Батков обяви: Няма да излезем срещу Литекс

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Синя Гордост
Контакти:

Re: Батков обяви: Няма да излезем срещу Литекс

Мнениеот Синя Гордост » 19 дек 2010 18:34

Thsmith написа:преди време имаше един мач с участието на цска който другия отбор не излезе на терена... не помня кой беше ама имаше нещо с мястото на мача или деня...

Както и да е ... Левски ако се стигне до там да не излезе в даден мач изобщо няма да се стигне до отнемане на точки и тн... просто бфс ще падне още на другия ден...

Мисля ,че Локо Пловдив тогава с треньор Херо не излязоха на мач в Самоков срещу ЦСКА.
Децата в игрите за Левски мечтаят,за славния Левски-футболен тим.И старците шапките даже си свалят пред славния Левски-НЕПОБЕДИМ !!! http://www.youtube.com/watch?v=riZN38fAzTA Ъпсурт & Дичо -Допинг тест

Потребителски аватар
Топчооо

Мнениеот Топчооо » 19 дек 2010 18:35

Dust написа:Топчооо, аз не ви зная как са нещата, но доколкото зная в Ловеч ако не си уредите мача като преди две години, трудно побеждавате.

Аз също искам чужди съдии, същите да допуснат фатална грешка в полза на Литекс за да видя тогава Батков какво ще пее :lol:

Без Дембеле ще направи дубъл точно никога.

За българските стандарти има и други нападатели които биха ни свършили работа.А пък като продадем Дембеле ще вземем 1000% нов нападател.До колкото знам Де Карвальо е почти уговорен при продажба на Дембеле,така че за нашите стандарти и той ще ни вършо чудесна работа
И преди
И сега
Левски значи Свобода

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 19 дек 2010 18:35

Linky написа:Това е един от малкото пъти в които ще си направя труда да защитя Батков, но ... ти луд ли си?

Вероятно има и луди, но не зная къде са, та до сега защо от Левски не поискаха чужди съдии, при положение, че след всеки мач говорят едно и също, линкове искаш ли да ти дам в доказателство за думите ми?

Мача на Герена дето свърши 2:2 - от сега нататък ще искаме чужди съдии за мачовете с Литекс

Мача в Ловеч 3:0 за нас след мача въпреки боя, ще искам чужди съдии за мачовете с Литекс

Е защо само говорят, а до сега не поискаха чужди съдии?

Мога се басирам, че и за следващите два мача няма да бъдат викнати чужди съдии и отново ще се гледа на къде отива течението.
Изображение

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 19 дек 2010 18:37

Синя Гордост написа:
Thsmith написа:преди време имаше един мач с участието на цска който другия отбор не излезе на терена... не помня кой беше ама имаше нещо с мястото на мача или деня...

Както и да е ... Левски ако се стигне до там да не излезе в даден мач изобщо няма да се стигне до отнемане на точки и тн... просто бфс ще падне още на другия ден...

Мисля ,че Локо Пловдив тогава с треньор Херо не излязоха на мач в Самоков срещу ЦСКА.
Сигурно е така :) аз се колебаех дали е бил рилски спортист или локо пд :) а явно спомените ми са били полвинчати :0
Топчооо написа:За българските стандарти има и други нападатели които биха ни свършили работа.А пък като продадем Дембеле ще вземем 1000% нов нападател.До колкото знам Де Карвальо е почти уговорен при продажба на Дембеле,така че за нашите стандарти и той ще ни вършо чудесна работа

Не, че Базил не е добър играч, но разликата е огромна... Да не говорим, че той би бил полезен като втори нападател. На Левски му е нужен мощен център нападател за да разбива защитата... От А група единствено оня негър от черноморец би се справил ефективно с воденето на атаката ни.... но разликата с дембеле пак ще е чудовищна
Последна промяна от Thsmith на 19 дек 2010 18:39, променено общо 1 път.
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

лъв
Контакти:

