Спокойни ли сте за бъдещето на Левски

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Yoda
Контакти:

Re: Спокойни ли сте за бъдещето на Левски

Мнениеот Yoda » 07 апр 2011 12:57

Нивото на всички треньори в България е трагично ниско. Имаме талантливи футболисти, но те сами се развиват доколкото могат. Треньорите нямат никаква заслуга за това ,а футбола който налагат в клубовете е от 80-те години на 20 век. Още през 1994 г. нашия национел отбор пропусна шанса си да играе финал на световното в САЩ , защото най талантливото ни поколение нямаше треньор. Следващите години идиота Пенев унищожи националния отбор като не допусна млади футболисти да навлязат постепенно и да играят с звездите ни.
Кризата в Левски със треньора стои още след напускането на Л.Петрович. Той беше последният истински треньор в нашия клуб. След това идваха някакви стажант-експериментатори, които опитваха да налагат в клуба някаква игра нямаща нищо общо с европейския и световния футбол .....
В Левски отдавна не е имало и треньор, който да има нужния характер и дух и да го предава на играчите. Вижте железните мъже САФ , Мауриньо, Ван Гаал и т.н. вижте нашите пу .... "Моми" :) Мъри, Велев, Ясен .... Какъвто е характера на треньора, така играе и клуба .... миЕко :) , страхливо , объркано ........
На нашите треньори освен футболни познания и характер им липсва още ОПИТ и МЪДРОСТ ...... А те се градят с години стажуване при опитни специалисти и множество евробитки. Какъв опит и мъдрост у Ясен ???????? Звездите ни са принудени да играят като в аматьорски клуб .... Как да побеждават така ???

И ако някой се съмнява в това, което съм написал, нека за си спомни, кога за последно български треньор е ръководил средноевропийски клуб. Или да не е средно европейски а някакъв европейски клуб ...... :) :) ето това е истинската оценка за нашите треньори. Ако пенев беше треньор то след САЩ 94 щеше да мине поне през 3-4 европейски клуба .... той къде мина, през Спартак Варна и след това някъде в азиатската пустиня ...... смях през сълзи .....
Последна промяна от Yoda на 07 апр 2011 13:06, променено общо 1 път.
Левски-цска -17.11.1968 - 7:2 , 23.09.1994 - 7:1 - 51 години синини от бича !

Потребителски аватар
NIKSANA
Контакти:

Мнениеот NIKSANA » 07 апр 2011 13:03

Yoda написа:Нивото на всички треньори в България е трагично ниско.

немислиш ли че това е повече заслугана треньорските школи ??
Ако се вземат качествени чуждестранни специалисти да обучават 4 5 години специалисти то след това те могат да обучават други и така да се работи не само за Левски, а за целият ни футбол
"There is a country called Bulgaria, and in this country there is a team called Levski. You may have not heard of it, but there I was born and there I shall die!"
- Georgi Asparuhov to AC Milan representatives

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 07 апр 2011 13:07

Какво значи, дали сме спокойни за Левски ?
Да се притесняваме, че ще ни има ли ? ?

Левски винаги ще го има !
С тези дето го управляват сега и без тях ... с нас или без нас ... Левски ще си продължи съшествуването !

Въпроса е, дали сме доволни от ставащото към момента ... и дали мислим, че нещата ще се подобрят ( или влошат ) в бъдеще ...

На мен не ми харесват нещата в момента !
Но съм оптимист за бъдещето на отбора !
Надявам се, близкото бъдеще ( още от това лято ) ... нещата да се подбрят чувствително !

Да, според мен - Левски ще има много по добро бъдеще, от настоящето !
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
727150
Контакти:

Мнениеот 727150 » 07 апр 2011 13:21

Ще бъда спокоен ако час по-скоро бъдат разкарани от Левски агент Тара,агент Николай и този другия,покерджията от НДК.
Един отбор с история от два месеца , с нула титли и нула купи , неправомерно ползва емблемата и стадиона на друг отбор , чийто фенове с готовност гласуваха за евтаназията му .

