Всичко за случая с Ивайло Петев

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Re: ТВ7: Ивайло Петев е новият треньор на Левски

Мнениеот milen.hristov » 08 окт 2013 00:04

tprodanov написа:
milen.hristov написа:Още след мача с Локо Сф казах, че давам още два шампионатни мача и свалям моето доверие към Йоканович.
А какво става с кредита ти на доверие към Насо, или там си му фен, а? Защото Йоканович е функция на Насо, нали не го доведох аз в клуба... Както и меко казано идиотските трансфери.

Сираков може да бъде коментиран само от хора постигнали неговите успехи

Потребителски аватар
Балкански Орел
Контакти:

Мнениеот Балкански Орел » 08 окт 2013 00:07

milen.hristov написа:
tprodanov написа:
milen.hristov написа:Още след мача с Локо Сф казах, че давам още два шампионатни мача и свалям моето доверие към Йоканович.
А какво става с кредита ти на доверие към Насо, или там си му фен, а? Защото Йоканович е функция на Насо, нали не го доведох аз в клуба... Както и меко казано идиотските трансфери.

Постигнал ги е спор няма, поклон, но Левски София е създаден през 1914 година и не е на Сираков е дал какво е дал на Левски. Вече е ред на някой друг.
[center]Levski & Lazio[/center]

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 08 окт 2013 00:08

milen.hristov написа: Сираков може да бъде коментиран само от хора постигнали неговите успехи

Ми аз лично съм ги надминал, но тук не е лексикон, за да си разказваме личните трагедии, а форум. Сираков може да бъде коментиран от всеки, все още живеем в свободна страна. А истината е, че Сираков още преди стъпването си в Левски правеше всичко възможно да съсипе клуба. Към днешна дата като му видиш фейсбук профила и нещата изглеждат комично, ама ситуацията е трагична. След това още със стъпването си направи грешка с Митов. После с умишлената липса на селекция, избора на треньор и последвалата идиотска селекция. Финалът го наблюдаваме в момента - под ръководството на Сираков, Левски окончателно се превърна в средняшки отбор.

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 08 окт 2013 00:12

BadBoy написа:
liliputchica написа:Мисля всички да сме обединени в желанието си Йоканович да остане, въпреки коренно различните си оценки за работата му :) и мотивите си

То в Реал и Барса, където феновете гласуват президентите си никой не ги слуша, та какво остава в клубове, като нашите, тук хляба и ножа са в едни и същи ръце, а ние може да си лаем, колкото искаме, нашето мнение не е важно.

Милене с некачествен материал качество не се постига, така че айде моля ти се

Да не би вашите да са по-качествени смея да твърдя, че са в пъти по-слаби изключвам само Тошко Янчев, но играят със желание. Тези в Левски не правят нищо, все едно се мразят, ясно е че чудеса не стават от днес за утре, но поне да имаше нещо положително, някакво израстване, а то нищо

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 08 окт 2013 00:14

Балкански Орел написа:
milen.hristov написа:
tprodanov написа:

Постигнал ги е спор няма, поклон, но Левски София е създаден през 1914 година и не е на Сираков е дал какво е дал на Левски. Вече е ред на някой друг.

Достатъчно други се изредиха и провалиха, а Сираков няма да чака да го освободят, ако види, че не може да помогне ще си тръгне и сам, правил го е и друг път и с това спирам да защиатвам когото от ръководтсвото.

Потребителски аватар
BadBoy

Мнениеот BadBoy » 08 окт 2013 00:15

Айде от ЦСКА ли съм вече, щото бях от Ловеч, бях от Ботев, бях от Левски сега съм от ЦСКА :lol:

Ще си реши ли проблемите Левски като назначи Петев за треньор?
Къде са футболистите поискани от Йоканович?
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]

Потребителски аватар
Балкански Орел
Контакти:

Мнениеот Балкански Орел » 08 окт 2013 00:17

milen.hristov написа:
Балкански Орел написа:
milen.hristov написа:
tprodanov написа:

Достатъчно други се изредиха и провалиха, а Сираков няма да чака да го освободят, ако види, че не може да помогне ще си тръгне и сам, правил го е и друг път и с това спирам да защиатвам когото от ръководтсвото.

Добре братле, дано да си прав.И аз харесвам Сираков и цялото му семейство, той е един от четата които са пряко свързани с успехите на отбора на народа и ШЛ това което изживяхме скоро никой български клуб няма да го изживее.Но според мен всеки герой трябва да си знае лимита и мисля че на Наско товва му беше върха и просто трябваше да си остане великия НАСКО СИРАКОВ !
[center]Levski & Lazio[/center]

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 08 окт 2013 00:19

Няма да ги реши. Проблемът на Левски са най-вече феновете му и тук включвам и себе си с пълна сила. Защото, ако бяхме фенове на място щяхме да изринем комунистическия коптор начело на отбора - главния мустак и гнездото на агенти, наречено управителен съвет. Всичко останало са само следствия.

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Мнениеот tsonpen » 08 окт 2013 00:21

На Петев титлите му се лепят. Сигурно това е причината да се спират на него. Все пак, кой е очаквал втората титла след 28-и кръг? В кръга на шегата, но дано не е това обосновката :)
А в създалата се ситуация кой ще иска да е треньор на "Левски" освен някой луд, или поне имал нещо с Лудогорец ;) От една страна - колко треньори се смениха, според мен и добрите и лошите ги застигаше една и съща съдба. От друга страна - голямо ще е теглото на прекомерните очаквания.
А много тук го написаха - може би трябва тази година да се отпише и нещата сигурно ще се наредят. В ЦСКА подготовка не водиха, не знаеха ще ги има ли, как ще се казват. Отписаха годината и ето, че не вървят толкова лошо, защото не са заредени с фалшиви надежди. Сега може би дават най-доброто, на което са способни.
Не мисля, че отборът и треньорът са ви толкова зле, по-скоро някаква неувереност, вялост и липса на желание за истинска работа в отбора. Чака се резултатите сами да дойдат. А е нужно онова зрънце, което е отвъд това да тренираш всеки ден и да имаш ниво. Трябва да умееш да вземаш победите. Това ми е впечатлението на безпристрастен наблюдател. Не съм бил фен нито на вашия отбор, нито на червените.
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
BadBoy

Мнениеот BadBoy » 08 окт 2013 00:22

tprodanov написа:Няма да ги реши. Проблемът на Левски са най-вече феновете му и тук включвам и себе си с пълна сила. Защото, ако бяхме фенове на място щяхме да изринем комунистическия коптор начело на отбора - главния мустак и гнездото на агенти, наречено управителен съвет. Всичко останало са само следствия.

Не можеш да изринеш НИЩО.
Това за отбора на на народа и подобни са вече фрази без покритие, клуба е частно АД и Батков коли и беси, ти ако знаеш, нов купувач може да го споделиш, но до момента такъв няма, а до тогава, каквото тати каже ще е.
Феновете имат думата само в Барса и Реал, щото те избират президента.
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]

Върни се в “Левски”