Левски с рекордно класиране, ЦСКА пада, Литекс в застой

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Re: Левски с рекордно класиране, ЦСКА пада, Литекс в застой

Мнениеот rhaegar » 05 окт 2010 15:15

Los Che написа:191. (201.) RC Genk Belgique/3 91,5
208. (206.) Kalmar FF Sverige/2 87,0
322. (272.) AIK Solna Sverige/2 69,5

Видяхме го още първия път. А сега изкарай ТНС и кви бяха там другите ирландци, че ги забравих.

delqnski47 написа:Продължавам да защитавам тезата си,че докато има разни нещастници дето се карат,че тяхното смешно и жалко грандче е по добро от другото смешно и жалко грандче на България,няма да се оправим скоро!ФУТБОЛЪТ НИ Е ЕДНА КОЧИНА!
Има 2 варианта:
Или ще се оправим след приблизително 10,20 години
Или НИКОГА няма да се оправи нашия футбол!

Има два варианта-реалистичен и фантастичен. При реалистичния идват извънземните и ни оправят държавата, барабар с футбола, а при фантастичния спира корупцията и се оправяме сами.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 05 окт 2010 15:21

Има два варианта-реалистичен и фантастичен. При реалистичния идват извънземните и ни оправят държавата, барабар с футбола, а при фантастичния спира корупцията и се оправяме сами.

Като гледам скоро извънземните няма да дойдат!Явно още не са се навили да ни опраят бакиите... :lol:
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
Los Che
Контакти:

Мнениеот Los Che » 05 окт 2010 15:24

"rhaegar"
14. (25.) FC do Porto Portugal/3 204,0
21. (52.) Beşiktaş JK İstanbul Türkiye/3 186,0

34. (38.) Sporting Clube de Portugal Lisboa Portugal/3 179,0
Prefiero desaparecer que ver morir al Valencia: Rubén Baraja.
Como aficionado del Valencia estoy muy feliz.
El ´Guaje´ David Villa
Rino: “Mis jugadores son los mejores del mundo”.

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 05 окт 2010 15:25

delqnski47 написа:

Като гледам скоро извънземните няма да дойдат!Явно още не са се навили да ни опраят бакиите... :lol:

Смеят ли и те да се нагърбят? Остава Чък Норис. Иначе просто няма кой друг.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
Есиенчо
Контакти:

Мнениеот Есиенчо » 05 окт 2010 15:26

Абе какво толко сте се хванали за гушите какви успехи имали Левски,какви успехи имали ЦСКА-истината е че футбола ни е много далеч от от средното за Европа ниво класирането тази година на двата ни "гранда" в групите на ЛЕ се дължи че и Левски и ЦСКА играха със смешни отборчета едните с ТНС другите с изпадащия "шампион" на Швеция и се помислиха за голямата работа накрая и двата отбора ще са последни в групите си едните 47-ми,другите 48-ми и 47-те ще се смеят на другите че те са последни.Просто жалка картинка ни е целия футбол,но дано един ден и в България стане като в Европа !!
[center]Ние сме Левски София!Отбора на народа,най-обичания отбор в България![/center]

Потребителски аватар
Lepke
Контакти:

Мнениеот Lepke » 05 окт 2010 15:37

Абе незнам.Левски, ЦСКА .....Ама добре ,че са волейболистите последната седмица та малко да ни повдигнат самочувствието :lol:
Pay Attention or Pay The Price {This will probably change the way you drive}
http://www.youtube.com/watch?v=KXJB6SnqMzk

Потребителски аватар
UltraBlue
Контакти:

Мнениеот UltraBlue » 05 окт 2010 15:50

Los Che написа:"rhaegar"
14. (25.) FC do Porto Portugal/3 204,0
21. (52.) Beşiktaş JK İstanbul Türkiye/3 186,0

34. (38.) Sporting Clube de Portugal Lisboa Portugal/3 179,0

Абе или нещо си противоречиш, или случайно си изтървал Лил и си сложил Бешикташ на тяхно място...
Please don't call me arrogant, but I'm European champion and I think I'm a special one !

Потребителски аватар
Alexander Frei
Контакти:

Мнениеот Alexander Frei » 05 окт 2010 16:02

delqnski47 написа:
Alexander Frei написа:Честно казано, тази класация много много не ме топли. :) Тя е малко измислена и отразява някакъв период от историята на даден отбор, включвайки мачове и резултати, които едва ли са реални показатели за неговата сила и класа. Чел съм, че през 2006 г., когато влязохме в групите на ШЛ, за известно време сме били дори преди "Реал" - Мадрид в същата тази класация. ;) От друга страна пък, най-малкото смешни са опитите на фенове на един отбор от средата на таблицата, класирал се миналата година на последното 48-мо място в Европа изобщо да си мерят п***ите тук. Същото важи и за феновете на отборчета, които гледат мачове на своето отборче в ЕКТ на живо веднъж на 10-20 години. :mrgreen:

Абе ей,Адауто,я ми кажи ти гордееш ли се с твоето отборче,дето до миналата година беше по средата на таблицата в А група и се класира на умопромачителното 46-то място в Европа след бой над единайстия в Италия :arrow: Лацио набор 94???
И не ми казвай къде ще си го ''меря''....

Ха-ха-ха-хаа! :lol: Нещо сме нервни, защо ли така, колега?! :o Да не са ви изхвърлили и от Панчарево, пък още да не се е разчуло извън фирмите за почистване на столицата?! :mrgreen:
При резултат 6:1 Сашо Костов пита младия Цецо Атанасов дали той е най-бързият в тима и като чува утвърдителния му отговор, го съветва: Тичай тогава до "Армията" да донесеш вашето табло, защото вече няма къде да пишем головете!

Потребителски аватар
bigbonusprize
Контакти:

Мнениеот bigbonusprize » 05 окт 2010 16:10

Los Che написа:191. (201.) RC Genk Belgique/3 91,5
208. (206.) Kalmar FF Sverige/2 87,0
322. (272.) AIK Solna Sverige/2 69,5

Ти между ГЕНТ и ГЕНК разлика правиш ли?
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 05 окт 2010 16:10

Alexander Frei написа:
delqnski47 написа:
Alexander Frei написа:Честно казано, тази класация много много не ме топли. :) Тя е малко измислена и отразява някакъв период от историята на даден отбор, включвайки мачове и резултати, които едва ли са реални показатели за неговата сила и класа. Чел съм, че през 2006 г., когато влязохме в групите на ШЛ, за известно време сме били дори преди "Реал" - Мадрид в същата тази класация. ;) От друга страна пък, най-малкото смешни са опитите на фенове на един отбор от средата на таблицата, класирал се миналата година на последното 48-мо място в Европа изобщо да си мерят п***ите тук. Същото важи и за феновете на отборчета, които гледат мачове на своето отборче в ЕКТ на живо веднъж на 10-20 години. :mrgreen:

Абе ей,Адауто,я ми кажи ти гордееш ли се с твоето отборче,дето до миналата година беше по средата на таблицата в А група и се класира на умопромачителното 46-то място в Европа след бой над единайстия в Италия :arrow: Лацио набор 94???
И не ми казвай къде ще си го ''меря''....

Ха-ха-ха-хаа! :lol: Нещо сме нервни, защо ли така, колега?! :o Да не са ви изхвърлили и от Панчарево, пък още да не се е разчуло извън фирмите за почистване на столицата?! :mrgreen:

Така е ''колега''!А вие сте нещо много превъзбудени(както винаги :mrgreen: )
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Върни се в “Левски”