Ще спечели ли Левски в скоро време трофей?
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Ще спечели ли Левски в скоро време трофей?
Искам само да поправя автора, че за ЛЕВСКИ никога титлите и купите не са били най-важни.
Че вие сте морални шампиони, за това дават трофей, не знаете ли? Питайте изхвъргача Батков, че не знае на коя планета се намира.
''Глупакът има голямо предимство пред образования човек, той винаги е доволен от себе си'': Наполеон Бонапарт
''Зная защо има толкова много хора, които обичат да цепят дърва. В тази дейност те незабавно виждат резултатите'': Айнщайн
''Зная защо има толкова много хора, които обичат да цепят дърва. В тази дейност те незабавно виждат резултатите'': Айнщайн
Mitio71 написа:Искам само да поправя автора, че за ЛЕВСКИ никога титлите и купите не са били най-важни.
Вярно ли е това което написа?Аз нямаше да се включа,защото по принцип избягвам да пиша във вашият форум,но това изказване....
По темата-Левски сега поне според мен има много добър отбор като потенциал,но няма треньор.Ако не продадете каквото има за продаване,ако Гриша не иска догодина титлата и ако ЦСКА изгонят Милен-догодина сте шампиони.Виждам че са много ,,ако"-тата,но това е действителноста.Иначе имате някои играчи-мечта.Дори без да броим Гара,имате Дарко,Грийн,Минев,Мюлдер,Илиев,Йовов.С играчи като тези е нормално Левски да е замесен в борбата за титлата догодина.А и Батков каза че ще вземе поне 4-6 играчи.Левски уцелва поне 50% от трансферите и ако вземете набелязаните играчи,знам че ще имате поне 2-3 много добри за БГ попълнения.
,,Не ме вади без повод,не ме прибирай без слава"!
- blue avalanche
- Контакти:
Veso1913 написа:Mitio71 написа:Искам само да поправя автора, че за ЛЕВСКИ никога титлите и купите не са били най-важни.
Вярно ли е това което написа?Аз нямаше да се включа,защото по принцип избягвам да пиша във вашият форум,но това изказване....
По темата-Левски сега поне според мен има много добър отбор като потенциал,но няма треньор.Ако не продадете каквото има за продаване,ако Гриша не иска догодина титлата и ако ЦСКА изгонят Милен-догодина сте шампиони.Виждам че са много ,,ако"-тата,но това е действителноста.Иначе имате някои играчи-мечта.Дори без да броим Гара,имате Дарко,Грийн,Минев,Мюлдер,Илиев,Йовов.С играчи като тези е нормално Левски да е замесен в борбата за титлата догодина.А и Батков каза че ще вземе поне 4-6 играчи.Левски уцелва поне 50% от трансферите и ако вземете набелязаните играчи,знам че ще имате поне 2-3 много добри за БГ попълнения.
Само не разбрах треньора на 3-я в класирането какво общо има?
- blue avalanche
- Контакти:
Общо-взето,както можеше да се очаква,темата бързо се превърна в плювалник по Левски.Такава е била и целта на "автора".Още желаещи има ли?
Само не разбрах треньора на 3-я в класирането какво общо има?[/quote]
26.02 - ето това, къса памет, нормално. Сивото ти е малко явно, но такъв е животът.
26.02 - ето това, къса памет, нормално. Сивото ти е малко явно, но такъв е животът.
''Глупакът има голямо предимство пред образования човек, той винаги е доволен от себе си'': Наполеон Бонапарт
- blue avalanche
- Контакти:
CSKA ME написа:Само не разбрах треньора на 3-я в класирането какво общо има?
26.02 - ето това, къса памет, нормално. Сивото ти е малко явно, но такъв е животът.[/quote]
Левски-ЦСКА 1-3.Е,и?Този мач ни отне титлата,според теб,така ли?Пак питам,какво общо има това?Или,щом е "БГ Моу",не може да няма нищо общо.
Просто Радуканов може да направи ЦСКА шампион другата година, как да ти го обясна по-лесно, вие да сте зад нас, няма да сте шампиони, ЦСКА ще е силен колкото полусезона, не знам, още разсяснение искаш ли, или това ти е достатъчно. Много добре се е изразило момчето, фен на Черно море.
Докато не се махне Батков тежкони.
- blue avalanche
- Контакти:
CSKA ME написа:Просто Радуканов може да направи ЦСКА шампион другата година, как да ти го обясна по-лесно, вие да сте зад нас, няма да сте шампиони, ЦСКА ще е силен колкото полусезона, не знам, още разсяснение искаш ли, или това ти е достатъчно. Много добре се е изразило момчето, фен на Черно море.
"Просто Радуканов може да направи ЦСКА шампион другата година,..."
Това в "кристалната топка" ли го видя?Или щом ТИ го казваш,значи хич да не почваме шампионата.Направо да ви дават титлата.