brat domingo написа:Аз мисля, че Мъри едва ли ще иска да заеме такава позиция. От негова гл. точка си е направо понижение - от ст. треньор на клубен отбор да станеш старши на национала, и после изведнъж хоп - треньор на ДЮШ. Според мен ще поеме някой друг отбор.
Мъри - шеф на ДЮШ на ЛЕВСКИ
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Мъри - шеф на ДЮШ на ЛЕВСКИ
Само Черно море.
- Leooo
- Контакти:
Там му е мястото , трябва да помага в Левски не другаде !
[center]
[/center]

[/center]

Даниел Младенов написа:Гуу написа:Даниел Младенов написа:А кой са толкова вашите юноши в последните 10 години, който вия извадихте?
Тук в тази тема става въпрос за Левски, а не за ЦСКА
Казваш, че Мъри трябва бъде назначен за шеф на ДЮШ на Левски, като посочваш футболистите, които е открил:
1)Ники Димитров - Касъмпаша, а уж беше суперталант, който го гласяха за Арсенал.
2) Исмаил Иса - още не се знае дали ще успее да си извоюва титулярно място, та той има 4-5 мача за Левски, миналата година игра в Локо Мездра.
3) Георги Сърмов неправи безумно слаби мачове, като по тази причина не намери място в новия Левски и беше продаден в "гранда" Касъмпаша.
4) Миланов - някаде в Румъния и аз не знам къде...
5) Цветан Димитров...Абе т'ва случайно да не е третия вратар на Левски, който след идването на Акалски е вече четвърти ?
6) Спомена други, на които не се даде шанс, но са били открити... е, тези открития май все още не са показали класата си в сегашните си клубове ?
Това ли са откритията, които искаш Левски да вади ?
Като извадите по добри, тогава може да кометирате нашите.
А като се замисля не се сещам за пове4е от 1-2 добри ВАШИ юноши в историята ви изобщо, ама ......
Исмаил Иса - Иса започва своята футболна кариера в школата на отбора от родния му град - Светкавица, като впоследствие преминава в отбора на Хасково. Благодарение на добрите си изяви през есента на сезон 2007/2008 нападателят привлича вниманието на треньора на Левски Станимир Стоилов.
Гоерги Сърмов - Георги Здравков Сърмов е български футболист, полузащитник. Роден е на 7 септември 1985 г. в Бургас. Висок е 181 см и тежи 76 кг. Дебютира за Нафтекс на 1 май 2004 г. в мач срещу Черно море във Варна. През есента на 2006 г. преминава в Левски (София). Играе с № 8. Полуфиналист за купата на страната през 2006 г. с Нафтекс. Има 1 мач в Шампионската лига за Левски. За младежкия национален отбор е изиграл 9 мача и е вкарал 2 гола.През май 2010,заедно с Николай Димиртов подписва с турския Касъмпаша.
Валери Домовчисйки - Валери Ангелов Домовчийски е български футболист. Роден е в град Пловдив на 10 май 1986 година. Юноша на Марица (Пловдив). Висок е 178 см и тежи 74 кг. Играл е за Секирово - Раковски, Марица и Левски (София). Постепенно младежът се налага при юношите на ФК Левски.
Така като гледам някои от вашите "открития"...май не са много, много юноши, а ?
messi7 написа:Това едва ли ще стане. Мъри едва ли е забравил как бе изгонен от Батков. Може при друг президент -да.
Колкото до неговите открития - той много вдигна класата на всички играчи. Станислав Ангелов нищо не играеше при Петрович, Муслин и другите. Топчо също си повиши качествата, като и Мечо Телкийски, Ричард, Миланов( който все още не става за националния не става за национал, ама това е друга тема). Домовчийски израстна много, помните първия сезон колко вкара още като играеха Гонзо и Чиликов в тандем. Коприваров му тръгна много кариерата надолъ, вижда се че не някакъв талант. Мъри има принос и за израстването на Сърмов, Бабангида, Божката Митрев, Ники Михайлов, това не трябва да се забравя.
Според мен сегашния отобр на Левски има като единици много по-класни футболисти от тима на Мъри 2005-2007г. Просто Стоилов ги научи да играят и всички отбори в УЕФА ги надиграхме, когато стигнахме 1/4 финал. Да не ми злобеят червените, че всичко е било на късмет.![]()
+1
Мястото на Стоилов е в Левски, но не виждам как ще стане при Батков.
