А бе хора,вие сериозно ли ги говорите тиа работи!Защо се правите че не виждате за какво става дума!Какъв ГОНЗО какви пет лева!
То от самолет се вижда че той не е в час!Ще ви попитам : Кой "спортен директор"в Европа се изживява като ГОНЗО! Кой "спортен директор"седи на скамейката на отбора по време на мачове!Знае ли ГОНЗО изобщо за каква длъжност става дума!Не е ли по дабре да направи някой трансфер и след това да говори,защото той сега ни хвърля прах в очите,за да не говорим колко зле всъщност е отбора,благодарение на него!
Защо всяко гостуване на Левски в провинцията е тежко и в повечето случаи пагубно за отбора!
ЗАЩО трябва да се правим на луди и да слушаме глупости!
Мен ме боли от това отношение на ГОНЗО!
Може и да не съм прав на това е моето мнение.......
след 3-4 месеца ще ви го побликувам пак това мнение....
Интервюто на Гонзо по Ринг
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Интервюто на Гонзо по Ринг
forzajuve написа:със сигурност един от желаните със изтичащ договор е Димо Атанасов.Вижда се как му се подиграват след сагата му дойде при Левски.Явно всичко е решено,а Локо Сф се правят на недостъпни.Те искаха 250 000 евро за него,което е лудост с оглед на това,че Гарата струва 200 000.Като не става със пари,ще стане БЕЗ!
Този пък за какво ни е

[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

Тристане,
точно така 4-5 месеца са точното време да станат шампиони
не съм ти казал на полусезона 
точно така 4-5 месеца са точното време да станат шампиони

- blue avalanche
- Контакти:
Наближава "зимния" прозорец!Да не почнат някои,за всеки играч с изтичащ договор,да отварят теми и да го "пращат" в Левски?Аман!
Пак ще повторя, че през лятото беше добра селекция, пък и ние имахме добри момчета.
На тези добри футболисти им трябва специалист, който да ги мотивира да играят правилния футбол и станат добър ОТБОР. А те могат това.
Не им трябва коментатор, или говорител, а ТРЕНЕР!
На тези добри футболисти им трябва специалист, който да ги мотивира да играят правилния футбол и станат добър ОТБОР. А те могат това.
левскарЪт написа:Пак ще повторя, че през лятото беше добра селекция, пък и ние имахме добри момчета.
Моуриньо, Фъргюсън и Дел Боске са заети вече

[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

Не че нещо но ще помоля компетентините фенове да си кажат мнението ,позволено ли е това от УЕФА защото си мисля че това е грубо нарушение на правилата и подлежи на сериозно наказание .
"Има двама-трима, при които преговаряме на ниво клуб-клуб, има двама-трима, с които преговаряме, защото договорите им свършват лятото, доста хора ще са изненадани от селекцията ни”
До колкото знам правилника може да се преговаря със футболист единствено ако до края на договора му остават по малко от 6 месеца .
което реално си е след Нова година ..
Очаквам коментари
Поредново хвърляне на прах в очите на слепите , и неуместно изказване личи си колко му е багажа, и как с глупоста си може да навреди на отбора
"Има двама-трима, при които преговаряме на ниво клуб-клуб, има двама-трима, с които преговаряме, защото договорите им свършват лятото, доста хора ще са изненадани от селекцията ни”
До колкото знам правилника може да се преговаря със футболист единствено ако до края на договора му остават по малко от 6 месеца .
Очаквам коментари
Поредново хвърляне на прах в очите на слепите , и неуместно изказване личи си колко му е багажа, и как с глупоста си може да навреди на отбора
Последна промяна от percival на 12 ное 2010 12:30, променено общо 1 път.
Кашчей:Никаква песен няма да пея.Ще тегля една сочна на БФС и футбола и ще го заеба!
Не Япония,ами и Сан Марино ще не натътрузи 7 гола в един мач,ако продължават така да го управляват този футбол-с компромиси, врътки,спестени наказания, щото са наши хора
Не Япония,ами и Сан Марино ще не натътрузи 7 гола в един мач,ако продължават така да го управляват този футбол-с компромиси, врътки,спестени наказания, щото са наши хора
percival написа:Не че нещо но ще помоля компетентините фенове да си кажат мнението ,позволено ли е това от УЕФА защото си мисля че това е грубо нарушение на правилата и подлежи на сериозно наказание .
До колкото знам правилника може да се преговаря със футболист единствено ако от края на договора му остават по малко от 6 месеца .
Очаквам коментари
Това няма как да се докаже, такива приказки в медиите са под път и над път, не са подплътени с имена на играчи и клубове. Гонзо обича да се изказва емоционално, така че...няма място за тревоги http://hooligans.bg/gallery/images/smiles/bira.gif
[offtopic]
[/offtopic]

Ми като е така баце един вид излиза че най нагло си лъже ,разбирам да се спекулира по пресата да ама спортнитехнически директор да го казва по телевизията.Откаде и да се погледне си е поредния гаф ,по дорбе да спре да дава изявления че само негативи може да донесе .
Кашчей:Никаква песен няма да пея.Ще тегля една сочна на БФС и футбола и ще го заеба!
- bigbonusprize
- Контакти:
percival написа:Не че нещо но ще помоля компетентините фенове да си кажат мнението ,позволено ли е това от УЕФА защото си мисля че това е грубо нарушение на правилата и подлежи на сериозно наказание .
Очаквам коментари
Дано навреди, както навреди с летните трансфери

Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!