Левски ще спечели титлата, стига да играе както трябва

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
slavi_1914
Контакти:

Re: Левски ще спечели титлата, стига да играе както трябва

Мнениеот slavi_1914 » 14 ное 2010 00:15

Най-притеснителното е че Гонзо намекна,че ще чакаме да видим дали ще играем напролет в Европа за да се определи селекцията.
А аз до колкото помня ние гонехме пикА да е другата есен за ШЛ и никой да не се продава освен ако не под нивото на отбора.

Имам пълно доверие на Гонзо, но не ми харесват тези ... Ще видите на "на еди коя си дата". Това не ми звучи убедително.
СПРЕТЕ ДА ЧЕТЕТЕ ЖЪЛТА ПРЕСА ! ТЯ ПРОМИВА МОЗЪЦИТЕ ВИ !
Левски е над всичко и над всички, а Левски това сме ние !

Потребителски аватар
Gateca
Контакти:

Мнениеот Gateca » 14 ное 2010 01:35

За да спечели Левски титлата трябва да играе същата игра като Литекс . Няколко гостувания спокоино могат да бъдат уредени .
Съдии от чужбина за всеки по тежък мач на Левски . Задължителни солидни премии за отборите , който се хвърлят на кръв срещу Литекс и им вземат точки . Запазване на ядрото на отбора - най вече Дембеле и Тасевски и привличане на поне 4 нови класни попълнения . Задължително Вальо Захариев . Ако всичко това се изпълни просто няма как титлата да не е наша .
Притеснява ме никаквата игра и пълна апатия на отбора , която не знам на какво се дължи , но трябва да се направи нещо по въпроса и то бързо !
„Ако се борим, можем да загубим, ако не се борим, сме загубени" - Ханс Улрих Рудел

Потребителски аватар
blue magic
Контакти:

Мнениеот blue magic » 14 ное 2010 08:06

Класата на ЛЕВСКИ я дават чужденците. Ето че без Гарра и Дарко нещата са по трудни. Лошото е, че "организацията" на Литекс се приема от доста хора в България не само за нещо нормално, но дори я одобряват. Очевидно е, че мозъците на много хора са трайно деформирани и те биха били щастливи една мутренско-мафиотска шайка да вилнее, нищо че и техния отбор може да попадне в тази мелачка. Те не искат ЛЕВСКИ да е пръв, дори да го заслужава. В тази среда единствения изход са чуждите съдии. Вчера поръчковият Ангелов каза - "Свирих това, което видях". И излъга. Той беше на няколко метра и съвсем ясно видя фала. А той е доказал, че не е некадърен съдия. Щом и той е "попаднал в схемата" на Литекс, то пътят на другите отбори към титалата е почти отрязан.
Ясно е едно - за да може ЛЕВСКИ да спечели титлата трябват две неща - няколко добри нови попълнения, за които Гонзо загатна и чужди съдии, където имаме и най-малкото съмнение за нечестна игра. Дано и другите отбори тръгнат по този път - не за да се разбие монопола на Джуджето, а за да се приближим поне малко до така желания феър плей.
Ние сме ЛЕВСКИ, ЛЕВСКИ СОФИЯ!!!

daniel875
Контакти:

Мнениеот daniel875 » 14 ное 2010 09:53

Феърплей у нас никога не е имало и няма да има. Още от времената, когато Ботев, тогава Тракия, Черно море, Берое, Сливен, Славия скачаха като ощипани срещу нас, само и само за да помогнат на ЦСКА, няма феърплей. Реално то и никога не е имало. Тази дума е измислена от европейците, за да съществува като понятие на хартия, но не и в действителност.
И двата ни гранда за не знам кой път казвам винаги са били подпирани много - стига с тези дузпи в полза на Левски. Едно 80% от тях са били стопроцентови какво искат цесекарите не ми е много ясно. Или да им припомня как Младен Благоев ги спаси от загубата през пролетта на 1998, когато даде смешна дузпа за тях за онова 3:3, или пък на следващата година. Да припомням ли онази дузпа през 2004, когато Левски спечели накрая мача, но с много шанс и воля. Във вечното дерби толкова смешни дузпи се даваха години наред на ЦСКА, че просто не е истина. А обратното Левски единадесет години нямаше дузпа.
Уважаеми привърженици на ЦСКА, гледайте си отбора, защото сте много зле. Стига с тези оправдания за купени съдии и титли в полза на Левски. Доказателства му е майката. Извадете ги. През 2006 да не би да бяха реални седемте точки от есента. Да, ама другия път. Колко мача ви бутаха май забравихте нали? И все пак и двата отбора дали сме подкрепяни или не, изобщо не може да се сравняваме с Литекс нито като харизма, нито като публика, нито традиции. Нито като нищо.
Навремето, когато Литекс стана шампион през 1998 година, си мислех, че титлата им е абсолютно честна и заслужена, но впоследствие се оказа, че не съдии са купували, а по -страшно взимали са допинг. А тогава наистина имаха страшен отбор с Херо. Но сами се провалиха.
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!

