Вариантите за външни халфове в Левски

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
buffon
Контакти:

Re: Вариантите за външни халфове в Левски

Мнениеот buffon » 13 мар 2011 17:14

Левски към този момент не разполага с хора за тази схема и колкото и да се опитва Ясен да ни убеди че тези футболисти са научени за този стил на игра не може.Трябва да се опита да промени нещата(друг е въпросът дали има интелекта да го стори).Грийн и Димов а пред тях зад Гара Гаджев и Дарко.А Йовов и второто на смяна Сашо да имат свобода на терена ту отляво ту отдясно.

Потребителски аватар
zlatan
Контакти:

Мнениеот zlatan » 13 мар 2011 17:18

е Нерон-всички знаем че Жо не бе извънземен -отговори ми колко мача от вътрешното спечелихме благодарение на него-не го възвеличавай толкова-да беше фурия по крилото ,но и той омаше слаби мачове.Аз искам Левски да не зависи от А,Б,В или Г аз искам отбор,в момента слушам Гаррата бойкотира,Влади се влачи,Дарко спи-ами нека сега другите дръпнат отбора.

Това с Грийн и Димов ми харесва-не разбрах как и къде слагаш Гарра,Влади и Дарко.Ромб ли имаш предвид.
LEVSKI_FOREVER

Потребителски аватар
blue magic
Контакти:

Мнениеот blue magic » 13 мар 2011 17:23

Темата е интересна и поздравявам автора й. Винаги подкрепям тези които търсят положителното и критикуват, но градивно. В коментарите дотук има много истини, но мисля че се пропуска вариантът Сашо Киров. Този футболист е от типа поливалентни играчи и макар че беше преследван от доста контузии показваше доста добри качества. За мен най-доброто за средата на терена ще е завръщането на Грийн, но при провалите на Иво Иванов това изглежда е единствения спасителен вариант в момента. И както се вижда подобрихме защитата за сметка на средата на терена. Притеснителното е обаче, че Гаджев изобщо не е във форма, Йовов редува силни и слаби изяви, а Матондо и Видович определено имат качества, но още им липсва сработка. Затова лудост би било да не използваме Сашо Александров, макар че той не може да издържа по цял мач.
Ние сме ЛЕВСКИ, ЛЕВСКИ СОФИЯ!!!

Потребителски аватар
Neron
Контакти:

Мнениеот Neron » 13 мар 2011 17:24

Жо не знам колко точно мачове спечели във вътрешното ама веднага ми изплуват уникалните му голове срещу Гент който дефакто обърна мача срещу Калмар и онзи срещу Черно Море преди година и нещо на Герена.Жо не чакаше топката на крилото и да я центрира и толкова той се връщаше и назаде макар и да беше 160см скачаше за всяка висока топка имаше бързина за отрицателно време от нашето поле стигаше до другото.Кой от сегашните прави това?Като цяло си мисля че нашите не се натягат много този полусезон.Паднахме първия кръг Литекс да направи точките достатъчни и вече доиграваме първенството.
1. Наименованието "ПФК Литекс - Ловеч" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - "ПФК Цска София ЕАД".

Нищо общо с Микре!!

Потребителски аватар
dimachko
Контакти:

Мнениеот dimachko » 13 мар 2011 17:55

Внимателно изгледах 3те мача до тук и пьрвоначално сьщо си помислих че крилата ни са безкрайно слаби,но целия проблем по мое мнение е самата офанзивна идея на отбора ни в частност Дембеле,крилата ни се губят защото всеки един от тях след като премине 20 метра от центьра веднага адресира пас кьм него,след което е сам самичьк с грьб кьм вратата заобиколен от 2/3 противникови играчи ...така няма как да се получи,единствената опция в момента която виждаме е 2ри нападател до Дембеле в противен случай мачовете до края на сезона ще са с качество и продукция,както в мача с Черноморец.

Някой може ли да ми даде пример за световно известен футболен тим който да е играл повече от 2 години сьс сегашната ни схема 4-2-3-1 ?

