Левски е най-печелившият клуб в България

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

The|Master
Контакти:

Re: Левски е най-печелившият клуб в България

Мнениеот The|Master » 11 дек 2010 16:12

bonnnev, а BBC Лондон като източник как е?
На 17.11.1968 г. Левски разби червените със 7:2. На другия ден спортната емисия на българската секция на радио ВВС – Лондон, започна с информацията, че отборът на народа победи отбора на властта.

blue avalange, нищо не е длъжен Батков да ми показва. Левскар съм от както се помня, но никога не ми е харесвал този човек. Не му вярвам, това е. Естествено, че има други приходи, но те далеч не му позволяват да дава по 500 хиляди всеки месец. Нали осъзнаваш, че той щеше да е сред най-богатите българи ако това беше вярно! Айде не най-богатият, но в топ 100. Да не говорим, че понякога ме е срам от изказванията му. Все ми е тая за парите му, просто се надявам да намерим по-добър собственик някой ден!

podlogite
Контакти:

Мнениеот podlogite » 11 дек 2010 17:56

blue_avalanche,
Гледам пак си на амбразурата, спомняш ли си един спор, който дълго време водих с теб в една друга тема, преди не толкова много време?
Имаш ли аргументи срещу цифрите или ще я караш, както много добре умееш, на гола "ала комунистическа" пропанда?
Ако вярваш на Бай Ганя и 500-те хиляди, излиза че Левски за 2009 е имал бюджет от 10 млн + 6 млн(от Бай Ганя) = 16 млн лева??? И това за най-голямата криза в историята на клуба?
Но продължавай с "обслужването", напълно те разбирам, ако работиш в един фалирал почти вестник на една персона ... :mrgreen:

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 11 дек 2010 19:25

podlogite написа:blue_avalanche,
Гледам пак си на амбразурата, спомняш ли си един спор, който дълго време водих с теб в една друга тема, преди не толкова много време?
Имаш ли аргументи срещу цифрите или ще я караш, както много добре умееш, на гола "ала комунистическа" пропанда?
Ако вярваш на Бай Ганя и 500-те хиляди, излиза че Левски за 2009 е имал бюджет от 10 млн + 6 млн(от Бай Ганя) = 16 млн лева??? И това за най-голямата криза в историята на клуба?
Но продължавай с "обслужването", напълно те разбирам, ако работиш в един фалирал почти вестник на една персона ... :mrgreen:

Един аргумент:приходи НЕ Е РАВНО на печалби!Много си "отворен" на тема "Приходи" и по-нисък от тревата на тема "Разходи"!Там нещо те няма!И още нещо ,за да завърша:обърна ли внимание,че става въпрос само за 2009г.?Нали не си мислиш,че всяка година сме "правили" по 10млн.?
ПП.От тези 300 000лв. от артикули,колко са на "твоята сметка"?Нека позная-0,нали?

parvanoff
Контакти:

Мнениеот parvanoff » 12 дек 2010 15:01

podlogite написа:blue_avalanche,

Неведнъж съм задавал и на други тези въпроси-ще ги задам и на теб. За да твърдиш това, което твърдиш трябва да направиш следните изчисления-поинтересувай се, порови се, поразходи се-сигурно си от София и виж следните неща. После очаквам едно реално, а не изсмукано от пръстите ти мнение.
І Приходи
1. Евротурнири- лв.
2. Реклами- лв.
3. Билети- лв.
4. Фен артикули- лв.
5. ТВ права- лв.
6. Спонсори- лв.
7. Трансфери- лв.
8. Други-каквито се сетиш- лв.

