Левски готов да строи нов стадион

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Неутрален
Контакти:

Re: Левски готов да строи нов стадион.

Мнениеот Неутрален » 12 май 2011 13:02

"Сините" чакат и решението на ФИФА относно жалбата им срещу "Ашдод". Израелците се плашат от нея и все още не са превели парите, които се полагат на "Левски" по трансфера на Димитър Макриев от "Марибор".[/b]

А дано стане!!!Ама едва ли?[/quote]

Левски е готов да строй нов стадион, но ако правителството даде парите :o , а ония смешник Батков защото не бръкне от своя джоб :?:[/quote]

ТОЧНО ТАКА ! Веднага да се промени заглавието, защото е погрешно написано, трябва да бъде така : Държавата строи стадион на Левски и за другите отбори важи това. Аз искам да си построя къща в Драгалевци, защо държавата не даде и на мен някакви си 3-400 хилки ? Не ми говорете глупости че отбора развива нещо, това са малоумни изказвания. Спорта ,в това число и футбола е ЧАСТЕН бизнес , който иска да инвестира в него който не иска или му е скъпо, ПРОДАВА или изобщо НЕ КУПУВА. Ако държавата наистина инвестира в стадиони, задължително трябва да прибира % от печалбите пропорционален на инвестициите. Значи наистина сме богата държава, щом могат да строят ей така , нека построят и на циганите 1 милион апартамента, защо не. Нека дават на пенсионерите през 3 месеца по 1 пенсия като бонус, итн итн. Аз лично съм против държавата да дава от мойте данъци БЕЗВЪЗМЕЗДНО, мойто пари не искам да попадат в ръцете на ДС агенти и мутри. Егати комунистите , научили са се само дай дай дай , тук мислех да сложа една сочна псувня, ама айде да не изгрубяваме. Лично искам да чуя колко пари ще извадат Батков, Боклуците, Венци С. Гигов, с. Микре и другите нясно за нас забогатели мутри !

Потребителски аватар
Rivaldo10
Контакти:

Мнениеот Rivaldo10 » 12 май 2011 13:03

crap написа:Добре де, не ви ли прави впечетление, че Държавата преди 12 години безвъзмездно отдаде Г.Аспарухов на ФК Левски, а сега Батков иска финансиране за този стадион пак от Държавата?! Това е все едно циганите да искат ремонт на блок 20 в Ямбол... с климатици, LCD телевизор и кожено канапе...

А цска не искат ли пари от държавата? Славия? Локото? Много си нагъл!
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/01/339228a163748b01.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Мнениеот Pichichi » 12 май 2011 13:03

"Фенове на Левски са помагали доброволно за строежа на сегашния стадион Георги Аспарухов, след решението Левски да няма право на стадион в центъра. "
Това няма никаква тежест , то и аз помагам на вилата на комшията и на къщата на чичо ми ама претенции нямам !
Дори и сега да почнат да строят стадиони на Левски и ЦСКА пак ще има фенове които ще помагат и какво от това ?

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 12 май 2011 13:05

Pichichi написа:Абе то хубаво ще получат , а държавата какво ще получи ???
Аз като плащам данъци искам тия данъци да се харчат и управляват с акъл, т.е. да носят дори и минимална печалба или пък да ми запълнят дупките из градовете примерно .
Ако ще се инвестират 100 млн. лв. в стадиони , то те трябва да са държавни и за 30 г. да се върнат тези 100 млн. и даже да се излезе на някаква печалба ?
Как ще стане това , ами клубовете да плащат наем и то доста солиден ама те не искат !!!
Т.е. аз ползвам парче земя държавно/общинско , взел съм го на концесия или под наем за някакъв срок , строя си заведение примерно от улекотена конструкция и почвам да работя
->изкарвам пари . Защо аз сам си строя заведението а не ми го строи държавата ?
Защо сам си го ремонтирам ?

