Левски - ЦСКА (юноши)

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
veni__85
Контакти:

Re: Левски - ЦСКА (юноши)

Мнениеот veni__85 » 09 ное 2011 18:26

Арш дали е играл при юношите..... :) :) :)

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 09 ное 2011 18:53

Angoff написа:Вие луди ли сте бе ... аз ли избивам комплекси след всяка победа на юношите ви над тези на ЦСКА , на всичкото отгоре се навивате като пружинки и се радвате , като малки дечица !

Ясно е кои юноши са по-качествени то се вижда , кой къде е успял ... самото пускане на темата е комплекс и по специално този за малоценност спрямо ЦСКА !

остави ги да се радват..какво искаш отбора им записва трета нулева година , тая година нямат победа над ЦСКА нормално е да се радват на такива успехи 6 на 0 и тн..От ранна детска възраст им съсипвали психиката...на толкова глупости се начетох,че няма на къде!Незнам на какво се радват толкова левскарите и то на юношите!То поне да ги използвате тия юноши ?
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 09 ное 2011 18:58

Преди два дни написах тема, че титаните са виновни за всичко, но от толкова много гафове които направиха, даже забравих да спомена и за ЛИКВИДАЦИЯТА на школата. След Спас Джевизов ЦСКА няма школа и единствените виновници за това нещо са титаните. Вън всички корумпирани некадърници начело с Джони Велинов!
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 09 ное 2011 18:59

А левскарчетата много да не се радват, защото в ЦСКА не играят кадърните момчета, а тези които си плащат.
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

Потребителски аватар
фифи перото

Мнениеот фифи перото » 09 ное 2011 19:14

POPCORN написа:
Angoff написа:Вие луди ли сте бе ... аз ли избивам комплекси след всяка победа на юношите ви над тези на ЦСКА , на всичкото отгоре се навивате като пружинки и се радвате , като малки дечица !

Ясно е кои юноши са по-качествени то се вижда , кой къде е успял ... самото пускане на темата е комплекс и по специално този за малоценност спрямо ЦСКА !

остави ги да се радват..какво искаш отбора им записва трета нулева година , тая година нямат победа над ЦСКА нормално е да се радват на такива успехи 6 на 0 и тн..От ранна детска възраст им съсипвали психиката...на толкова глупости се начетох,че няма на къде!Незнам на какво се радват толкова левскарите и то на юношите!То поне да ги използвате тия юноши ?

Ако говорим за комплекси,какъв по-голям от това обикновена царевица да се мисли за пуканка? :lol:
Не напразно ти се подиграват,на всяка манджа -мерудия...

Ако и малко се поограмотиш,може да ти повярвам,че си дошъл отдавна в София,но още не си се отървал от "новософийският диалект"(мьекането) на родителите си.

Та нашите юноши съсипват и твоята крехка детска психика :lol:
Make love ,not war!`

Тошо, кажи си!

[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]

Потребителски аватар
pehopeho
Контакти:

Мнениеот pehopeho » 09 ное 2011 19:16

anticska написа:Левски победи с 6-0.....това е резултата

Кой им е треньорът на "червените"? Явно е новият "отличник"! Достойния заместник на "Отличникът от Прага"!!!
Не си сложих портрет на Лупи на стената, защото остави нещата на половина, но обещавам да си сложа на Митко Борисов, ако ги доведе до край!!!
http://vbox7.com/play:efeaf1c3

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 09 ное 2011 19:19

фифи перото написа:
POPCORN написа:

Ако говорим за комплекси,какъв по-голям от това обикновена царевица да се мисли за пуканка? :lol:
Не напразно ти се подиграват,на всяка манджа -мерудия...

Ако и малко се поограмотиш,може да ти повярвам,че си дошъл отдавна в София,но още не си се отървал от "новософийският диалект"(мьекането) на родителите си.

Та нашите юноши съсипват и твоята крехка детска психика :lol:

хах добре направо днеска няма да мога да спя, защото юношите на Левски били тези на ЦСКА!Това че на вас това ви е живота незначи ,че при всички е така!Умрели сте ми точно на оная работа,че сте били юношите ни!Всички знаят какво става в школата на ЦСКА в момента!Незнам на какво толквоа се радвате..Все едно аз да се радвам на 28 като ви бихме!Толкова бяхте смешни,че то дори не мога да се зарадвам истински!Колкото до това дали съм грамотен или не съм не си ти човека който ще го каже!Другото което е ама въобще не ми пука в тоя форум за сетен път го казвам кой за какъв ме мисли!Малкото хора който ме познават от тоя форум знаят какъв човек съм!Няма нужда да се доказвам пред такива индивиди като тебе и сторм що за човек съм, поради простата причина ,че никога не искам да имам нищо общо с вас!
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
turbogena
Контакти:

Мнениеот turbogena » 09 ное 2011 19:34

Васе ,стига спорил в нашият форум ,а се стягай за ритане ;) :lol:
[center]"Левски" София - една вековна, истинска, неподражаема и неповторима емоция.[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/AB/67/7390d557afe6ab67.png[/wrapimg][/center]
http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64

Потребителски аватар
SAMP
Контакти:

Мнениеот SAMP » 09 ное 2011 19:35

Red Warrior написа:А левскарчетата много да не се радват, защото в ЦСКА не играят кадърните момчета, а тези които си плащат.

А в Левски понеже не плащат, нали?!
"681-а - от тук започва България, 1878-а - от тук започва свободата, 1914 - от тук започва животът ни!"

Потребителски аватар
фифи перото

Мнениеот фифи перото » 09 ное 2011 19:42

POPCORN написа:

хах добре направо днеска няма да мога да спя, защото юношите на Левски били тези на ЦСКА!Това че на вас това ви е живота незначи ,че при всички е така!Умрели сте ми точно на оная работа,че сте били юношите ни!Всички знаят какво става в школата на ЦСКА в момента!Незнам на какво толквоа се радвате..Все едно аз да се радвам на 28 като ви бихме!Толкова бяхте смешни,че то дори не мога да се зарадвам истински!Колкото до това дали съм грамотен или не съм не си ти човека който ще го каже!Другото което е ама въобще не ми пука в тоя форум за сетен път го казвам кой за какъв ме мисли!Малкото хора който ме познават от тоя форум знаят какъв човек съм!Няма нужда да се доказвам пред такива индивиди като тебе и сторм що за човек съм, поради простата причина ,че никога не искам да имам нищо общо с вас!

Защото си нечовек? :mrgreen:
Make love ,not war!`

Тошо, кажи си!

[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]

Върни се в “Левски”