Потребителски аватар
howmen
Контакти:

Мнениеот howmen » 14 ное 2010 11:28

Коя титла бре пичове?
Отворете си очите и вижте в каква държава живеем!
Венци Стефанов го каза съвсем точно,кратко и ясно.
You`re My Wicked Live

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 14 ное 2010 13:03

Такаааа.. наистина последните няколко мача има спад в играта на Левски, но кой ли отбор няма, а и всички знаем, че всички ключови играчи се завръщат на мачът с Монтана и тогава отново ще се развихрят. Да, Левски тръгна страхотно отначалото, но понякога се получава така, че точно на нас не ни харесва и почваме да оплюваме играчи, но никой не се пита какво става вътре в отбора :) !!!
Вчера видяхме един СТРАХОТЕН Грийн (отново) по- добре да остане в защитата !
Видяхме и един много слаб Йовов, дано на пролет е във форма.
Видяхме и слаб Слори, който дойде със страхотна визитка и сега нещо не му върви, но аз вярвям на Гонзо и компания че ще го вдигнат на крака.
Видяхме младока Киров, който се раздаваше докрай, но му липсва самочувствие.
Вчера видяхме от всичко, видяхме, че литекс отново бе бутнат напред, да, и Левски са бутани от съдии, но не по такъв куриозен начин. На пролет те ще са на Герена и тогава както се казва ще има разплата !!!
ДА!! Наистина вчера видяхме СЛАБ Левски, СЛАБ, но отбор играещ със цялото си сърце и който поне мъничко заедно със публиката приличаше на едно ГООООЛЯМО СЕМЕЙСТВО!
Обичам ЛЕВСКИ и вярвам в тях !!!
[offtopic]Михайлов: Не мога да кажа имената на отборите заподозрени в уговаряне на мачове[/offtopic]
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

левскарЪт
Контакти:

Мнениеот левскарЪт » 14 ное 2010 20:07

ЕМИЛ написа:пролетта бием наред и сме първи ;)

И как я виждаш тая работа.
Някой мъдрец го е казал преди мнооого години: пилците се броят наесен. Чакай напролет да цъфанат налъмите на Гонзо / само като техн., изп. и т.н. Директор го визирам/.

На линия
Highlander
Контакти:

Мнениеот Highlander » 14 ное 2010 21:37

Пролетта да бием наред е малко нереалистично . Все някъде ще има Х , а при тази организация от страна на Литекс те едва ли ще напрявят повече от някой равен преди мача им с нас . Чудно ми е медийте защо нищо не казват по тоя въпрос .
С автора съм съгласен за едно Левски ще спечели титлата , стига да играе както трябва Еми аз не виждам да играе въобще по някакъв начин , защото ако играеше вече щяхме да истудяваме шампанското , просто първенството щеше вече да е предрешено . Да обаче от началото на сезона Левски не помръднал и на сантиметър в развитието си . Всеки вижда , че нямаме стил на игра , а пък тактически сме най неграмотният отбор в А група . Грешките в дефанзивен план така и не се изчистиха , а се задълбочиха . Това което играхме с Академик игра ли беше . Мача приличаше на среща на тимове борещи се да оцелеят . Сами сме си виновни за положението в което изпаднахме . Толкова нелепи загуби на точки и срещу сомалийците от Сливен , срещу Литекс , срещу Локо Пд на Герена и за капак късметлийския равен със Славия . Това с Академик беше черешката . Срещу един от най слабите отбори в А група да нямаме 100 % голово положение като домакини :roll: :oops:
Литекс отдавна да се беше отказал от мераци за титлата ако не бяхме ние . В отбора няма и помен от началото на сезона .
Безидеина и тъпа , отвартителна игра . За да се стигне до това положение значи някой не си върши работата , а това че нямаме една резерва , която да е стока го знаят и малките деца . Нещата няма да се оправят с вълшебна пръчка . Трябва кардинална промяна .

Потребителски аватар
СВОБОДЕН
Контакти:

Мнениеот СВОБОДЕН » 15 ное 2010 11:59

daniel875 написа:Виждам, че много хора във форума са се разпалили. В интерес на истината и аз може би щях да бъда един от тях, но се въздържах. В крайна сметка нищо особено не е станало. Литекс спечели домакинския си мач срещу Локомотив. Някой да е казал, че ще станат шампион. Аз не съм толкова убеден. Просто ако момчетата ни се вземат в ръце и най - сетне заиграят, както могат, няма кой да ни спре. Естествено трябва да се предприемат някои промени, но ръководството си знае каквото трябва. Важното е да се спечелят мачовете докрая, а напролет трудните мачове може да са петнадесет, но да се кажат всичко на всичко три. В първите три кръга, когато са дербитата. В останалите просто трябва максимална концентрация, никакво подценяване и дори световният империализъм да се намеси Литекс ще сънува титлата през крив макарон. Този отбор просто не е от нашата категория.
И как Левски ще стане шампион? Никъде няма гаранция, че ще спечелим всички мачове. И най-добри да сме, пак някъде може да паднем. А Литекс вече има пет точки преднина и солидно организирана съдийска подкрепа. И да не им върви някъде, съдиите ще намерят начин да им дадат необходимите точки. След като онзи ден в такъв мача като този срещу Локото където нищо не играха им дадоха победата, то какво остава за другите мачове. Могат да паднат от нас на Герена, но това няма да е достатъчно.За това мисля, че както и да играем, няма да сме първи. В такъв случай дали ще заемем второ или трето място е все тая, защото за нас намя значение след като не сме шампиони, а и двете дават място за ЛЕ. Иначе си мисля, че ЦСКА ще изпревари Черноморец до края и калсирането ще бъде:1 Литекс 2 Левски 3 ЦСКА.
СТО ГОДИНИ, СТО ГОДИНИ, СЛАВЕН ЛЕВСКИ СОФИЯ! СТО ГОДИНИ СЛАВЕН ЛЕВСКИ, ХИЛЯДИ СМЕ НА СВЕТА!

левскарЪт
Контакти:

Мнениеот левскарЪт » 15 ное 2010 12:37

Нали преди последните 4 кръга брояхме / и треньори, и ръководство, и фенове/ 12 точки. От изиграните 3 знаете колко взехме. Остава Монтана в Монтана.
Много щрауси в синьо се навъдихме. :oops:

Върни се в “Левски”