Бивши сини играчи - бъдещи сини треньори
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- SuperSpurs
- Контакти:
Re: Бивши сини играчи - бъдещи сини треньори
Дааа, доста сложна тема. Аз също съм за Бардон, но в никакъв случай след 2 години. Нека вземе някой малък отбор...да се ошлайфа и ако става - добре е дошъл. Не е нужно кой ли не да се учи на наш гръб. Съгласен съм с колегата, който спомена името на Шпайдела.....такъв ни трябва, но просто няма. С.Грозданов и Паро Никодимов (изключае червения му цвят) са единствените истински треньори в България в момента. Дай боже и Илиян Илиев да се развива.
Tottenham Hotspur и Левски София - Can't smile without you
Аз определено съм за Илиян Илиев, но идеята за Бардон не е лоша! Аз в негова защита бих казал че е имал възможност да играе и работи с доста треньори от което все нещо трябва да му е останало в главата! За топчо съм твърдо против защото още не мога да му простя едни "дузпи" срещу цска, а и не мисля че има умствения багаж!
ВЪН НЕКАДЪРНИЦИТЕ ГОНЗО И БАТКОВ!!!
Завинаги оставам аз ЛЕВСКАР,
верен на отбора си докрай!
Аз неще го предада,
за нищо на света,
за ЛЕВСКИ аз на вичко съм готов!
ТИ ПИ ЛИ СИ СИРОПА? НЕ БЪДИ ПО-БАВЕН ОТ ДРУГИТЕ, ДОКТОРА ЧЕРПИ!!!
Завинаги оставам аз ЛЕВСКАР,
верен на отбора си докрай!
Аз неще го предада,
за нищо на света,
за ЛЕВСКИ аз на вичко съм готов!
ТИ ПИ ЛИ СИ СИРОПА? НЕ БЪДИ ПО-БАВЕН ОТ ДРУГИТЕ, ДОКТОРА ЧЕРПИ!!!
-
- Контакти:
Илия Груев
Изключително интелигентен и възпитан човек.Убеден съм , че една от мечтите му е да се завърне в Левски.Просто не е от тези хора , които го демонстрират пред всички за да се харесат някому.
Изключително интелигентен и възпитан човек.Убеден съм , че една от мечтите му е да се завърне в Левски.Просто не е от тези хора , които го демонстрират пред всички за да се харесат някому.
За Бардон съм, ако ще експериментираме... Иванков има какво да даде още като футболист, предвид непостоянният Митрев(за пореден път много несигурен). Топчо трябва да натрупа опит някъде. Като цяло искам доказан треньор , може и Гочето, но и Илиан Илиев е добър вариянт!?!
Твърдя, че с тези футболисти имаме голямо бъдеще...
ПП: Не плюйте Гонзо!!!
Твърдя, че с тези футболисти имаме голямо бъдеще...
ПП: Не плюйте Гонзо!!!
Има само един млад треньор от бившите ни футболисти,който заслужава да се обсъжда.
Този,който вече два сезона е в отбор със жестока финансова криза и събира играчи от селата и въпреки това отборът му играе може би най-грамотно тактически в цялата А група(но не най-резултатно заради посредствения материал).
Да,това е Илиян Илиев-говори с прости думички,но винаги много точно и назовава всичко с истинските му имена.
Според мен той за 3 месеца ще вдигне Левски на крака защото ние за разлика от Берое имаме "матриал",трябва ни само футболен гросмайстор като Илиев.
Всички останали които коментирате на този етап са удари на сляпо!!!
Този,който вече два сезона е в отбор със жестока финансова криза и събира играчи от селата и въпреки това отборът му играе може би най-грамотно тактически в цялата А група(но не най-резултатно заради посредствения материал).
Да,това е Илиян Илиев-говори с прости думички,но винаги много точно и назовава всичко с истинските му имена.
Според мен той за 3 месеца ще вдигне Левски на крака защото ние за разлика от Берое имаме "матриал",трябва ни само футболен гросмайстор като Илиев.
Всички останали които коментирате на този етап са удари на сляпо!!!
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=9aQgL9djuE4[/youtube]
http://www.evailo.com
http://www.evailo.com
- metodito
- Контакти:
Седрик!
Илиян Стоянов
..и, не се смейте - Бисер Иванов.
Гонзо беше интересен треньор и за запълване на дупки между една прищявка на Батков и друга е добър вариант.
Илиян Стоянов
..и, не се смейте - Бисер Иванов.
Гонзо беше интересен треньор и за запълване на дупки между една прищявка на Батков и друга е добър вариант.
МЪРИ СТОИЛОВ ЗАВИНАГИ ЩЕ СИ ОСТАНЕ ВАРИАНТ ЗА ЛЕВСКИ ! ! !
Иначе по темата,според мен И.Илиев би се справил с тази си задача.Ще бъде интересно да го видим начело на Левски
Иначе по темата,според мен И.Илиев би се справил с тази си задача.Ще бъде интересно да го видим начело на Левски

Поклон пред най-великия отбор на Левски 1963-1968!
"Смъртта не е най-голямата загуба в живота.Най-голямата загуба е това,което умира в нас докато сме още живи.НИКОГА НЕ СЕ ПРЕДАВАЙ!"
"Смъртта не е най-голямата загуба в живота.Най-голямата загуба е това,което умира в нас докато сме още живи.НИКОГА НЕ СЕ ПРЕДАВАЙ!"
Илиан Илиев старши треньор и Наско Сираков спортно-технически директор !!! И да се промени цялостната концепция на клуба по отношение на играчи и школа !!!
Хайде като автор да се включа...
честно казано темата се преобърна малко... идеята беше кои от настоящи играчи...ще са добри треньори(според вас)... а не кой да смени Ясен Петров(има си тема за това)...
тук таме има мнения по темата, но като цяло...
ИЛИЯН ИЛИЕВ - много го харесвам като треньор, но не се всписва във въпроса за настоящ играч....
честно казано темата се преобърна малко... идеята беше кои от настоящи играчи...ще са добри треньори(според вас)... а не кой да смени Ясен Петров(има си тема за това)...
ИЛИЯН ИЛИЕВ - много го харесвам като треньор, но не се всписва във въпроса за настоящ играч....
"There is a country called Bulgaria, and in this country there is a team called Levski. You may have not heard of it, but there I was born and there I shall die!"
- Georgi Asparuhov to AC Milan representatives
- Georgi Asparuhov to AC Milan representatives
- BLUE CHAMPIONS
NIKSANA написа:Хайде като автор да се включа...

[offtopic][wrapimg=]https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/q71/s480x480/576815_272513049560227_557336297_n.jpg[/wrapimg][/offtopic]