Левски София - Берое Ст. Загора | 18:30 ч.

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Синичко
Контакти:

Re: Левски София - Берое Ст. Загора | 18:30 ч.

Мнениеот Синичко » 07 юли 2014 00:51

А е само след третата контрола... Изчакайте поне петия кръг. Аз съм убеден, че правилната думичка е ТЪРПЕНИЕ. Сега някой ще излезе и ще ми каже "Какво търпение бе? Вече колко години търпим?". Истината е, че не търпим. След втория слаб мач искаме директора и треньора да си ходят. И затова се повтаря тоя цикъл непрекъснато. Затова аз заставам твърдо зад Гонзо-Мурсия дори и при борба за изпадане. И да се махнат, и да дойдат следващите, какво ще се промени? Нека им се даде време, ама ВРЕМЕ, а не 3 мача. Нека дойдат всички играчи, нека цъкнат малко в първенството да ги видим като хората. Пак се повтаряло същото, пак ще ставаме по-зле. А като махнем треньора, ще цъфнем и ще вържем, нали?
Изображение
Левскар да си, братко, е дума велика, левскар да си, братко, е чест!

Изображение
Wherever you may be, cause we are the famous CFC!

Laetitia
Контакти:

Мнениеот Laetitia » 07 юли 2014 00:56

Синичко написа:А е само след третата контрола... Изчакайте поне петия кръг. Аз съм убеден, че правилната думичка е ТЪРПЕНИЕ. Сега някой ще излезе и ще ми каже "Какво търпение бе? Вече колко години търпим?". Истината е, че не търпим. След втория слаб мач искаме директора и треньора да си ходят. И затова се повтаря тоя цикъл непрекъснато. Затова аз заставам твърдо зад Гонзо-Мурсия дори и при борба за изпадане. И да се махнат, и да дойдат следващите, какво ще се промени? Нека им се даде време, ама ВРЕМЕ, а не 3 мача. Нека дойдат всички играчи, нека цъкнат малко в първенството да ги видим като хората. Пак се повтаряло същото, пак ще ставаме по-зле. А като махнем треньора, ще цъфнем и ще вържем, нали?
По принцип си прав и съм склонна да се съглася с теб, но това, което не вдъхва оптимизъм, е, че лепим огромни пукнатини с тиксо, а хората, които не трябва да са в Левски, продължават да бъдат.
При това положение трудно може да има търпение, макар че то е един много необходим елемент.
Пепе със сигурност не може да бъде винен за нищо на този етап.
"Свестните у нас считат за луди, глупеца вредом всеки почита".

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 07 юли 2014 01:00

Хора,това е чисто нов отбор, при това пълен с юноши, не може да очакваме друго в момента. За три мача заедно няма как да се получи нещо
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
balef

Мнениеот balef » 07 юли 2014 02:49

Гонзо от Люлин да се съберем ще играем 100 пъти по-добре даже и без старши треньор !
ГОНЗО НЕ ТЕ ЛИ Е СРАМ ?

Потребителски аватар
Централен

Мнениеот Централен » 07 юли 2014 08:02

Синичко написа:А е само след третата контрола... Изчакайте поне петия кръг....

И защо точно петия кръг, бре , гонзовче?
Какво повтаряш като папагал думите на един полуграмотен , самовлюбен , амбициозен, решен на всяка цена да е "отгоре" в Левски", разчитайки на слабата памет на такива като теб.
Този отбор е сбирщина от доказани некадърници,случайно попаднали играчи средно Бг ниво, няколко неориентирани юноши, и забележете-с КАПИТАН човек, който не може да си котнтролира нито ч`ена,нито мисълта, а дори и нещо по-елементарно за професионален спортист-килограмите. :lol:
„Човек заради едното име красно живей"
Рачко Пръдлето

" валидол за теб на 07 Окт 2013 19:32 :
Да и некрофил съм. "