Аз ти предлагам следния вариант:
Държавата НЕ отпуска пари за строеж или ремонт(понеже ти,като данъкоплатец,не си съгласен),взема си всичко обратно,стадионите рухват и тогава кво прайм?

roskata21
Контакти:

Мнениеот roskata21 » 12 май 2011 13:07

Неутрален написа:"Сините" чакат и решението на ФИФА относно жалбата им срещу "Ашдод". Израелците се плашат от нея и все още не са превели парите, които се полагат на "Левски" по трансфера на Димитър Макриев от "Марибор".[/b]

А дано стане!!!Ама едва ли?

Левски е готов да строй нов стадион, но ако правителството даде парите :o , а ония смешник Батков защото не бръкне от своя джоб :?:[/quote]

ТОЧНО ТАКА ! Веднага да се промени заглавието, защото е погрешно написано, трябва да бъде така : Държавата строи стадион на Левски и за другите отбори важи това. Аз искам да си построя къща в Драгалевци, защо държавата не даде и на мен някакви си 3-400 хилки ? Не ми говорете глупости че отбора развива нещо, това са малоумни изказвания. Спорта ,в това число и футбола е ЧАСТЕН бизнес , който иска да инвестира в него който не иска или му е скъпо, ПРОДАВА или изобщо НЕ КУПУВА. Ако държавата наистина инвестира в стадиони, задължително трябва да прибира % от печалбите пропорционален на инвестициите. Значи наистина сме богата държава, щом могат да строят ей така , нека построят и на циганите 1 милион апартамента, защо не. Нека дават на пенсионерите през 3 месеца по 1 пенсия като бонус, итн итн. Аз лично съм против държавата да дава от мойте данъци БЕЗВЪЗМЕЗДНО, мойто пари не искам да попадат в ръцете на ДС агенти и мутри. Егати комунистите , научили са се само дай дай дай , тук мислех да сложа една сочна псувня, ама айде да не изгрубяваме. Лично искам да чуя колко пари ще извадат Батков, Боклуците, Венци С. Гигов, с. Микре и другите нясно за нас забогатели мутри ![/quote]

ако под с.Микре имаш предвит Г.Ганчев,той е извадил над 12мил. лева за стадина в Ловеч, а за другите незнам

Потребителски аватар
crap
Контакти:

Мнениеот crap » 12 май 2011 13:08

Mitio71 написа:
crap написа:Добре де, не ви ли прави впечетление, че Държавата преди 12 години безвъзмездно отдаде Г.Аспарухов на ФК Левски, а сега Батков иска финансиране за този стадион пак от Държавата?! Това е все едно циганите да искат ремонт на блок 20 в Ямбол... с климатици, LCD телевизор и кожено канапе...

...го казва фен, на чийто отбор винаги всичко му е давано наготово, чийто отбор никога през съществуването си не е давал пари за нищо, камо ли за стадион. Фенове на Левски са помагали доброволно за строежа на сегашния стадион Георги Аспарухов, след решението Левски да няма право на стадион в центъра. Въобще "винаги ощетените" няма да е зле да попрочетат и да се позаинтересуват за някои неща, защото стават меко казано смешни.

ДОООООБРЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
YA GUNNERS YA

roskata21
Контакти:

Мнениеот roskata21 » 12 май 2011 13:10

blue avalanche написа:
Аз като плащам данъци искам тия данъци да се харчат и управляват с акъл, т.е. да носят дори и минимална печалба или пък да ми запълнят дупките из градовете примерно .
Ако ще се инвестират 100 млн. лв. в стадиони , то те трябва да са държавни и за 30 г. да се върнат тези 100 млн. и даже да се излезе на някаква печалба ?
Как ще стане това , ами клубовете да плащат наем и то доста солиден ама те не искат !!!
Т.е. аз ползвам парче земя държавно/общинско , взел съм го на концесия или под наем за някакъв срок , строя си заведение примерно от улекотена конструкция и почвам да работя

Държавата НЕ отпуска пари за строеж или ремонт(понеже ти,като данъкоплатец,не си съгласен),взема си всичко обратно,стадионите рухват и тогава кво прайм?

