Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Obektiven1 написа:Интересно ми е да видя колко човека ще вникнат сериозно в това което съм написал,и колко ще продължат да си плямпат старите глупости и т.нКъде видя да съм казал че изобщо искам Левски да продължава
С тая игра никъде не трябва да се показваме,камоли в Европа
glarus_ds написа:Искам да ви питам едно нещо във връзка с мача със Славия, след който Лудогорец стана шампион! Защо след като Везалов си вкара автогол беше оставен като титулярен защитник, въпреки, че гола му беше адски наивен? А Иво Иванов след автогола срещу Лил, който очевидно беше случаен, беше натирен на пейката и в последствие беше изтонен? Само ще припомня, че в предния кръг срещу Лудогорец вкарахме случаен гол след смешен удар на Пелето? Помислете
гарфилд написа:Няма да е скоро.На реванша,ще берете ядове и то големи ядове и като ви гледах днес,не съм сигурен изобщо,че ще отстраните Иртиш.Не ми иска да го казвам,но това лято,ще се прочуете и в Азия,в далечния Казахстан.
groti написа:гарфилд написа:Няма да е скоро.На реванша,ще берете ядове и то големи ядове и като ви гледах днес,не съм сигурен изобщо,че ще отстраните Иртиш.Не ми иска да го казвам,но това лято,ще се прочуете и в Азия,в далечния Казахстан.
Аз лично се надявам просто да не загубим срамно на реванша. За продължаване не мисля. То не ни и трябва. Не ни трябват измислените титли и мачлета срещу Босненски партизани и подобни туристи. Трябва да се работи, като в Литекс. Пилагаш основа и на нея градиш. Перспективни, млади играчи, като Вутов, Цоневи и т.н. Ама ако трябва на каишка ще ги пазиш от ку$вите и студентски град. Стига вече Рамосци, Пинтовци и прочие, които идват просто да отбият номера. Те не търсят прогрес. Затова Гари е един от най - силните ни футболисти. Той иска да прогресира и да се махне. Другите вече са свършили с футбола. Сега са просто работещи пенсионери
Потребители, разглеждащи този форум: honda, ikar, vlong и 16 госта