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 07 юли 2014 10:04

Абсолютно логичен резултат. Аз още миналата седмица разправях, че играете трагично и ще имате много проблеми като почне "А" група, а някой от вашите веднага налази с глупави нападки. Ами ето :!: Не знам кой одобрява Мурсия, ама точно такъв "спуснат с хеликоптер" треньор няма да оправи играта. Личи си, че иска да ви прави като испански отбор. Първо, нямате изпълнителите и второ - в България болшинството от отборите ви играят на контра - една изгубена топка при изнасянето, правят ви един гол и става мъка :!: А това се случва при мач с отбори от ранга на Марек ( нищо лично към дупничани ) :!: При по-класен съпрерник, може да обереш цяла кошница :lol: Моят съвет - махайте Мурсия, колегата инженер да става треньор и да вкара прийомите от Черно море - здрави влизание, мъжка игра и повечко физика - с яката физика ( и гъз явно :mrgreen: ) на Божи може и да имате просперитет ;)
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 07 юли 2014 11:41

Този звучен шамар, па макар и в контрола, идва в най-подходящия момент. Дали покрай спокойствието околко отбора и подкрепата на проекта Мade in BG от страна на повечето привърженици, дали поради нещо друго, но сякаш нашите момковци сериозно се поотпуснаха. Бих отличил Прохазка, който явно има трети дроб, за себераздаването и желанието да е навсякъде в помощ на съотборниците. Другите ... без думи :evil: . Дано да се вземат покуките от тази загуба, а аз искам да поздравя отбора на Берое. Игреаха много спокойно, с класа и с мисъл. Още преди няколко седмици прогнозирах, че този отбор ще бъде сериозен фактор в първенството, е-вече съм сигурен.

Иначе останах приятно изненадан от стадиона и комплекса в Правец, не бях ходил там в продължение на няколко години, та вчера направо ахнах. То не е база-то е чудо за тия географски ширини и градче от 5000 население. Времето беше страхотно, по трибуните беше голям смях, а Пацо Тигъра като един истински левскар бе сложил син гипс.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
Djack_84
Контакти:

Мнениеот Djack_84 » 07 юли 2014 11:44

Някой знае ли дали преди мача с Хасково на 12-ти имаме друга контрола.Говори се нещо за мач с Марек сега през седмицата.

Laetitia
Контакти:

Мнениеот Laetitia » 07 юли 2014 11:52

TristaNNN написа:Този звучен шамар, па макар и в контрола, идва в най-подходящия момент. Дали покрай спокойствието околко отбора и подкрепата на проекта Мade in BG от страна на повечето привърженици, дали поради нещо друго, но сякаш нашите момковци сериозно се поотпуснаха. Бих отличил Прохазка, който явно има трети дроб, за себераздаването и желанието да е навсякъде в помощ на съотборниците. Другите ... без думи :evil: . Дано да се вземат покуките от тази загуба, а аз искам да поздравя отбора на Берое. Игреаха много спокойно, с класа и с мисъл. Още преди няколко седмици прогнозирах, че този отбор ще бъде сериозен фактор в първенството, е-вече съм сигурен.

Иначе останах приятно изненадан от стадиона и комплекса в Правец, не бях ходил там в продължение на няколко години, та вчера направо ахнах. То не е база-то е чудо за тия географски ширини и градче от 5000 население. Времето беше страхотно, по трибуните беше голям смях, а Пацо Тигъра като един истински левскар бе сложил син гипс.

Хубаво мнение, колега. :) Наистина е значително по-добре да падаме в контролите, но да си вземем някаква поука, отколкото да постигнем някакви задоволителни резултати сега, а като почне първенството, да се чудим откъде ни е дошло.
Ясно е, че ще видим зор тази година, но не е като и в предишни да не видяхме. Дано започне да се работи с умисъл.
Казах го, но пак ще кажа - Мурсия няма вина за нищо. Материалът, с който работи, не е добър, дано успее с времето да извлича максимума от наличния състав, което също ще е един своеобразен успех.
"Свестните у нас считат за луди, глупеца вредом всеки почита".

4oKuTo
Контакти:

Мнениеот 4oKuTo » 07 юли 2014 12:09

Понеже по - рано в темата се питаше за бюджета на Берое. Той е около 2.5 млн. лв, но тук влизат и парите за дюш, база, стадион. Максималният таван на заплатите не е 5 - цифрено число, мнозинството водещи титуляри не взимат повече от 5000 - 6000 лева. Истината обаче е, че в клуба има много работохолици с амбиция, които искат да се докажат след проваления минал сезон, има и положителна, спокойна атмосфера, голяма подкрепа от всички в СтЗ. Затова и очаквам добро представяне този сезон.

Върни се в “Левски”