Коя е любимата ви песен/скандиране?

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Re: Коя е любимата ви песен/скандиране?

Мнениеот delqnski47 » 11 сеп 2010 18:10

Right_side написа:
delqnski47 написа:
eelche написа:Мойте любими скандирания са 2:
"Да нахлуееееем дружно в сектор Г,за да няма повече свине..." и 2-то ми любимо е:
"КОГАААААААААА НА ГОНЗОООООООО ПАДНЕЕЕЕЕЕЕТЕЕЕЕЕ,ПАДНЕТЕЕЕЕЕЕЕЕЕ :lol: :twisted: :lol:

А ''Кога на Ицо паднете'' не е ли по добра :lol:
Или ''Кога на Петър(Жеков) паднете'' :lol:

по-добро от 15 пъти да ви ГО вкара няма и да пеем КОГАААААА НА ГОНЗООООООО ПАДНЕЕЕЕЕЕТЕЕЕЕ няма

Бе да ти кажа Жеков ви го е бутал много повече от 15 пъти(е..не баш ''много'',а сложи 7,8 гола отгоре)
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
Даниел Младенов
Контакти:

Мнениеот Даниел Младенов » 11 сеп 2010 18:10

levskar4e_forever написа:Пичове сори ама съм на 13 !!!Колегата Дани Младенов позна, че съм малък иначе ходя на абсолютно всеки домакински мач!!! ;)

За това помагаме с каквото можем :) Успех и да ги научиш всичките, който ти пратих :mrgreen:

levskar4e_forever
Контакти:

Мнениеот levskar4e_forever » 11 сеп 2010 18:12

Мерси за помоща, ама аз ви викам на площад във Вавилон щот така беше написано преди няколко години в levski.bg :)

Потребителски аватар
george_speed75
Контакти:

Мнениеот george_speed75 » 11 сеп 2010 18:21

Има едно скандиране ама не мога да го разбера изобщо заради виковете на публиката.В сектор Б има човек който казва не6то с мегафон и публиката през няколко паузи от няколко секунди казва не6то ,ама не мога да го разбера и след това на края завуршва с левски оле , оле оле оле .Ако някой ми напише текста на това ще съм му много благодарен :) :)
Mюлдер тромав ми звучи като Иво бърз :lol:

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 11 сеп 2010 18:26

george_speed75 написа:Има едно скандиране ама не мога да го разбера изобщо заради виковете на публиката.В сектор Б има човек който казва не6то с мегафон и публиката през няколко паузи от няколко секунди казва не6то ,ама не мога да го разбера и след това на края завуршва с левски оле , оле оле оле .Ако някой ми напише текста на това ще съм му много благодарен :) :)

Може би става въпрос за това:

Какво е небето-синьо,
какво е морето-синьо,
какви са очите на Апостола-сини,
какъв е гъзът на маймуната-червен,
кой е шампион-Левски оле ,оле...
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
kr1ska7a
Контакти:

Мнениеот kr1ska7a » 11 сеп 2010 18:27

george_speed75 написа:Има едно скандиране ама не мога да го разбера изобщо заради виковете на публиката.В сектор Б има човек който казва не6то с мегафон и публиката през няколко паузи от няколко секунди казва не6то ,ама не мога да го разбера и след това на края завуршва с левски оле , оле оле оле .Ако някой ми напише текста на това ще съм му много благодарен :) :)

Какво е небето? - синьо!

Какво е морето? - синьо!

Какви са очите на Апостола? - сини!

Какъв е гъ*а на кюрда? - червен!

Кой е шампиона? - Левски оле, оле, оле, оле! Левски оле, оле, оле, оле!....

Едит: Tommi извинявай, но си в грешка ,)

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 11 сеп 2010 18:30

kr1ska7a написа:Едит: Tommi извинявай, но си в грешка ,)

Защо :)
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 11 сеп 2010 18:31

delqnski47 написа:
Right_side написа:
delqnski47 написа:Мойте любими скандирания са 2:
"Да нахлуееееем дружно в сектор Г,за да няма повече свине..." и 2-то ми любимо е:
"КОГАААААААААА НА ГОНЗОООООООО ПАДНЕЕЕЕЕЕЕТЕЕЕЕЕ,ПАДНЕТЕЕЕЕЕЕЕЕЕ :lol: :twisted: :lol:

А ''Кога на Ицо паднете'' не е ли по добра :lol:
Или ''Кога на Петър(Жеков) паднете'' :lol:

по-добро от 15 пъти да ви ГО вкара няма и да пеем КОГАААААА НА ГОНЗООООООО ПАДНЕЕЕЕЕЕТЕЕЕЕ няма

Бе да ти кажа Жеков ви го е бутал много повече от 15 пъти(е..не баш ''много'',а сложи 7,8 гола отгоре)[/quote]
Като футболист на ЦСКА-тц!
"С най-много попадения в сблъсъка е Георги Иванов. Гонзо е разплаквал “червените” 15 пъти. На второ място във вечната класация е легендата на Левски Наско Сираков, който е вкарал 14 гола на ЦСКА. Играчът на ЦСКА, поразявал най-много сините вратари, е звездата на отбора от 50-те години Димитър Миланов - Пижо, който го е правил точно 11 пъти"

Потребителски аватар
Avanti_Ragazzi
Контакти:

Мнениеот Avanti_Ragazzi » 11 сеп 2010 18:33

shumnaliq написа:[offtopic]Имала майка едно ми чедо , едно ми чедо .............[/offtopic]

Имала майка едно ми чедо , едно ми чедо ЛЕВСКАРЧЕ!!! :mrgreen:
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/742/9410742s.png[/wrapimg][/center]
[center]Чардар, Ловеч, Микре, кои сте всъщност вие? Знаем, че сте само фенове на Литекс! Фенове на Литекс шаляляля, ооо фенове на Литекс шаляляляла![/center]

Потребителски аватар
bobby198
Контакти:

Мнениеот bobby198 » 11 сеп 2010 18:35

Дай си сърцето на синия отбор,
помията с отрова на свинете остави.
Сезоните са дълги, но аз не тъжа,
шампион е Левски, о, Левски - София.

Не искам аз други да обичам,
не искам аз чорбарската любов.
Сърцето си на Левски аз обричам,