Потребителски аватар
turbogena
Контакти:

Мнениеот turbogena » 07 апр 2011 13:40

kaloyanker написа:Забелязахте ли, че Пламен Илиев хвана посоката на всички дузпи ?

Много добър рефлекс има. Жалкото е ,че е малко нисък за вратар.Според мен това му попречи да хване още дузпи ;)
"Левски" София - една вековна, истинска, неподражаема и неповторима емоция.

http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 07 апр 2011 13:44

turbogena написа:
kaloyanker написа:Забелязахте ли, че Пламен Илиев хвана посоката на всички дузпи ?

Много добър рефлекс има. Жалкото е ,че е малко нисък за вратар.Според мен това му попречи да хване още дузпи ;)

Е-е-е всички не могат да са Ван дер Сар!Нищо му няма на Пламен.Пък и играта на един вратар не е само дузпите.

Потребителски аватар
turbogena
Контакти:

Мнениеот turbogena » 07 апр 2011 13:54

blue avalanche написа:
turbogena написа:

Е-е-е всички не могат да са Ван дер Сар!Нищо му няма на Пламен.Пък и играта на един вратар не е само дузпите.

Аз не казвам ,че това ще му пречи на кариерата. Специално за вчера не му достигаха сантиметри ,според мен ;) Иначе е много добро момчето :)
"Левски" София - една вековна, истинска, неподражаема и неповторима емоция.

http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64

Ivanskiq
Контакти:

Мнениеот Ivanskiq » 07 апр 2011 14:05

Хайде и аз да си кажа моето мнение, като трето поколение левскар. Не ми е за победите или загубите. Винаги ще бъда за Левски и ще си подкрепям отбора. Има само един фактор, който според мен хвърля петно върху нашия клуб. Говоря за подлите душици, агенти на ДС. Всичко друго мога да преживея, но докато тези мръсни душички, които хвърлят сянка върхи целия имдиж на клуба, неговата цяла история и ценности, не си тръгнат от Левски, аз няма да съм спокоен. Просто така. Левски е не просто футолен клуб. Всеки може да си създаде футболен клуб и да печели титли. Дори и един човек от Микре. Виж, историческа идентичност, не се купува. Тя е коефициент на времето, традициите и ценностите. Това е нашия най-голям капитал. А иначе на поддръжниците на тезата, че Батков давал пари на отбора, затова трябва да остане, май трябва да предложа цяла тема дали тоя селянин дава пари за Левски. Нека престане да пере...и да си вдига чукалата от Левски. Аз казах.

Потребителски аватар
NIKSANA
Контакти:

Мнениеот NIKSANA » 07 апр 2011 15:12

Ivanskiq написа:Нека престане да пере...и да си вдига чукалата от Левски. Аз казах.

проблема е, че почти съм сигурен че няма кой друг да ни вземе :( :cry:
"There is a country called Bulgaria, and in this country there is a team called Levski. You may have not heard of it, but there I was born and there I shall die!"
- Georgi Asparuhov to AC Milan representatives

gri6ata1914
Контакти:

Мнениеот gri6ata1914 » 07 апр 2011 15:54

Тази тема и темата, която пуснах сутринта са общо взето в един дух и като цяло мнението е,че Левски не го чакат хубави дни, ако нещо не се промени. Не знам кой се заблуждава, че играем добре тактически и че Гонзо ще се учи в движение, но е факт, че нещата вървят на зле. Всички футболисти се страхуват от Гонзо, защото показа, че не прощава /странно как забрави като на него му прощаваха/, а със страх от грешки не се играе добре. Липса на координация по време на мач. Двама човека с различни виждания подвикват указания на футболистите WTF ???? Това къде го има ??? Е как да играят чужденците като виждат пародията? Отделно и Батков и той сигурно казва небрежно кой да играе и става мазало...Изп.директор на трибуните - това е! Няма място да се бърка в работата на треньорите...

Върни се в “Левски”