Новият Сектор Б

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Re: Новият Сектор Б

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 19 юли 2011 09:37

Tribune East 1912 написа:Хубав е станал секТОРа. Кофтито е, че стои като няква кръпка на стадиона.

Е, то все трябва да се почне отнякъде, колега. :) Вашият стадион е само в кръпки, но вие почнате от преброителната система на входа (за да доказвате сами на себе си, каква огромна посещаемост имате). ;) За думичката "тор" , за която намекваш, обясних по-горе. Явно и ти си някъде от пловдивските села - Ягодово, Куклен, Избегли .... да не ги изброявам и работата в обора не ти е чужда. :lol:
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Mitio71
Контакти:

Мнениеот Mitio71 » 19 юли 2011 09:41

И тък като никой не го е споменал, съм длъжен да го направя аз. Седалките ги редиха фенове на Левски в най-голямата жега без да получат никакви пари. Това е най-ценното от цялата ситуация. Станало е ненормално красиво!

edkodimitrov
Контакти:

Мнениеот edkodimitrov » 19 юли 2011 09:42

ТОР-посочено е къде трябва да торите ,а не безразборно както ви е природата !

Mitio71
Контакти:

Мнениеот Mitio71 » 19 юли 2011 09:46

Ние периодично ви "ториме" устичките. Това ли е безразборното?

Потребителски аватар
жълт ламтурник

Мнениеот жълт ламтурник » 19 юли 2011 09:47

edkodimitrov написа:ТОР-посочено е къде трябва да торите ,а не безразборно както ви е природата !

Много паяжина има при теб, на втория етаж!Явно е неизползваемо помещение!

@Браво на тези, които са се постарали секторът да изглежда по този прекрасен начин!

Не съм левскар, но не мога да не оценя направеното и идеята.

Потребителски аватар
Gonzi_407
Контакти:

Мнениеот Gonzi_407 » 19 юли 2011 09:52

Абе бунаци ТОР преведено на български е ТОП - топ отбор, топ фенове!
ВЪН НЕКАДЪРНИЦИТЕ ГОНЗО И БАТКОВ!!!
Завинаги оставам аз ЛЕВСКАР,
верен на отбора си докрай!
Аз неще го предада,
за нищо на света,
за ЛЕВСКИ аз на вичко съм готов!

ТИ ПИ ЛИ СИ СИРОПА? НЕ БЪДИ ПО-БАВЕН ОТ ДРУГИТЕ, ДОКТОРА ЧЕРПИ!!!

Потребителски аватар
dimachko
Контакти:

Мнениеот dimachko » 19 юли 2011 09:55

я дайте сегашна снимка и на сектор Г за майтапчиите и ние да се посмеем малко :)

Потребителски аватар
sslevski
Контакти:

Мнениеот sslevski » 19 юли 2011 09:58

Captain Stottlemeyer написа:
CSKAEOTBORA написа:Доста глупаво според мен, в сектор Б на седалките да пише сектор Б, смешно :lol:
Но щом на вас ви харесва, ваша си работа :)

Въпрос на умствен капацитет, колега. ;) Би трябвало поне това да знаеш, че понятията "Сектор Б" (има колеги с такъв аватар), "Сектор Г" (има колеги с такъв аватар), "Трибуна Бесика", "Трибуна Изток" и т.н. са емблематични и означават много повече от една проста буква, тракийско племе, географска посока и т.н. Но да не те затормозявам повече с храна за размисъл, мисли който може..... :mrgreen:

Ти си истински психолог пич много бързо ги разкри тия двамата :lol: :lol: :lol: :lol:
[wrapimg=]http://media.giphy.com/media/3EAKx3B7pIkygglk7C/giphy.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
Avanti_Ragazzi
Контакти:

Мнениеот Avanti_Ragazzi » 19 юли 2011 09:59

dimachko написа:я дайте сегашна снимка и на сектор Г за майтапчиите и ние да се посмеем малко :)

Изображение

ей го "великия сектор" след ремонта на титаните :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :) :)
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/742/9410742s.png[/wrapimg][/center]
[center]Чардар, Ловеч, Микре, кои сте всъщност вие? Знаем, че сте само фенове на Литекс! Фенове на Литекс шаляляля, ооо фенове на Литекс шаляляляла![/center]

Потребителски аватар
sslevski
Контакти:

Мнениеот sslevski » 19 юли 2011 09:59

sslevski написа:
Captain Stottlemeyer написа:
CSKAEOTBORA написа:Доста глупаво според мен, в сектор Б на седалките да пише сектор Б, смешно :lol:
Но щом на вас ви харесва, ваша си работа :)

Въпрос на умствен капацитет, колега. ;) Би трябвало поне това да знаеш, че понятията "Сектор Б" (има колеги с такъв аватар), "Сектор Г" (има колеги с такъв аватар), "Трибуна Бесика", "Трибуна Изток" и т.н. са емблематични и означават много повече от една проста буква, тракийско племе, географска посока и т.н. Но да не те затормозявам повече с храна за размисъл, мисли който може..... :mrgreen:

:lol: :lol: :lol: :lol:
[wrapimg=]http://media.giphy.com/media/3EAKx3B7pIkygglk7C/giphy.gif[/wrapimg]

Върни се в “Левски”