Полицията намери наркотици във фенклуб на Левски!
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Фен клуб на "Левски" продава дрога на деца
Това го знае цяла България-просто българите се чудят ,защо правителството не е адекватно към престъпниците-От секирите на БФС и такива неписани истини ЦСКА привлича все повече и повече фенове и подръжници... това е самата истина и затова във всякакви класации феновете на ЦСКА стават все повече и повече в цялата страна...След години помагането по всякакъв начин на Левски сега ще се отрази пагубно за тяхния клуб и благотворно за най -титулувания и обичан клуб в България...
Още те държи:)...Болест е...
- Red Warrior
- Контакти:
Май вече има тема 
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост
bigbonusprize написа:jermiun написа:bigbonusprize написа:Циба бе, какво ми оприличаваш тия престъпници със нас, феновете на Левски? Ти турчин ли си, като дучето искаше да се моли на турския Бог?
със се пише когато следват буквите с,з ! С тази грамотност и ти ставаш за пласьор!
Пред "когато" се слага запетая. Май ще си правим компания, а професоре?
ах ахахах, да , така е, но това не променя факта, че си неграмотен
“Сегашният “Левски” бе създаден от Държавна сигурност. Татяна Дончева го узакони, тъй като тогава тя беше прокурор в Софийски градски съд. Този отбор, който играе сега, е подмененият “Левски”. Това е нелегитимен клуб. Истинския “Левски” не играе никъде”
- BLUE CHAMPIONS
Аууу, какво заглавие пък имаме тук
Очаквам следваща тема: "Всички наркомани и убийци в България са левскари"

[offtopic][wrapimg=]https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/q71/s480x480/576815_272513049560227_557336297_n.jpg[/wrapimg][/offtopic]
Red Warrior написа:Май вече има тема
Не съм видял, съжалявам!
BLUE CHAMPIONS написа:Аууу, какво заглавие пък имаме тук![]()
Очаквам следваща тема: "Всички наркомани и убийци в България са левскари"
![]()
Еми не всички ама едно 90%.
Последна промяна от Taz на 23 ное 2011 16:27, променено общо 1 път.
- blue avalanche
- Контакти:
Taz написа:Red Warrior написа:Май вече има тема
Не съм видял, съжалявам!
Недей да лъжеш!Не съжаляваш!
blue avalanche написа:Аз,пък,се чудя къде дремят модераторите?Колко още теми ще се отворят по този повод?И докога ще се "позволяват" мнения,които плюят по клуба?
Какво общо има ПФК Левски с няколко човека,които продават наркотици?
Има общо, има общо и за съжаление общото е святото име на Васил Левски, което не спирате да петните!
- blue avalanche
- Контакти:
Taz написа:blue avalanche написа:Аз,пък,се чудя къде дремят модераторите?Колко още теми ще се отворят по този повод?И докога ще се "позволяват" мнения,които плюят по клуба?
Какво общо има ПФК Левски с няколко човека,които продават наркотици?
Има общо, има общо и за съжаление общото е святото име на Васил Левски, което не спирате да петните!
Това на какъв език беше написано?Защото не е на български.Поне на този български,който аз съм учил в училище...Защо петниш паметта на св.Кирил и Методий?
blue avalanche написа:Taz написа:http://www.dnevnik.bg/bulgaria/2011/11/23/1210588_policiiata_otri_narkotici_vuv_fenklub_na_futbolen_otbor/
Наистина е жалко, че най-големия фен клуб на отбора носещ име светиня, продава наркотици на българските деца. И после тези хора стоят зад името на Апостола! СРАМ!
"Полицията е иззела голямо количество наркотици от фенклуб на футболен отбор, съобщи пресцентърът на МВР, без да уточнява кой точно е той. "
А,ти разбра,че фенклубът е на Левски по...какво?
Ето по това! Пише го точно и ясно!
http://www.gong.bg/view_article.php?article_id=238279
-
valkaredgi
Re: Полицията намери наркотици във фенклуб на Левски!
Red Warrior написа:То вярно, че да си от Левски трябва да си надрусан, но на това ли учите децата си
още некой красноармеец да напише новината че току виж сме я пропуснали.