Ако аз бях собственик,щях назнача в отбора Наско Сираков като директор по спортнотехническите въпроси като му оставям 100 % свобода на действие-ТОЙ ДА КАЗВА ,КОЙ ДА Е ТРЕНЬОР,ТОЙ ДА РЕШАВА ДАЛИ ДА СЕ МЕСИ В ТРЕНЬОРКАТА РАБОТА,ТОЙ ДА РЕШАВА КОЙ ТРЯБВА ДА СЕ ПРИВЛЕЧЕ И КОЙ ТРЯБВА ДА БЪДЕ ИЗГОНЕН,ТОЙ ДА Е ВСИЧКО ВЪВ СПОРТНО-ТЕХНИЧЕСКИ ПЛАН,ОРГАНИЗАЦИЯ,ЛАГЕРИ,ШКОЛА И Т.Н!Аз няма да давам интервюта и ще правя така че всеки да знае че шефа в отбора е Сираков а не аз.
Сега много ще скочат "ама как така".Ами ей така.Когато Сираков е бил в отбора,отбора е вървял добре.Всичко друго е,ала бала!
Как бихте се справили, ако от утре сте Бащицата на клуба?
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Как бихте се справили, ако от утре сте Бащицата на клуба?
Последна промяна от sl321 на 07 юли 2011 13:43, променено общо 1 път.
- bigbonusprize
- Контакти:
sl321 написа:Ако аз бях собственик,щях назнача в отбора Наско Сираков като директор по спортнотехническите въпроси като му оставям 100 % свобода на действие!Аз няма да давам интервюта и ще правя така че всеки да знае че шефа в отбора е Сираков а не аз.
Сега много ще скочат "ама как така".Ами ей така.Когато Сираков е бил в отбора,отбора е вървял добре.Всичко друго е,ала бала!

Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!
urkoto написа:Закривам!!!
Напълно съгласен! Да оставим настрана, че времето на "бащиците" не само във футбола отдавна е отминало. Но такава легенда, че някой си "оправен" оглавил еди-кой си български клуб и така завъртял нещата, че с малко средства потекли печалби на терена, в касата и в обществения имидж, е за разсънване на студенти по икономика в УНСС. Само за да си докараш необходимата публика и популярност (крайно консервативни параметри) е необходимо неопределено дълго време, което никой няма да ти даде. Стабилно, успешно развитие на клуб може да стане единствено на основата на с години развивани спортно-чехнически, бизнес и обществени дейности в едно дружество. Добри или лоши, в много наши клубове нещо такова имаше. Но се натрупаха футболно-анонимни "бащици" със светнали оченца и се стигна до това, което цитираният от мен приятел го е казал с една повече от ясна дума (виж началото)!
bigbonusprize написа:sl321 написа:Ако аз бях собственик,щях назнача в отбора Наско Сираков като директор по спортнотехническите въпроси като му оставям 100 % свобода на действие!Аз няма да давам интервюта и ще правя така че всеки да знае че шефа в отбора е Сираков а не аз.
Сега много ще скочат "ама как така".Ами ей така.Когато Сираков е бил в отбора,отбора е вървял добре.Всичко друго е,ала бала!Не мисля, че без Наско сме обречени...
Никой не е казвал че сме обречени.Просто аз бих направил това.Зависи какво имаш предвид под обречени.Но този хаос който цари след напускането на Сираков е очевиден и не мисля че скоро ( ако той не работи за Левски) това ще се промени.Дано да греша!
Последна промяна от sl321 на 07 юли 2011 13:48, променено общо 1 път.
- bigbonusprize
- Контакти:
g3_ev2 написа:urkoto написа:Закривам!!!
Напълно съгласен! Да оставим настрана, че времето на "бащиците" не само във футбола отдавна е отминало. Но такава легенда, че някой си "оправен" оглавил еди-кой си български клуб и така завъртял нещата, че с малко средства потекли печалби на терена, в касата и в обществения имидж, е за разсънване на студенти по икономика в УНСС. Само за да си докараш необходимата публика и популярност (крайно консервативни параметри) е необходимо неопределено дълго време, което никой няма да ти даде. Стабилно, успешно развитие на клуб може да стане единствено на основата на с години развивани спортно-чехнически, бизнес и обществени дейности в едно дружество. Добри или лоши, в много наши клубове нещо такова имаше. Но се натрупаха футболно-анонимни "бащици" със светнали оченца и се стигна до това, което цитираният от мен приятел го е казал с една повече от ясна дума (виж началото)!
Като ще закриваме да почнем от комунистическото отроче, което фалира 3 клуба в А група, а? С пернишки мутри за президенти... Айде няма нужда да ми се правите на светици, че петолъчката още ви блести гордо...
- bigbonusprize
- Контакти:
sl321 написа:
Никой не е казвал че сме обречени.Просто аз бих направил това.Зависи какво имаш предвид под обречени.Но този хаос който цари след напускането на Сираков е очевиден и не мисля че скоро ( ако той не работи за Левски) това ще се промени.Дано не греша!
Цари хаос защото мустака кара влака