ІІ Разходи
1. Организиране на мачове- лв.
2. Заплати на футболисти, треньори, лекари, психолог, чиновници, скаути и т.н.- лв.
3. Строежи и подръжка на стадион, помощни игрища, пансион и т.н.- лв.
4. Трансфери- лв.
5. Храна, медикаменти, екипировка, сайт и т.н.- лв.
6. Ток, вода, телефони, наеми, концесия, данъци /заплати, приходи, сгради и т.н./- лв.
7. Организиране на лагери в чужбина /хотели, пътувания и т.н./- лв.
8. Гостувания на тима в чужбина и България /автобуси, самолети, хотели и т.н./- лв.
9. ДЮШ и дублиращ тим /организация на мачове, заплати, пансион, гостувания и т.н./- лв.
10. Други-каквито се сетиш- лв.
Всеки може да добавя в списъка ако се сети нещо. Въпросът ми е към всички, които твърдят, че печалбите са огромни, с което аз не съм съгласен, но не твърдя нищо!
Иначе това не е новина за мен отдавна-може да не сме най-печелившия клуб, но сме най-близо до печалба от всички-това е мое мнение. Мисля, че се работи добре в клуба в това отношение.
П.П. Най-любопитен съм да отговорят тези с гръмките думи и обиди от типа на подлоги и т.н., защото и аз мога да кажа същото за тях, но не съм тръгнал да го правя, защото най-малкото не ги познавам. Мога да твърдя само, че внасянето на напрежение в отбора не е най-доброто, което могат да направят за него! Естествено на 99% съм сигурен, че ще се скрият и няма да отговорят-дано не съм прав...
само Левски и България
Memento mori, homine, quia pulvis es et in pulverem reverteris!

The|Master
Контакти:

Мнениеот The|Master » 12 дек 2010 17:08

Аз не съм от тези с гръмките думи, както ги наричаш, но все пак изразих мнението си за Батков, така че ще ти отговоря с въпрос. Ти лично вярваш ли, че така нареченият собственик на Левски дава 500 000 лева всеки месец за отбора, както твърди? И втори въпрос, гордееш ли се със собственика на отбора (с неговите изказвания в публичното пространство и изобщо общественото му поведение)?

Ако отговорите на тези въпроси за теб са ДА, няма какво повече да коментираме, защото никога няма да бъдем на едно мнение, каквото и да си говорим тук. Иначе съм съгласен, че клубът е най-близко до печалба от всички български отбори за последните години. Това не променя факта, че много бих се радвал на нов собственик.

parvanoff
Контакти:

Мнениеот parvanoff » 12 дек 2010 18:58

The|Master написа:Аз не съм от тези с гръмките думи, както ги наричаш, но все пак изразих мнението си за Батков, така че ще ти отговоря с въпрос. Ти лично вярваш ли, че така нареченият собственик на Левски дава 500 000 лева всеки месец за отбора, както твърди? И втори въпрос, гордееш ли се със собственика на отбора (с неговите изказвания в публичното пространство и изобщо общественото му поведение)?

Ако отговорите на тези въпроси за теб са ДА, няма какво повече да коментираме, защото никога няма да бъдем на едно мнение, каквото и да си говорим тук. Иначе съм съгласен, че клубът е най-близко до печалба от всички български отбори за последните години. Това не променя факта, че много бих се радвал на нов собственик.

Е, и? Какво толкова голямо значение има за теб какво говори? Нямам никаква идея дали харчи тея пари за Левски, нито пък съм му го чувал това изказване-ще ми е любопитно да го постнеш в този смисъл-но не съм видял отборът да е закъсал финансово и да е с опасност от отнемане на лиценза или пък да е отбор, в който само се наливат пари без никаква възвращаемост-за мен стабилността на отбора е важна, а не думите на собственика! Да, много думи одобрявам и харесвам, и може да дискутираме по тях-одобрявам думите му за британския гей, одобрявам думите му за яснота, еднакво отношение към всички отбори-нормално е, когато един спазва правилата и другите да ги спазват. Одобрявам думите му за Литекс и съдиите, защото това е и моето мнение. Одобрявам и благотворителната му дейност--много неща одобрявам, които са много по-важни от тези, които ти изтъкваш и които би изтъкнал вбъдеще! Дали се гордея? Странен въпрос-аз се гордея с моите постижения и евентуално бих се гордял с тези на децата си-другите само мога да одобрявам или не за себе си! Може да подискутираме и по тези общочовешки теми! Дали ще стигнем до консенсус зависи и от теб, и от мен-имаш моето уважение да те изслушам и да се вслушам в думите ти-остава да е така и от другата страна. ;)
П.П. Да не говорим колко е относително това за новия собственик... Кой трябва да е според теб? Любопитен съм да видя този кристално чист и богат човек... ;)
само Левски и България

go6obebeto
Контакти:

