Гонзо,Ясен и изявите им в медиите.

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
deepblue1963

Re: Гонзо,Ясен и изявите им в медиите.

Мнениеот deepblue1963 » 01 окт 2010 10:54

TPAKTOP написа:
santiliana написа:Вината на Гонзо и Ясен е, че трябва да втълпят на нашите "звезди", че няма протоколен мач за Левски. Че всеки двубой трябва да се раздават до последната си капка пот и да се скъсват от бягане. И най- вече:
Да се борят за победата ВИНАГИ!
Защото ми писна мине немине време, да гледам унизителни загуби на любимия ми отбор.Без никаква игра и хъс.
Срам ме е!!!!!!!!

Абе пич ти да не твърдиш че сте подценили Спортинг? :lol: :lol: :lol:

Не Спортинг!МАЧА със Спортинг!
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!

Потребителски аватар
TPAKTOP
Контакти:

Мнениеот TPAKTOP » 01 окт 2010 10:58

deepblue1963 написа:
TPAKTOP написа:
santiliana написа:Вината на Гонзо и Ясен е, че трябва да втълпят на нашите "звезди", че няма протоколен мач за Левски. Че всеки двубой трябва да се раздават до последната си капка пот и да се скъсват от бягане. И най- вече:
Защото ми писна мине немине време, да гледам унизителни загуби на любимия ми отбор.Без никаква игра и хъс.
Срам ме е!!!!!!!!

ДА явно отново ви остана само гочивия вкус. :cry: Опитите да пускаш остроумни шеги са тотален провал след като сърцето ти е разбито :mrgreen:
helemong написа:Най-хубавото е че феновете и футболистите на цска явно не разбраха нищо от лекцията на доктор Ст.Генов след две седмици когато им се изнесе лекция номер две в София и бъдат отстранени за купата да усетят,че е замърсен въздуха в столицата

Потребителски аватар
kokic1986
Контакти:

Мнениеот kokic1986 » 01 окт 2010 11:02

Снощи бяхме трагични - факт ! Приземиха ни доста лошо , но както се казва всяко зло за добро ;) Сега вече ще знаят , че ВСЕКИ мач трябва да се играе като на финал . Гошо Петков колкото и да го харесвам явно , че вече не става и едва ли ще си върне формата от преди 3-4 години ;)

Потребителски аватар
zlatan
Контакти:

Мнениеот zlatan » 01 окт 2010 11:03

На въпрос на един от пратениците на Гонг в Лисабон, кога Левски ще направи селекция с пари, Георги Иванов отговори:

„Ти, Грънчаров, в кой свят живееш? Мисля, че селекцията на Левски е добра. Ние нямаме икономическата стабилност и възможност в България да купуваме играчи за по 10 милиона.”
това е от Гонг-някой слушал ли го е до край това интервю.Валката Грънчаров май се е престрашил :) :) .Дали се е върнал снощи с отбора. :P .
LEVSKI_FOREVER

Потребителски аватар
deepblue1963

Мнениеот deepblue1963 » 01 окт 2010 11:04

TPAKTOP написа:
deepblue1963 написа:
TPAKTOP написа:Вината на Гонзо и Ясен е, че трябва да втълпят на нашите "звезди", че няма протоколен мач за Левски. Че всеки двубой трябва да се раздават до последната си капка пот и да се скъсват от бягане. И най- вече:
Срам ме е!!!!!!!!

ДА явно отново ви остана само гочивия вкус. :cry: Опитите да пускаш остроумни шеги са тотален провал след като сърцето ти е разбито :mrgreen:[/quote]
Моятата цел в живота не е да те разсмивам с шеги!А твоето сърце как е?Или няма значение,че паднахте с 0-1 в София,щом Левски е паднал с 5-0,нали?Нямаш ли си загуба да коментираш?
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!

Потребителски аватар
deepblue1963

Мнениеот deepblue1963 » 01 окт 2010 11:10

zlatan написа:На въпрос на един от пратениците на Гонг в Лисабон, кога Левски ще направи селекция с пари, Георги Иванов отговори:

„Ти, Грънчаров, в кой свят живееш? Мисля, че селекцията на Левски е добра. Ние нямаме икономическата стабилност и възможност в България да купуваме играчи за по 10 милиона.”
това е от Гонг-някой слушал ли го е до край това интервю.Валката Грънчаров май се е престрашил :) :) .Дали се е върнал снощи с отбора. :P .

Той се престраши,но и отговорът на Гонзо беше точен!Тъй,че...
"Дали се е върнал снощи с отбора."Ти как мислиш?Купил си е билет за друг полет?

Потребителски аватар
Al_Abrashev
Контакти:

Мнениеот Al_Abrashev » 01 окт 2010 11:12

99% от това 5:0 се дължи на Г.Петков ,но и аз да бях на мястото на Ясен бих заложил на него в тоя мач.... Да си вадят поуките и да продължават да си играят играта, нещата не са толкова черни... Бате Борисов биха АЗ 4:1...
ЛЕВСКИ е име свято, помнете това![center][/center]

Потребителски аватар
TPAKTOP
Контакти:

Мнениеот TPAKTOP » 01 окт 2010 11:13

deepblue1963 написа:Моятата цел в живота не е да те разсмивам с шеги!А твоето сърце как е?Или няма значение,че паднахте с 0-1 в София,щом Левски е паднал с 5-0,нали?Нямаш ли си загуба да коментираш?

Аз останах много доволен от нашата игра но вашия мач ми дойде като бонус. Днес се събудих с усмивка на лицето :)
helemong написа:Най-хубавото е че феновете и футболистите на цска явно не разбраха нищо от лекцията на доктор Ст.Генов след две седмици когато им се изнесе лекция номер две в София и бъдат отстранени за купата да усетят,че е замърсен въздуха в столицата

Потребителски аватар
Cesc Fabregas
Контакти:

Мнениеот Cesc Fabregas » 01 окт 2010 11:15

zlatan написа:На въпрос на един от пратениците на Гонг в Лисабон, кога Левски ще направи селекция с пари, Георги Иванов отговори:

Ще се прибира пеша ми се струва :lol:
Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !

Потребителски аватар
deepblue1963

Мнениеот deepblue1963 » 01 окт 2010 11:16

TPAKTOP написа:
deepblue1963 написа:Моятата цел в живота не е да те разсмивам с шеги!А твоето сърце как е?Или няма значение,че паднахте с 0-1 в София,щом Левски е паднал с 5-0,нали?Нямаш ли си загуба да коментираш?

Аз останах много доволен от нашата игра но вашия мач ми дойде като бонус. Днес се събудих с усмивка на лицето :)

И колко точки имате с вашата "игра"?

Върни се в “Левски”