Левски се разбра със Слори - тръгва си без пари

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
UltraBlue
Контакти:

Re: Левски се разбра със Слори - тръгва си без пари

Мнениеот UltraBlue » 17 ное 2010 12:45

metodito написа:Е, то ако го сравняваме със словашкия тролей, няма две мнения. За Миланов не съм съгласен, тъй като е по-бавен от него и поне засега е далеч от борбеостта му, а и техниката му...

Виж, и аз харесвам Жиката, противно на болшинството от фенове, но не съм съгласен че е по техничен от Мюлдер. Да, определено беше по борбен, и може би малко по бърз. Това го отдавам на факта, че е продукт на нашата школа и милее за отбора- нещо, което не можем да очакваме от Мюлдер. Но като цяло Мюлдер е класа над Живко. 8-)
Please don't call me arrogant, but I'm European champion and I think I'm a special one !

Потребителски аватар
UltraBlue
Контакти:

Мнениеот UltraBlue » 17 ное 2010 12:49

zlatan написа:Абе Гонзо нормален човек ли си ти бе оланкло.Какво искаш да ми кажеш като освободиш Слори.Ти гледа ли последния ни мач с Академик бе-ние не приличаме на отбор.В последния месец ние сме едно ДЪНО-МОРСКО ДЪНО.
вИЖДАТЕ ЛИ Слори е виновника аре махаме го.Махни пенсионерите от Левски ,защото те е.ават мамата на отбора.
Кво играе Кривия-един мач срещу кого-Калиакра,кво играе Йовов-диспансера.
Изгони Генев национал стана,изгони Христов-взе да вкарва,изгони Шаки-и той ще стане,макар човека да е национал.
Сега гони Слори-ми дай му шанс да направи подготовка виж го напролет и тогава го гони,защото ТИ ГОНЗО ГО ДОВЕДЕ.
МАЛЕ БЕСЕН СЪМ ОТ ТОЗИ СЛАБ ДИРЕКТОР.

Определено си прав... според мен за това решение натежава заплатата, която получава Слори! И не мисля че Гонзо го е взел сам, а в разговор с Бай Ганя...
Определено сме търпяли далеч по слаби играчи, които даже нямат и 1/20 от визитката на Слори.Правилно беше да изкара подготовката, да му дадът шанс напролет и ако не става- лятото да се стигне до тук!

Все пак тази информация не е потвърдена, така че да не бързаме да се ядосваме. ;)
Please don't call me arrogant, but I'm European champion and I think I'm a special one !

venelin_valchev
Контакти:

Мнениеот venelin_valchev » 17 ное 2010 12:54

kokic1986 написа:Трябваше да му се даде шанс на Анди - поне една подготовка с отбора да беше изкарал :|

Вси4ко е за пари.В Левски нямат толкова за да го издържат според мен. Добър е доста но не му дадоха време, не успяха да го мотивират.В ма4оветв които го гледах показа отли4но 4увство за пласиране и правеше добри рейдове

venelin_valchev
Контакти:

Мнениеот venelin_valchev » 17 ное 2010 12:55

albert_k написа:ако още някои малоумник каже че Мулдер е слаб футболист ще го напсувам много грубо ако ще да ми изтрият профила!!!

Той е НАЙ-ДОБРИЯ :mrgreen:

Потребителски аватар
LUDAKIS
Контакти:

Мнениеот LUDAKIS » 17 ное 2010 12:56

zlatan написа:Абе Гонзо нормален човек ли си ти бе оланколо.Какво искаш да ми кажеш като освободиш Слори.Ти гледа ли последния ни мач с Академик бе-ние не приличаме на отбор.В последния месец ние сме едно ДЪНО-МОРСКО ДЪНО.
вИЖДАТЕ ЛИ Слори е виновника аре махаме го.Махни пенсионерите от Левски ,защото те е.ават мамата на отбора.
Кво играе Кривия-един мач срещу кого-Калиакра,кво играе Йовов-диспансера.
Изгони Генев национал стана,изгони Христов-взе да вкарва,изгони Шаки-и той ще стане,макар човека да е национал.
Сега гони Слори-ми дай му шанс да направи подготовка виж го напролет и тогава го гони,защото ТИ ГОНЗО ГО ДОВЕДЕ.
МАЛЕ БЕСЕН СЪМ ОТ ТОЗИ СЛАБ ДИРЕКТОР.

като оставин настрана, че смяташ, че сме на дъното което не е вярно съм абсолютно съгласен за останалото !
Изображение

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 17 ное 2010 13:00

Много бързо го изгониха.И защо ?Бил слаб......А Дани Младенов да не е по-силен ??

Потребителски аватар
UltraBlue
Контакти:

Мнениеот UltraBlue » 17 ное 2010 13:01

ЕМИЛ написа:Много бързо го изгониха.И защо ?Бил слаб......А Дани Младенов да не е по-силен ??

Проблема не е в качествата, а в заплатите на 2-та :mrgreen:

Потребителски аватар
malchev
Контакти:

Мнениеот malchev » 17 ное 2010 13:01

venelin_valchev написа:
kokic1986 написа:Трябваше да му се даде шанс на Анди - поне една подготовка с отбора да беше изкарал :|

Вси4ко е за пари.В Левски нямат толкова за да го издържат според мен. Добър е доста но не му дадоха време, не успяха да го мотивират.В ма4оветв които го гледах показа отли4но 4увство за пласиране и правеше добри рейдове

Е защо го взеха преди 2 месеца като нямат пари за заплатата му? И мен не ми харесва изобщо до тук, но е редно да изкара зимна подготовка с отбора. Ако пролетта е същата трагедия, лятото - довиждане.

За Мудлер, тихо :)

Потребителски аватар
zlatan
Контакти:

Мнениеот zlatan » 17 ное 2010 13:03

като оставин настрана, че смяташ, че сме на дъното което не е вярно съм абсолютно съгласен за останалото .

разбери ме човече адски съм нервен,но не е ли вярно-та ние срещу Академик нямахме удар във вратата им.Аз човек здравомислещ с две деца ,но това което става с нас е ненормално,та ние водихме с 12 точки на четирибуквието.Калиакра бие Сливен ние едвам точка взехме.А сега ти ми обясни кво става.
Директора ни вика чакайте силен Левски напролет-добре аз съм свикнал да чакам и пролетта ако съм жив и здрав и нея ще дочакам-ГОНЗО.Със Кривия и Йовов-може би ТИ си новия заместник на Гаррата.
LEVSKI_FOREVER

Потребителски аватар
Blue_Lion
Контакти:

Мнениеот Blue_Lion » 17 ное 2010 13:07

А откъде разбрахте,че инфото е достоверно ? В смисъл,в Спортал го пише,ама това не значи,че е истина..плюс това,на Слори не му се даде почти никакъв шанс,а като се има предвид,че той не е тренирал няколко месеца,формата му е нормално да е такава ! Не знам,докато не го напишат в Гонг или не го чуя от Гонзо или Ясен,не вярвам на това инфо !
Изображение

Върни се в “Левски”