защо не се обърнат към Б и В групите ,където съм убеден че биха попаднали на футболисти с не по-лоши качества от тия чужди ментета ,дето само ми късат нервите!Защото за у нас заплати от по 5-6 хиляди евра български футболисти от Б и В група ще си счупят краката а на тия не им дреме...При Лафчис също сменихме поколение и то не какво да е , но отбора играеше със самочувствие с хъс и за мен беше удоволствие да гледам тези момчета ,въпреки че имаше тежки моменти.Тези ,като ги гледам ги ...съжалявам! Голяма е мъката да си футболист явно!При 0:0 с последния в класирането -в края на мача си подават топката по ширина на игрището без никаква ИДЕЯ в главите и още повече пък ХЪС за промяна на резултата.При ъгловите удари в последните минути къде ни е вратаря- не че му е работата в чуждото наказателно поле , но поне да покажат някакво желание! И това изчезна.Винаги съм имал доверие на Гонзо в последните години , но той положи и продължава да полага неистови усилия да убеди всички - колко не е негова работа този пост в клуба!!!
А този отбор бъдеще няма и няма да има- лъкатушения през целия сезон и по-точно проблясъци! През лятото- нова селекция и освобождаване на 90% от старите... и пак "да дадем време на отбора"!Приказки за тинейджъри...Тоя филм вече съм го гледал многократно.!
Аз бих се отървал от Гонзо и Стоев ВЕДНАГА ,защото всичко останало е загуба на време и ПАРИ!
Не знам защо си направил труда да пишеш толкова много. За Гонзо е ясно, че е почти му е дошло времето. Но за Стоев след като си толкова категоричен, кажи кой да бъде треньор? Защото нямаме чак такива специалисти, с чужденци пробвахме но не стана, а успелите в миналото при нас треньори си имат отбори. А относно Лудогорец може да са го изгонили с подобни основания, но взеха ли по добър? Защото и този който беше след Стоев там също го изгониха.
СТО ГОДИНИ, СТО ГОДИНИ, СЛАВЕН ЛЕВСКИ СОФИЯ! СТО ГОДИНИ СЛАВЕН ЛЕВСКИ, ХИЛЯДИ СМЕ НА СВЕТА!

Потребителски аватар
olfix
Контакти:

Re: Стойчо Стоев

Мнениеот olfix » 31 авг 2015 12:33

Незабавно освобождаване на Гонзо и т.нар.треньор!Привличане на Андрей Желязков и евентуално молене на Люпко да се върне,ако искаме нещо да стане.Иначе ще има сълзи и сополи и несвързани обяснения!Може и Йовов за СТД.

Върни се в “Левски”