Левски (София) - Берое (Стара Загора) 0-1 FT
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- trokadero_
- Контакти:
Re: Левски (София) - Берое (Стара Загора) 0-1 FT
Отново в устата на Гонзо са съдиите ... смешна работа
Мисля че трябва вече да се престане обсъждането на играта....няма смисъл.Зле е и така ще е докато не влязат нови играчи в отбора.Гонзо като един прозорлив човек би трябвало да дава повече шансове на младите в отбора.Още повече че Херо е набелязал кои не му трябват след нова година...защо тогава играят те..
Обиграваме ли ги какво...Тотално закотвяне на пеиката на тези 3-4 фигуранти и това е.

- starozagorec
- Контакти:
Поздравявам момчетата за победата днес,но не е кой знае какво да биеш този левски.
Остават 4 мача да края на календарната година и очаквам минимум 10 точки от тях.
Остават 4 мача да края на календарната година и очаквам минимум 10 точки от тях.
Развръзката настъпва. Тодор приключи курса, Нова година, нов собственик, ново начало!
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]
sin4ec написа:Развръзката настъпва. Тодор приключи курса, Нова година, нов собственик, ново начало!
Това, за новият собственик, го пишеш вече три години

Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
- Stahlgewitter
- Контакти:
sin4ec написа:Развръзката настъпва. Тодор приключи курса, Нова година, нов собственик, ново начало!
Шапка ти свалям на оптимизма.

Не ти ли омръзна вече?
- Stahlgewitter
- Контакти:
Яд ме е.Яд ме е,че примадоните се разхождаха по терена.Яд ме е,че няма кой да ги изпопребие в съблекалнята.Яд ме е,че за момента Левски е буквално спрял.Яд ме е,че феновете са разединени в най-тежкия момент от историята на клуба.Яд ме е,че Бащицата още е собственик на Левски.
Никога не съм си и помислял,че някога ще стигнем дотук.
И все пак вярвам,че "Всяка тъмна нощ има светъл край".В момента,в който спрем да вярваме,нещата тотално ще приключат.Левски е жив само и единствено заради нас.
Никога не съм си и помислял,че някога ще стигнем дотук.
И все пак вярвам,че "Всяка тъмна нощ има светъл край".В момента,в който спрем да вярваме,нещата тотално ще приключат.Левски е жив само и единствено заради нас.

terata написа:sin4ec написа:Развръзката настъпва. Тодор приключи курса, Нова година, нов собственик, ново начало!
Не ти ли омръзна вече?
Не, това е положението. Докато не приключи тази битка, ще сме все така. Но единият участник в нея проссто свърши патроните.
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
sin4ec написа:terata написа:sin4ec написа:Развръзката настъпва. Тодор приключи курса, Нова година, нов собственик, ново начало!
Не ти ли омръзна вече?
Не, това е положението. Докато не приключи тази битка, ще сме все така. Но единият участник в нея проссто свърши патроните.
Познаваш ги нещата, не може да ти се отрече. Това мачове, това политика, това смяна на собственици. Имаш нюх.