(КБ) Монтана - Левски София| 2-0 FT
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: (КБ) Монтана - Левски София| 29.10.2014г., 14:00ч.
Лелеееее, такова чудо никога не е било бе хора 

[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

Това е голям срам, наистина. Нямаме оправдание, аз мисля, че дори тоя мач го загубихме по втория начин... Не искам да си помислям, че Левски може да влиза в такива уговорки, но имаше много фрапантни отигравания и по-добре да са плод на некадърност, отколкото на уговорка!
Последна промяна от W84me на 29 окт 2014 15:51, променено общо 1 път.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
W84me написа:Това е голям срам, наистина. Нямаме оправдание, аз мисля, че дори тоя мач го загубихме по втория начин... Не искам да си помислям, че Левски може да влиза в такива уговорки, но имаше много фрапантни отигравания...
Пак с оправданията.

Единственото за което ме е яд е че свириха тия измислени засади в края. Трябваше да ни вкарат третия гол и да се свършва всичко! 

Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!
BRF написа:2:0 си мисля,че ще свърши тоя мач!
Хохохо!Хем правилна,хем готина!
- mistreated
- Контакти:
doktora25 написа:Единственото за което ме е яд е че свириха тия измислени засади в края. Трябваше да ни вкарат третия гол и да се свършва всичко!
То си е свършило. Левски 4 гола на реванша няма да вкара. Казвам 4, защото Монтана със сигурност ще отбележат гол.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...
- captain_drifuss
- Контакти:
W84me написа:Това е голям срам, наистина. Нямаме оправдание, аз мисля, че дори тоя мач го загубихме по втория начин... Не искам да си помислям, че Левски може да влиза в такива уговорки, но имаше много фрапантни отигравания и по-добре да са плод на некадърност, отколкото на уговорка!
абе ти си най-глемият параноик, който съм виждал! всяка победа на ЦСКА е по стория начин, всяка агуба на левски е по втория начин... кажи речи всеки резултат, който не ти харесва е нагласен.
По това разбираме, че вие си имате уникален отбор, а ние сме много слаби, но просто уговорката е такава...

Гонзо тъпото му викат!
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/01/339228a163748b01.jpg[/wrapimg][/center]
- milen.hristov
- Контакти:
Всички фенове трябва да са като това момче, което го дадоха с синьото шалче, и по-рано друго момче който с две момичета спокойно си гледаха мача и спокойно си люпеха семки
diplomat написа:Хана Намотана ще бие с 2 гола разлика.
И аз познах.