GNRforever

Мнениеот GNRforever » 13 мар 2011 17:58

ДОКА :? :? :?
[wrapimg=choose left or right for float]http://prikachi.com/images/169/6607169H.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
L_Messi
Контакти:

Мнениеот L_Messi » 13 мар 2011 18:04

Гонзо призна: Селекцията не е балансирана, не отговаря на схемата
13.09.2009 неделя 09:07

След снощната загуба с 1:2 от Локомотив София на "Герена", спортният директор на Левски Георги Иванов – Гонзо призна, че селекцията в Левски не е била направена според новата схема на "сините".

Настоящият треньор на шампионите Ратко Достанич, който замени Емил Велев, на практика наследи футболисти, които не съответстват на стила и философията му.

"Съгласен съм, че селекцията на Левски е не балансирана. След контузията на Георги Сърмов нямаше кой да пуснем. Левски може да загуби този мач, но няма да го видите паднал. Аз бих искал да сменим стила на игра и схемата. Тази селекция е правена по един начин през последните 5-6 години при 4-3-3. Сега, ако искаме да сменим схемата, много от играчите ни се оказват ненужни. Жоазиньо, Зе Соареш са крила, нямаме двама типични централни нападатели, така че ние трябва да се съобразяваме с това, което имаме", каза Гонзо.

Гонзо уж искаше да продаде крилата, за да смени схемата на игра. Е, продадохме ги, но пак продължаваме със същата схема :lol:
Мъри е адски прав - няма стратегия за работа. Казва се едно, прави се нещо, после се казва и прави точно обратното. На Гонзо със сигурност не му е лесно, имайки предвид политиката на Батков, но е очевидно, че Г.И. няма никакъв капацитет за каквато и да било мениджърска работа във футболен клуб.

Потребителски аватар
rocknrolla
Контакти:

Мнениеот rocknrolla » 13 мар 2011 18:14

Недоразумението Матондо не става дори за отбор от селските групи,само взима заплата колкото един отбор юноши,все съм си мислел че по-слаб футболист от Демба Нирен няма да мине през Левски но уви съм бъркал,не бях преценил добре възможностите на гениалните мениджъри Жейнов и Заберски.
Попитали Радио Ереван след мача на ЦСКА с "Черноморец":
- Има ли нещо положително в ЦСКА?
Радиото отговорило:
- Да, допингпробите!!!

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 13 мар 2011 18:16

rocknrolla написа:Недоразумението Матондо не става дори за отбор от селските групи,само взима заплата колкото един отбор юноши,все съм си мислел че по-слаб футболист от Демба Нирен няма да мине през Левски но уви съм бъркал,не бях преценил добре възможностите на гениалните мениджъри Жейнов и Заберски.

абе вероятно е имало футбол в него след като е играл по 30 мача на сезон за Рода, но много вероятно да е претърпял метаморфоза ала рабех и поради подобни причини да е толкова зле... Защото няма как с подобна игра да е изкарвал такъв брой мачове за Рода до миналата година...
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
rocknrolla
Контакти:

Мнениеот rocknrolla » 13 мар 2011 18:25

Thsmith написа:
rocknrolla написа:Недоразумението Матондо не става дори за отбор от селските групи,само взима заплата колкото един отбор юноши,все съм си мислел че по-слаб футболист от Демба Нирен няма да мине през Левски но уви съм бъркал,не бях преценил добре възможностите на гениалните мениджъри Жейнов и Заберски.

абе вероятно е имало футбол в него след като е играл по 30 мача на сезон за Рода, но много вероятно да е претърпял метаморфоза ала рабех и поради подобни причини да е толкова зле... Защото няма как с подобна игра да е изкарвал такъв брой мачове за Рода до миналата година...

Възможно е да са ни пробутали някой роднина на този който е играл в Рода,както се е заканил че ще си обръсне брадата когато вкара първия си гол за Левски накрая на сезона ще притежаваме футболиста с най-дългата брада в Европа.
Попитали Радио Ереван след мача на ЦСКА с "Черноморец":
- Има ли нещо положително в ЦСКА?
Радиото отговорило:
- Да, допингпробите!!!

Върни се в “Левски”