Онези с качулките. Аз не съм от вас. Аз съм от Левски.

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
balef

Re: Онези с качулките. Аз не съм от вас. Аз съм от Левски.

Мнениеот balef » 15 окт 2013 02:21

Серия от разпити са извършени за изясняване на обстоятелствата около скандалното събличане на Ивайло Петев от група фенове на “Левски” на пресконференцията на 8 октомври. Това бе потвърдено от Софийската градска прокуратура, която се самосезира по случая.

Освен разпитите на преки участници, детайлно се разглеждат видеозаписи, питани са и служители на “Левски”. Разкрити са повечето извършители на поръчката, целяща изхвърляне на Наско Сираков от клуба и удар по Тодор Батков.

Уличаването не е и трудно. Доста от грубияните - колкото и да се криеха зад качулки, очила и шапки - са познати и на полицията чрез внедрени в агитките “уши и очи”, и на върлите “сини” запалянковци. Възможно е съвсем скоро заподозрените да бъдат привикани в полицията и да бъдат повдигнати обвинения.

Заклеймената като “историческа простотия” агресия се тълкува като хулиганство по Наказателния кодекс в смисъла на грубо нарушаване на обществения ред и неуважение към обществото. Подобна трактовка означава тежък състав на престъпление, който се наказва със затвор до 3 г. В практиката обаче при съд най-често се стига до споразумение с прокуратурата и обвиняемите се отървават с глоба.

По-важното е друго. Едва ли някой при разпитите ще признае откъде иде поръчката. Още по-малко - кой стои зад поръчителите. Така че зад фразите за спонтанен фенски гняв ще бъдат скрити големите виновници.

Потребителски аватар
C&A_MALE
Контакти:

Мнениеот C&A_MALE » 15 окт 2013 14:33

И аз не съм от тях ( :) сетих се за Чудомир), но ни изсипаха една лай**варна отгоре на останалите :oops: ,преглъщаме и продължаваме, имаме ли избор.

Потребителски аватар
Stahlgewitter
Контакти:

Мнениеот Stahlgewitter » 15 окт 2013 19:58

Да бяхте писали за мача в събота и за подкрепа на отбора.Каде каде по ползотворно щеше да е.Ама уви сълзите и мрънкането по се котират при вас.
Изображение

Потребителски аватар
S1914
Контакти:

Мнениеот S1914 » 17 окт 2013 22:27

Страхотен коментар, но заключението да не се стъпва на стадиона не е решение. Напротив истинската публика трябва да се върне на стадиона, за да не изпъкват и правят впечатление качулките. Винаги ще има качулки, но без останалите няма да има Левски.

локо до живот
Контакти:

Мнениеот локо до живот » 17 окт 2013 22:34

страхотно,подкрепа,и ние не ги искаме,амате се припознават и с нащия отбор

Върни се в “Левски”