Форум"Левски"-проявете малко разбиране!
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Форум"Левски"-проявете малко разбиране!
Немога да бъда за турци, но никой не може да ми отнеме правото да се е**вам с чорбата! Не за друго, защото когато ние сме отдолу те ще се подиграват и това е най-хубавото нещо на фенското сърце - заяждането с противника, спора и подигравките.... ахх колко пиене има да изпием още! НАЗДРАВЕ!
ВЪН НЕКАДЪРНИЦИТЕ ГОНЗО И БАТКОВ!!!
Завинаги оставам аз ЛЕВСКАР,
верен на отбора си докрай!
Аз неще го предада,
за нищо на света,
за ЛЕВСКИ аз на вичко съм готов!
ТИ ПИ ЛИ СИ СИРОПА? НЕ БЪДИ ПО-БАВЕН ОТ ДРУГИТЕ, ДОКТОРА ЧЕРПИ!!!
Завинаги оставам аз ЛЕВСКАР,
верен на отбора си докрай!
Аз неще го предада,
за нищо на света,
за ЛЕВСКИ аз на вичко съм готов!
ТИ ПИ ЛИ СИ СИРОПА? НЕ БЪДИ ПО-БАВЕН ОТ ДРУГИТЕ, ДОКТОРА ЧЕРПИ!!!
- Синият Болярин
- Контакти:
Червеният лагер е последният, който заслужава съчувствие и разбиране(справка как злобеят при издънки на Левски и кои са любимите скандирания на сектора им), но поне като принципна позиция авторът е прав. Нека се радваме на Левски и да подкрепяме отбора, за да ликуваме накрая на първенството. А, че колелото се върти, това е може би евъргринът във футболните клишета. Изоставахме 7 точки на полусезона, но после станахме шампиони и стигнахме 1/4 финал в Европа. На другата година съвсем полетяхме- дублирахме титлата и влязохме в ШЛ. На следващия сезон зверското приземяване и рекордната разлика. На другата година нещата вървяха на зле, но спечелихме титлата в мач, считан за предварително загубен от анализаторите. После най-лошия старт в историята, но накрая се докопахме до третото място. Тази година преобразяването ни е пълно
Дано възходящата градация продължи 

Гуу написа:gonzalves написа:Синьо сърце написа:Умолявам сините фенове да поспрат малко заяжданията с червения лагер!Имаме си сериозни проблеми за решаване,важен мач в четвъртък,важно гостуване във Варна...Дайде да гледаме в нашта си паничка,да не изпаднем в неловка ситуация като други...И аз споря с тях,но да им се публикува стихче за Бешикташ и как им се разпродава отбора,не е редно!Разбирам,че сред тях има индивиди,дето много дразнят,има и провокатори(ние не че сме цвете),но проявете малко уважение към читавите армейци,а те не са малко...Спомнете си преди една година ние в каква ситуация бяхме-да,сега вятърът надува нашите платна,но все пак си спомнете!С глупави заяждания нищо не се постига,оставете ги малко на мира.Истинските сред тях обичат отбора си не по-малко от нас и страдат-за тях ми е думата,другите не ме вълнуват...
С пълното съзнание,че не съм човекът,дето ще ви казва какво да правите написах това. Достойните противници заслужават уважение-така мисля аз,без претенции да съм прав!
още малко и ще ме разплачеш. ако искаш да викаме за цецка в четвъртъкщом чорбата в момента са долу ,трябва да ги мачкаме
не забравяй кой скандираше преди няколко години " задна прашка бешикташка "
Ами вие "сините" викахте така
нещо си се объркал
- delqnski47
- Контакти:
Синьо сърце написа:Умолявам сините фенове да поспрат малко заяжданията с червения лагер!Имаме си сериозни проблеми за решаване,важен мач в четвъртък,важно гостуване във Варна...Дайде да гледаме в нашта си паничка,да не изпаднем в неловка ситуация като други...И аз споря с тях,но да им се публикува стихче за Бешикташ и как им се разпродава отбора,не е редно!Разбирам,че сред тях има индивиди,дето много дразнят,има и провокатори(ние не че сме цвете),но проявете малко уважение към читавите армейци,а те не са малко...Спомнете си преди една година ние в каква ситуация бяхме-да,сега вятърът надува нашите платна,но все пак си спомнете!С глупави заяждания нищо не се постига,оставете ги малко на мира.Истинските сред тях обичат отбора си не по-малко от нас и страдат-за тях ми е думата,другите не ме вълнуват...
