На Петев титлите му се лепят. Сигурно това е причината да се спират на него. Все пак, кой е очаквал втората титла след 28-и кръг? В кръга на шегата, но дано не е това обосновката

А в създалата се ситуация кой ще иска да е треньор на "Левски" освен някой
луд, или поне имал нещо с
Лудогорец

От една страна - колко треньори се смениха, според мен и добрите и лошите ги застигаше една и съща съдба. От друга страна - голямо ще е теглото на прекомерните очаквания.
А много тук го написаха - може би трябва тази година да се отпише и нещата сигурно ще се наредят. В ЦСКА подготовка не водиха, не знаеха ще ги има ли, как ще се казват. Отписаха годината и ето, че не вървят толкова лошо, защото не са заредени с фалшиви надежди. Сега може би дават най-доброто, на което са способни.
Не мисля, че отборът и треньорът са ви толкова зле, по-скоро някаква неувереност, вялост и липса на желание за истинска работа в отбора. Чака се резултатите сами да дойдат. А е нужно онова зрънце, което е отвъд това да тренираш всеки ден и да имаш ниво. Трябва да умееш да вземаш победите. Това ми е впечатлението на безпристрастен наблюдател. Не съм бил фен нито на вашия отбор, нито на червените.