Мнениеот daniel875 » 04 окт 2010 22:32
Не мисля, че Ясен Петров е лош треньор. Да, има логика в това, което се казва против него. И аз не бях много за идването му, в смисъл по - дългосрочен план - не само за година, а две - три. Всъщност никога не се знае какво ще направи, който и да е треньор. Защото няма нищо сигурно. Всичко е въпрос на обстоятелства, късмет и естествено на интелект. Беше добре може би да задържим Мечо, защото е много по - добра алтернатива на адаша от Киров или Слори, но не трябва чак толкова да се месим в работата на треньорите. За всеки случай Ясен Петров е много по - добър треньор от Здравков и от Гонзо. Важното е да върне сега в почивката самочувствието на играчите, защото то е доста минорно. Важно е да се върне спокойствието в Левски, но не такова, че семействата на футболистите да ходят в чужбина, а допустимото спокойствие. Преди няколко дни някои момчета казаха, че в Лисабон не е станало нищо особено. Естествено, че не е вярно това, защото загуба с 5:0 е загуба с 5:0. Трудно се излиза от нея, необходимо е време като това, което предстои сега. Мисля, че ще е достатъчно на първо време.
И накрая, време е Левски да спре с идиотските грешки в защита, да играе стабилно като цяло отзад, защото оттам се гради силният отбор. Атаката е страхотна, но това е нож с две остриета. Прекалено много се разчита на нея, а това не винаги е чак толкова добре.
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!