КАМПАНИЯ "ЛЕВСКИ ДОКРАЙ"
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: КАМПАНИЯ "ЛЕВСКИ ДОКРАЙ"
изгонихте хората от стадиона , а сега искате да ги върнете .. успех ... като се махнат главните виновници може и да се върне публиката до тогава мачове като този с литекс ще се играят пред полу празни трибуни !
[center]
[/center]

Хората са взели да направят нещо хубаво... веднага ще се изредят 20 специалиста и ще им намерят косури, добрата игра щяло да върне публиката на терена, ала бала...глупости, ако на Герена има хора колкото на мача с Литекс, всеки мач футболистите ще са задължени да играят на ниво и да правят такива зрелищни мачове, това поне го проумейте. 

Животът ми без Левски е безмислен
животът ми без Левски е провал
Левски е това, което имам
Левски е моят идеал !
Левски е моят идеал !
- фифи перото
Има нужда само от един плакат.
И той е:
ИГРАЙ ЗА ЛЕВСКИ ДОКРАЙ!
Да го четат и препрочитат тези,които често "разхождат" синята фланелка.
И ако им уври главата и хората ще им се отблагодарят.
И той е:
ИГРАЙ ЗА ЛЕВСКИ ДОКРАЙ!
Да го четат и препрочитат тези,които често "разхождат" синята фланелка.
И ако им уври главата и хората ще им се отблагодарят.
Make love ,not war!`
Тошо, кажи си!
[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]
Тошо, кажи си!
[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]
- Sofiaatowern
- Контакти:
Няма да се учудя дори, ако тази кампания е измислена от мустакатия дебелак с марка Гугутката, защото той си има медион комфорт, а доверието на феновете - не. Така или иначе мен не ме трогнаха.
Винаги са ми били странни коментари като горния, защо не хванеш да се поинтересуваш малко какво представлява фонд Сектор Б и т.н, като нямаш идея за какво коментираш изобщо ?
Животът ми без Левски е безмислен
Левски е моят идеал !
Левски е моят идеал !
Подкрепям с двете ръце за инициативата,а мрънкачите да измислят нещо по добро или да кажат нещо, което са направили за Левски.
[wrapimg=]http://media.giphy.com/media/3EAKx3B7pIkygglk7C/giphy.gif[/wrapimg]
Не знам как решихте, че плакатите са идея и реализация на тия, дето гонеха хората от сектора. Всъщност, напротив - идея, средства и изпълнение от хора от сектора.
А моралистчетата, на които плакатите им пречат най-вероятно предпочитат да си гледат чалгаджийките, върху които са налепени плакатите
А моралистчетата, на които плакатите им пречат най-вероятно предпочитат да си гледат чалгаджийките, върху които са налепени плакатите

tprodanov написа:Не знам как решихте, че плакатите са идея и реализация на тия, дето гонеха хората от сектора. Всъщност, напротив - идея, средства и изпълнение от хора от сектора.
Аз предпочитам да гледам плакат на Левски но не да е залепен върху пощенската кутия на хората или на стълбите на метрото.Стълбовете за улично осветление малко ли са та тръгнаха на тези места да лепят.
- milen.hristov
- Контакти:
Подкрепям Левски до край,ТОВА РЪКОВОДСТВО НИКОГА.Аз имах шанса снощи към 1 вечерта да видя хората,които лепеха плакатите без да знам какво правят.Еми тези хора ходеха с по галони два бира и бяха надрусани до козирката.
Все пак добра идея.Ако все пак сте ходили на няколко представления на но не са ви харесали заради бездарните режисьор и сценарист и част от актьорите повече ще ходите ли на тяхно представление .
По-добре по стадионите да са тихи но с повече публика ,отколкото лицата на агитките да са гугутки и сз
Все пак добра идея.Ако все пак сте ходили на няколко представления на но не са ви харесали заради бездарните режисьор и сценарист и част от актьорите повече ще ходите ли на тяхно представление .
По-добре по стадионите да са тихи но с повече публика ,отколкото лицата на агитките да са гугутки и сз
- milen.hristov
- Контакти:
sostenere написа:Винаги са ми били странни коментари като горния, защо не хванеш да се поинтересуваш малко какво представлява фонд Сектор Б и т.н, като нямаш идея за какво коментираш изобщо ?
Сектор Б отдавна сам се компрометира като започнаха да подкрепят наркомани и престъпници с плакатите си.Сектор Б беше единен докато съществуваше НФК,след което дойде една гугутка и всички станаха едни пу**и