могат да се продатат и да се инвестират парите в здравеопазване, образувание и т.н.

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Мнениеот Pichichi » 12 май 2011 13:10

blue avalanche написа:

Човек не разбираш ли че създават прецедент , нека рухнат !
Има 100-ци АД-та които са под наем или на концесия в държавни обекти , само аз знам 1 частна детска градина и едно частно училище . Ами те взеха полуразрушени имоти и сами си ги стегнаха . Значи на частниците които инвестират в образование държавата не им помага на на пишман бизнесмените собственици на футболни клубове да помага . Чиста проба предизборна кампания е това , никой не може да ме убеди в друго .
Ако това стане тези от училището и детската градина да съдят държавата да им възстанови средствата с които са ремонтирали . Направо да фалира тази държава . Не може така разберете го !!!

Потребителски аватар
Avanti_Ragazzi
Контакти:

Мнениеот Avanti_Ragazzi » 12 май 2011 13:13

На много хора това дето ще го напиша няма да им хареса но това е чистата истина.Като народ възпитаван толкова години в комунизъм сме свикнали с безумната комунистическа максима за "всички по равно".Само,че в света "Такова животно НЕМА".На теория всички футболни клубове в България са равни!!!Но на практика е коренно различно положението.Има йерархия защото интереса клати феса,Левски и ЦСКА като отборите с най- публика(общо между 70% и 80% от всички футболни фенове в България) винаги ще са най-ухажвани заради масата им.На някои не има харесва това,но такова ще е положението винаги според мен.След тях се нареждат Литекс,Локо Сф и Славия(те нямат публика изобщо,но имат успехи в родният футбол) и до някъде са си заслужили уважението!!!След тях се нареждат Локо Пд,Ботев Пд,Берое и Черно Море това са единствените отбори за които може да се каже,че имат доста публика освен Левски и ЦСКА и естествено и тези отбори са притегателни за месните политиците от тези райони!!!След тях може да се каже по-дума и за Пирин,Спартак Варна,Миньор Перник,Нефтоимик и Черноморец които също предизвикват интерес на местно ниво.Но другите отбори няма как да са интересни на политиците защото реално имат много малко истинска публика-Ботев Враца,Монтана,Спартак Плевен,Етър,Локо Горна,Шумен,Добруджа,Лудогорец,Светкавица,Доростол,Дунав,Ямбол,Сливен,Хасково,Хебър,Марек,Велбъжд,Бдин и др, такива отбори имат много повече двойни фенове(хем за Левски или ЦСКА,хем и за местният отбор) отколкото изцяло собствени такива.И затова не са интересни на политиците,дори за много голяма част от града им,местният отбор изобщо не буди интерес,интерес предизвиква само Левски или ЦСКА.А пък за другите отбори от други още по-малки градове какво да се очаква,държавата хич не и пука и няма да и запука никога!!!!Това е чистата и проста истина,независимо дали ви харесва или не!!!
Последна промяна от Avanti_Ragazzi на 12 май 2011 13:18, променено общо 1 път.
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/742/9410742s.png[/wrapimg][/center]
[center]Чардар, Ловеч, Микре, кои сте всъщност вие? Знаем, че сте само фенове на Литекс! Фенове на Литекс шаляляля, ооо фенове на Литекс шаляляляла![/center]

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Мнениеот Pichichi » 12 май 2011 13:17

Avanti_Ragazzi това което си написал няма да го коментирам истина ли е или не е .
Аз съм от София и съм цесекар , но за 100-ен път ще кажа че ако държавата даде/инвестира в Българска Армия 15 млн. лв. то аз като гражданин ще очаквам тези 15 млн. да се върнат по някакъв законен начин и дори да има печалба !!!

Върни се в “Левски”