Мнениеот go6obebeto » 16 дек 2010 09:24

Въпросче към всички които плюят по г-н Т.Батков. Кой от в момента действащите президенти на футболни клубове и бивши такива в България, е по-достоен да бъде президент на на Левски и биха желали той да управлява клуба?? Кажете кой? Разбира се Батков като всеки един нормален човек е допускал грешки, но те са далеч по-малко от положителните неща които е направил за клуба.
LEVSKI FOREVER
"......няма, няааама вече цска има само ЛЕВСКИ СОФИЯ..."

plamak
Контакти:

Мнениеот plamak » 16 дек 2010 10:53

Защо се препирате, като сметката е проста. Според всички междудругото признания досега, големите клубове в България се издържат с 7 мил.лева. Това са разходите. Ако приходите са 10 м.л. остават чиста печалба 3 м.л. Именно поради такава причина така наречените собственици драпат да са начело на голям отбор, като Левски и Цска.

parvanoff
Контакти:

Мнениеот parvanoff » 16 дек 2010 15:24

plamak написа:Защо се препирате, като сметката е проста. Според всички междудругото признания досега, големите клубове в България се издържат с 7 мил.лева. Това са разходите. Ако приходите са 10 м.л. остават чиста печалба 3 м.л. Именно поради такава причина така наречените собственици драпат да са начело на голям отбор, като Левски и Цска.

Не съм съгласен с теб. Ко прайм сега. Нещо източници-достоверни, а не нещо от типа "според всички признания досега"... :lol:
Аз да не бъда голословен като теб например-щото разбираш ли, лесно е да се говори наедро... ;)
http://www.segabg.com/online/new/articl ... 1&id=00003
само не знам за коя година става дума но 19 млн и 10 млн са доста по различно от 7-нали? Говори се за печалба от 62 хиляди лева. Ако не вярваш отиди до офиса и провери баце... ;)
Тук виждаш пише, че Мтел осигуряват 6 млн-в следащата статия например се казва, че те осигуряват 1/3 от бюджета, което ще рече 18 млн. бюджет.
http://www.segabg.com/online/new/articl ... 0040002141
http://www.dnevnik.bg/sport/2009/07/29/ ... goliam_ot/ -тук се говори за бюджет
http://www.capital.bg/politika_i_ikonom ... a_bjudjet/ -според Капитал 7 млн разходи, но през 2002 година за цска. Дали има разлика, според теб от тогава до сега?

http://football.sportal.bg/news.php?id=211735 -ето от Спортал...

http://www.dnevnik.bg/sport/2010/11/20/ ... _niama_da/ -след орязването, за което става дума в предния материал бюджетът е 11 млн лева за 2010 година, който фактически трябва да е най-малкият досега! Относно един колега, който говореше какво е казал Батков-тук пише какво е казал-той усигурява между 25 и 70% от бюджета. 25% от 11 млн са 2,750 млн, а 70% са 7,7 млн лв., което ще рече от 230 хиляди до 640 хиляди на месец. Източниците не са свръхдостоверни, но все пак да видим ти откъде черпиш информацията. ;)
П.П. И какво излиза сега-тия, които очернят хората не дават никакви доказателства, а този, който трябва да защити някой човек трябва да черпи информацията и да им я предоставя-видиш ли плювачите са на почит и е нещо нормално да очерняш хората без никакви доказателства в България-тъжно е...
само Левски и България

Върни се в “Левски”