Оревахте света и за Табаков и за Балджийски и за още 20- тина като тях. Ако се бяхме разделили с Мариян Огнянов и за него щяхте да плачете. Разберете не може да им викаме на момчета на по 23- 24 години обещаващи таланти. Такива играчи са водещи в клубовете си на запад. Ако до тези си години не започнат да показват характер, как искаме след това от тях да носят "Левски" на гърба си. И аз съм за повече играчи от школата, но стига да са като Йовов, Домовчийски.
Гочето навремето как направи много силен "Левски". Като събра от цяла България играчите, които правиха най- силно впечатление на постовете си. Играчи между 22 и 25 години. За това моментната селекция на Гонзо ми се вижда адекватна, не че това го прави голям треньор разбира се. Все пак тези футболисти с Димов и Илиев, които взехме през зимата са си сред най- добрите на постовете в нашата "А" група. Така, че ако няма играч от юношите, който да влезне и да заспи в отбора... ами по- добре да не го мъчат, а да иде някъде другаде. Горанов, за който също бяха едни оплаквания го видях за двата мача, в които влезна да се среща около 4- 5 пъти с топката и отиграванията му бяха меко казано комични. Значи просто в момента не е готов. Може да има страхотни качества, но като не ги показва в мач... за какво ни е?
Искам да питам спомня ли си някой как Йовов дебютира като титуляр в "А" група???