Мнениеот лъв » 19 дек 2010 18:42

Дайте му чужди съдии на тоя казански адвокат и да вземе да млъкне! Колчем си отвори устата и избълва глупости!!! Впрочем нали според Гонзо нашите съдии добре се справяли?! НСБОП, разпити,уредени мачове-повикаха ги на Изпълкома с Гърнето-не отидоха! АЙДЕ СТИГА ТОЛКОВА! каквото поиска-това му дайте-и там,на разпит ,където трябва! Не да го канят на чашка кафе! ПИСНА МИ!ЗАМЕНКИТЕ ГИ ЗАБРАВИХМЕ! Той кристално чист все! Голяма работа,че САЩ го разследват с Чорни заедно! Пука му на него!!!! :evil: :evil: :evil:

Потребителски аватар
Топчооо

Мнениеот Топчооо » 19 дек 2010 18:44

Абе ще си покаже колко ще сме зле.В нападение пък вие колко сте силни :lol: :lol: мани бегай :lol: а и Карвальо кви качества.... има от мачовете които съм му гледал ми е направил много добро впечатление бърз,комбинативен с нюх към гола.За БГ стандартите с тия халфове дето имаме ще ни върши работа ;) не ни бери грижата
И преди
И сега
Левски значи Свобода

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 19 дек 2010 18:51

veseo написа:
vaskonti написа:Ок. Ще перифразирам, явно въпросът е сложен. Защо БФС ще бъде вдигнато във въздуха?

Защото ако другите отбори недоволстват от съдийството - кучета ги яли. Обаче ако Левски прореве от съдиите, то е най-очакваното и нормално нещо да се сменят съдийски комисии и други ръководители - справка бебешкия ви рев след нормалния мач с Черно море, в който ви унижиха.

Да, щеше да е вярно ако мача се играе. Но тук заявяват, че ако Левски не излезе в този мач БФС няма да ги накажат защото щели да паднат/вдигнати във въздуха. Просто ми е интересно защо някои хора тук смятат, че ако Левски не се яви на тоя мач не трябва да бъдат санкционирани.
Впрочем разбирам защо така смятат. Как наказаха Левски заради финала със Славия през 1996?
Синя Гордост написа:

Това е така, но и Левски отказа да излезе срещу ЦСКА през 1996г. в мач от турнира за купата на ПФЛ щото пак са недоволни от съдията. Наказания обаче и за двата бойкота няма.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

veseo
Контакти:

Мнениеот veseo » 19 дек 2010 19:08

vaskonti написа:Просто ми е интересно защо някои хора тук смятат, че ако Левски не се яви на тоя мач не трябва да бъдат санкционирани.
Впрочем разбирам защо така смятат. Как наказаха Левски заради финала със Славия през 1996?

Кой казал, че НЕ ТРЯБВА :shock: Просто фактите говорят, че в случаи, при които в Европа наказват отбора (мрънкане срещу съдийството и то вече като рецидив) у нас не се наказва Левски, а се сменят неудобните им ръководители. Предполагам скоро може и Боби Михайлов да им е неудобен, ако не им даде титлата и ако не изхвърли ЦСКА от А група.
Типичното гнусно и комплексарско синьо-червено мислене:
Morgause написа:Нека купува съдии и мачове, през оная работа ми е стига да сме шампиони!

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 19 дек 2010 19:10

blue magic написа:Искането на Батков е напълно основателно. Трябва да се подходи радикално, защото всички видяхме как половината А група пропищя от съдийството в мачовете им срещу Литекс. В крайна сметка ако Литекс са по силни от нас, то нека да спечелят при безпристрастно съдийство. Ако ще трябва да губим заради задкулистните игри на Джуджето - то нека да спечели пирово служебно.

Колкото по-малко приказва Батков, толкова е по-добре за Левски.С тъпите си приказки само настройва всички срещу отбора ви.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
mormona
Контакти:

Мнениеот mormona » 19 дек 2010 19:12

и 0-3 служебно... кои губи тогава :?: :? :? :? :? :?
[center]http://forum.gong.bg/barcelona/viewtopic.php?f=19&t=15064[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/6E/6924a8a35c868b6e.jpg[/wrapimg][/center]

Върни се в “Левски”