С пълното съзнание,че не съм човекът,дето ще ви казва какво да правите написах това. Достойните противници заслужават уважение-така мисля аз,без претенции да съм прав!
Проблемът е че в момента има много сериозна ''синя'' инвазия в ''червения'' форум!Лошото е че след време(рано или късно) ще стане обратното!И така до безкрай...
Знам,че ще прозвучи много банално,но да знаете,че българинът(или по точно българският футболен фен) се крепи на отрицателна енергия,тъй като не му остава друго,защото футбол в България НЯМА и се чудим на кой противник да са заядем!А и колелото се върти(вчера бяхме ние,неска сте вие,утре може да е някой друг и така...ФУТБОЛ МЕН)
Разумните фенове знаят това и затова не плюят по ''вечния враг'' до полуда...
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
- Синьо сърце
- Контакти:
gonzalves написа:още малко и ще ме разплачеш. ако искаш да викаме за цецка в четвъртъкщом чорбата в момента са долу ,трябва да ги мачкаме
Аз бях на мача Бешикташ-Левски.На връщане,малко след границата,на едни постройки край пътя някой беше написал:"ГОВЕДА ЕБАХА ЛИ ВИ В ТУРЦИЯ?".Това е тъжно и жалко,това ли искаш и ние да представляваме?Аз лично ще викам за Левски в четвъртък,другите ще ги гледам...Да мачкаш някой,който е на дъното,не е агалък!
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!
Синьо сърце написа:gonzalves написа:още малко и ще ме разплачеш. ако искаш да викаме за цецка в четвъртъкщом чорбата в момента са долу ,трябва да ги мачкаме
Аз бях на мача Бешикташ-Левски.На връщане,малко след границата,на едни постройки край пътя някой беше написал:"ГОВЕДА ЕБАХА ЛИ ВИ В ТУРЦИЯ?".Това е тъжно и жалко,това ли искаш и ние да представляваме?Аз лично ще викам за Левски в четвъртък,другите ще ги гледам...Да мачкаш някой,който е на дъното,не е агалък!
чорбата трябва да ги мачкаме когато и кадето ни паднат. това е положението. и искрено ще се изкефя ако им напълнят кошницата

- delqnski47
- Контакти:
Синьо Сърце,всеки има свое си разбиране!Няма как всички да уважават противника!Ето...коментарите под темата ти доказват тезата ми!
Sofia.
Sofia.
- blue avalanche
- Контакти:
Не им искам на цесекарите нито лицемерното и фалшиво уважение,нито фалшивите им пожелания за успех.И тъй като те са като хипопотама-затънал до шия,но с голяма уста и непрекъснато ми се правят на "велики евробойци" време е някой пак да ги спука от бой,за да им припомни къде се намират!Защо това да не е Бешикташ?Не че съм протурчин,ама такъв им е жребия!
delqnski47 написа:Синьо Сърце,всеки има свое си разбиране!Няма как всички да уважават противника!Ето...коментарите под темата ти доказват тезата ми!
То и няма и как всички да уважават противника, в крайна сметка става въпрос за много, много хора. Винаги е било така, така ще бъде и занапред, важното е да се избегне обобщаването и слагането в общи знаменатели.
- delqnski47
- Контакти:
gonzalves написа:Синьо сърце написа:gonzalves написа:още малко и ще ме разплачеш. ако искаш да викаме за цецка в четвъртъкщом чорбата в момента са долу ,трябва да ги мачкаме
чорбата трябва да ги мачкаме когато и кадето ни паднат. това е положението. и искрено ще се изкефя ако им напълнят кошницата
Така е!Мачкай докато противника е паднал и докато е време,защото противникът,рано или късно,ще стане и пак ще те мачка!Такава е вечната война между ЦСКА и ''Левски''!
Sofia.
Sofia.