Истината за Левски.
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Истината за Левски.
Не се подценявайте успеха на Локомотив и не се подигравайте с труда на футболистите. Локомотив прегази Левски, особено през първото полувреме и реалния резултат беше 3-4 на 0, защото домакините нямаха положение за целия мач. Всякакви приказки че, Левски плащат Гара с точки са пълни глупости.
L'Europa non è lontana
C'è una canzone italiana per voi
Insieme, unite, unite, Europe
C'è una canzone italiana per voi
Insieme, unite, unite, Europe
hellyeah написа:Батков вън!
Пич,Батков ли ги тренира играчите ? .. аз от както Батков е шеф не съм чул играчите да са се оплаквали за пари ...
нека не забравяме и подценяването.Нашите футболисти в момента са с голямо самочувствие,след като пометаха полвин Европа и всичко живо в БГ си помислиха че са непобедими,за съжаление нее така.и в последните мачове чакат другите сами да се бият.и започват да играят едва като им вкарат гол.затова сега трябва малко да се успокоят и да си заиграят тяхната си игра,тази с която мачкахме в началото,и тази която ще ни направи шампиони.
ГРИША ГАНЧЕВ СЛЕД МАЧА С ЛЕВСКИ : " ДОСЕГА ПОВЕЧЕ ОТ 1000 ЛЕВА НА МИШОК ( СЪДИЯ ) НЕ СЪМ БУТАЛ , ТАКА ЧЕ 30 БОНА И ПАК СМЕ ШАМПИОНИ
Dani написа:Yoda написа:agresor написа:ПРЕДИ НЯКОЛКО КРЪГА СТ.МЛАДЕНОВ /А ТОЙ РАЗБИРА ОТ ФУТБОЛ / ОПРЕДЕЛИ ЛЕСКИ КАТО ОБИКНОВЕН СРЕДНЯШКИ ОТБОР СЪС СЛАБА И НЕОРИЕНТИРАНА ЗАЩИТЕ ТРОМАВА ХАЛФОВА ЛИНИЯ И ЕДНСТВЕННО С ДОБЪР НАПАДАТЕЛ КОЙТО ЗАЕДНО СЪС СЪДИЙСКИТЕ ,,АВАНТИ '' ДЪРПА ЛЕСКИ НАПРЕД . МНОГО МИ Е ИНТЕРЕСНО АКО ДИСЦ.КОМИСИЯ БЕШЕ НАКАЗАЛА РЕАЛНО ВСИЧКИ УЧАСТНИЦИ В БОЯ В ЛОВЕЧ , А ТЕ СА ПОНЕ ОЩЕ 4 , КАКВО ЩЕЩЕ ДА СТАНЕ ? и още нещо дали този пъТ БФС ЩЕ СЪБЕРЕ КУРАЖ И ЩЕ НАКАЖЕ ДЕМБЕЛЕ ЗА ДЪРПАНЕТО НА СЪДИЯТА КОЕТО ВИДЯХМЕ ПО КАНАЛ 3 (по правилник на бфс 8 мача )?
МИЛИ СОПОЛАНКОВЦИ,
Тройчо Младенов го знаем колко разбира от футбол ! Специалист по срамни Загуби !!! В момента натирен да работи нейде дето футбола се играе като хоби !!! Треньора, който си го познават само майка му и баща му и никъде в Европа!!!![]()
![]()
![]()
Обикновения "средняшки отбор" за един месец смаза от бой шампиона и третия в Швеция и третия от Белгия.
Загубата ни вчера от Локото е била договорена при продажбата на Дембеле и е била част от сделката !!!! Всичко останало , което се прави от ръководството и футболистите след мача е един театър за да се замаже продажбата на мача !!!
Ама наистина не мога да разбера, след като ви бихме с 3-0 и започнахте да му викате Тройчо! Това някаква самоирония ли е?
ти май забрави 9-те ви загуби с по 3-0 от разни отбори и отборчета по негово време
ГРИША ГАНЧЕВ СЛЕД МАЧА С ЛЕВСКИ : " ДОСЕГА ПОВЕЧЕ ОТ 1000 ЛЕВА НА МИШОК ( СЪДИЯ ) НЕ СЪМ БУТАЛ , ТАКА ЧЕ 30 БОНА И ПАК СМЕ ШАМПИОНИ
Никой ли не се досети,че загубата си е чиста сделка между Локо(Пд) и "Левски".Очаквам при следваща загуба нещо по шокиращото като оправдание.

С ДУЗПИ БИЕ, ОТ ДУЗПИ ОТПАДА - ЩО Е ТО ?
daniel875 написа:След "Левски" и ЦСКА, "Ботев", Локомотив Пловдив, Локомотив София и в последните години "Литекс" вие сте най - бутаният отбор в България. Какво повече искате?
zlatan написа:това с точките за Гарата и сделката е такава тема за която ще ни санкционират и двамата,но гнилите неща в нашия футбол не са от вчера и днес.Кой знае какво са намислили президентите за това първенство.Гледай само мачовете днес и в понеделник как ще завършат.Все пак ЦСКА трябва да се върне в борбата ето това е мизерната истина за нашия футбол-докато дойдат БАТЕ,ДЕБРЕЦЕН,ЖИЛИНА и ще става по страшно.