bigbonusprize написа:g3_ev2 написа:urkoto написа:Закривам!!!
Като ще закриваме да почнем от комунистическото отроче, което фалира 3 клуба в А група, а? С пернишки мутри за президенти... Айде няма нужда да ми се правите на светици, че петолъчката още ви блести гордо...
Приятелю, свали очилата и чети по-внимателно, а не подскачай инстинктивно, написано е по принцип. Да ти е жив и здрав "бащицата" и да те радва още дълго!
Много добре ги нареждате тия милиони. Личи си, че никой не разбира нито от финанси, нито от реален бизнес в България.
- bigbonusprize
- Контакти:
4oKuTo написа:Много добре ги нареждате тия милиони. Личи си, че никой не разбира нито от финанси, нито от реален бизнес в България.

Мисля, че в тази тема трябва да пишат хората, които са бъдещите управляващи България. Май са много, както виждам.
Много е лесно да се планира, но е много трудно да се изпълни всичко, което се запланува. Левски, ЦСКА и останалите отбори нито имат финансите на Реал, Милан, Ливърпул, Байерн, Аякс, Манчестър, Барселона и т.н., нито имат нужните кадри на пазара.
Не става само с ядене, уважаеми, трябва и акъл.
Това, че Баждека се бие в гърдите, че сме били най - европейски структурирания клуб, не е много вярно. За Балканите може и да е така, но сме много далеч от истината. Както каза един приятел наскоро, ние сме ТЪМНИ БАЛКАНСКИ СУБЕКТИ.
Просто по нашите ширини няма и как да стане да има нормално съществуващи клубове. Има може би един Динамо Загреб и това е. Преди време го казах и ще го повторя - когато станем като Динамо Загреб като цяло, по всичко, тогава значи сме станали наистина сериозен клуб.
Много е лесно да се планира, но е много трудно да се изпълни всичко, което се запланува. Левски, ЦСКА и останалите отбори нито имат финансите на Реал, Милан, Ливърпул, Байерн, Аякс, Манчестър, Барселона и т.н., нито имат нужните кадри на пазара.
Не става само с ядене, уважаеми, трябва и акъл.
Това, че Баждека се бие в гърдите, че сме били най - европейски структурирания клуб, не е много вярно. За Балканите може и да е така, но сме много далеч от истината. Както каза един приятел наскоро, ние сме ТЪМНИ БАЛКАНСКИ СУБЕКТИ.
Просто по нашите ширини няма и как да стане да има нормално съществуващи клубове. Има може би един Динамо Загреб и това е. Преди време го казах и ще го повторя - когато станем като Динамо Загреб като цяло, по всичко, тогава значи сме станали наистина сериозен клуб.
Последна промяна от daniel875 на 07 юли 2011 14:29, променено общо 1 път.
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!