СТО ГОДИНИ, СТО ГОДИНИ, СЛАВЕН ЛЕВСКИ СОФИЯ! СТО ГОДИНИ СЛАВЕН ЛЕВСКИ, ХИЛЯДИ СМЕ НА СВЕТА!
garfild8 написа:brat domingo написа:Аз мисля, че Мъри едва ли ще иска да заеме такава позиция. От негова гл. точка си е направо понижение - от ст. треньор на клубен отбор да станеш старши на национала, и после изведнъж хоп - треньор на ДЮШ. Според мен ще поеме някой друг отбор.
Кой ще се излъже,да го вземе?Може би Първа атомна(Козлодуй) или Девня.
Те понеже всички останали имат едни треньори ум да ти зайде. Не че искам някой да го взима. Мястото му е в Левски.
СТО ГОДИНИ, СТО ГОДИНИ, СЛАВЕН ЛЕВСКИ СОФИЯ! СТО ГОДИНИ СЛАВЕН ЛЕВСКИ, ХИЛЯДИ СМЕ НА СВЕТА!
marmi52 написа:8-)
Напълно съм съгласен с автора !![]()
Мъри си е за Левски и нека да започне от ДЮШ, защото треньор никъде по света не се става направо от мъжкия или още по-малко от националния отбор ...
Само че, Мъри не започва, защото вече е бил треньор и на мъжкия отбор на Левски и на националния. Което ще рече, че вече е станал треньор и не му е нужно сега да започва. Друг е въпроса къде какви резултати е имал и защо. За него обаче ще е по добре най-накрая да се отлепи от Наско Сираков защото последния му носи вече само негативи. Те може да са си приятели, но за Мъри е по добре да раздели тези отношения от професиналните. Стоилов при всички случаи ще помогне на детскоюношеската школа на Левски в какъвто и момент да дойде. Но както казах, това вероятно няма да се случи при Батков. Най вероятно Стоилов ще поеме някой отбор без големи претенции и финасови възможности и там пак ще докаже, че е добър треньор.
- milen.hristov
- Контакти:
Гуу написа:А Наско Сираков изпълнителен директор...
Мъри - шеф на ДЮШ, Гонзо - спортно-технически директор, Наско Сираков - изпълнителен директор.![]()
това ще е сбъднат кошмар за теб Сираков и Гонзо заедно в Левски
- south_division
- Контакти:
Задавам конкретен въпрос и очаквам конкретен отговор. Успехите са налице, провалите два пъти в повече. Един успех като не се развие винаги остава впечатление за случайност, нали така.[/quote]
Значи за теб е сучайност едната година 1/4 финал, а следващата пак по случайност влизане в групите на ШЛ? При теб всичко ли в живота се случва по случайност.
Вашата логика не мога да я разбера, постигнал някой си треньор успех, проваля се в националния и едва ли не край с кариерата му той е най големия некадърник.
Значи за теб е сучайност едната година 1/4 финал, а следващата пак по случайност влизане в групите на ШЛ? При теб всичко ли в живота се случва по случайност.
Вашата логика не мога да я разбера, постигнал някой си треньор успех, проваля се в националния и едва ли не край с кариерата му той е най големия некадърник.
milen.hristov написа:Гуу написа:А Наско Сираков изпълнителен директор...
Мъри - шеф на ДЮШ, Гонзо - спортно-технически директор, Наско Сираков - изпълнителен директор.![]()
това ще е сбъднат кошмар за теб Сираков и Гонзо заедно в Левски
То и за Наско Сираков и Гонзо ще е кошмар да са заедно в Левски....както и на всички в Левски.
- Iuliqno Ronaldo
- Контакти:
south_division написа:Задавам конкретен въпрос и очаквам конкретен отговор. Успехите са налице, провалите два пъти в повече. Един успех като не се развие винаги остава впечатление за случайност, нали така.
Вашата логика не мога да я разбера, постигнал някой си треньор успех, проваля се в националния и едва ли не край с кариерата му той е най големия некадърник.[/quote]
Остави те нали другите всяка година постигат такива успехи ...