Истината е, че нещата се определят от качествата на отборите, а от други задкулисни неща. От хората в нашия футбол нищо, ама нищо добро не чакай! Още след първите мачове на Левски бях убеден, че един от замислите на Батков и Сие е правенето от Дембеле на суперзвезда и евентуалната му продажба( всъщност не е лош футболист). А че първенството ни се нарежда според моментните хрумвания и нездрави финансови интереси на т.нар. “футболни президенти“ ми е ясно отдавна. Та затова от 15 години не гледам сериозно на БГфутбола.
П.С. Като гледам плана за Дембеле може и да се провали. То бива некадърност, бива, ама при Батковците е направо диагноза

- ЛАЗО ЛЕВСКАРА
- Контакти:
demy27 написа:Не се подценявайте успеха на Локомотив и не се подигравайте с труда на футболистите. Локомотив прегази Левски, особено през първото полувреме и реалния резултат беше 3-4 на 0, защото домакините нямаха положение за целия мач. Всякакви приказки че, Левски плащат Гара с точки са пълни глупости.
Колкото и да ме боли от вчерашната загуба трябва да се съглася с теб, че Локото ни прегази. Това за Гарра са глупости.
- Jorkorazporko
Очакване много то отбор, който не е способен да постигне почти нищо! Още първите 3 кръга се видя, че Левски няма отбор! Мача с ЦСКА беше спечелен с късмет, загуба от Черноморец и съмнителна победа над Локо Сф. В Лига Европа нещата стоят по същия начин, мъка с Калмар и АИК, и победа с клизма на старта срещу Гент! Имате няколко разгромни победи на герена срещу отбори като Пирин и Миньор, който сами се бият като чуят името Левски!
Сега лъсва истинската класа на отбора, а тя е далеч от очакванията ви. Като изключим Дебмеле, Жо, Тасевски и Мюлдер сички други футболисти са абсолютно посредствени, или бивши вече изчерпани величия (Йовов, Алекс, Петков...). Треньорското ръководтсво също е не компетентно, а Батков няма какво да го коментираме.
На мене ми се струва, че много се навивате, пренавивате, надувате, отбора го качихте в облаците, сичко се проувеличава, а същност нито резултатите, нито играта отговаряха. Балона се пука и отбора пада на земята...
Сега лъсва истинската класа на отбора, а тя е далеч от очакванията ви. Като изключим Дебмеле, Жо, Тасевски и Мюлдер сички други футболисти са абсолютно посредствени, или бивши вече изчерпани величия (Йовов, Алекс, Петков...). Треньорското ръководтсво също е не компетентно, а Батков няма какво да го коментираме.
На мене ми се струва, че много се навивате, пренавивате, надувате, отбора го качихте в облаците, сичко се проувеличава, а същност нито резултатите, нито играта отговаряха. Балона се пука и отбора пада на земята...
Абе, откъде мислите, че Коко Динев има толкова пари. Упорито се говори, че не малка част от тях са от залагания. Така че нищо чудно и от този мач да е гушнал добра сума, а хора като Батков и сие да са му помогнали за това.
Истината за Левски според мен е, че направиха добра селекция, футболистите играха в началото надъхано и разкрепостено и успяваха да вкарват повече голове отколкото им вкара противника. Най-добрата защита на Левски беше нападението. След боя в Лисабон треньора реши че трябва да подсилва играта отзад и Левски започнаха да играят по-страхливо и видимо по-слабо, което доведе до серията от загуби които се опасявам, че не са свършили. За мен един от основните виновници е естествено Батков, който пак се опита с трици да лови маймуни. В началото хвана няколко , но останалите се изхитриха. Не може да подхождаш с избора на треньор по презумпция "най-евтиния". Треньора е половината от представянето на отбора. Другата половина вече са индивидуалните качества на играчите. Няма съмнение че тая година уцелихме с повечето покупки и привличания, но с треньор не уцелихме. Някой да забелязва стил в играта на Левски, идея в нападение, концепция в защита ??? Аз не. Направо ме е яд като гледам отбори като Монтана и Берое как сработено и организирано играят с играчи за без пари и със заплати в пъти по-малки от тези на Левски. Докато Батков не се бръкне и не извади пари за сериозен треньор, Левски няма да постигне сериозни успехи. Това с назначаването на Мъри Стоилов си беше чист късмет. Той пак стана треньор, защото беше евтин вариант, но се оказа че има и страхотни качества. Сега се правят опити да се повтори резултата ама само опити не стигат. И пари за качествен треньор трябват.