Всички са срещу Левски, но...
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Всички са срещу Левски, но...
В случая с М'боли не мисля, че е точно продажба. Прави се реклама на играча (чрез ЛЕ), а парите от трансфер ще са основно за "Славия". При такива условия малко клубове са съгласни да вземат играча. Дори ЦСКА си вкарват автогол - вместо да решат вратарския проблем, те само го отлагат с няколко месеца.
темата е за ключ
нека някой мил модератор бие катанеца на тая неразбория 

________ЛЕВСКИ СОФИЯ
SoundWave написа:темата е за ключнека някой мил модератор бие катанеца на тая неразбория

Да,мн завиждам на ЦСКА и техните добри собственици.Уреждайте си мачове със Сливен.(Не,че Левски не уреди с Мездра
).Мболи е мн добър трансфер ,но тая година Левски е шампион.Живи и здрави.

Пич по-спокойно го раздавай ... ше ти се пукне някоя аневризма и ще си докараш беля!
Всички чак да са срещу Левски е доста силно изказване .. по въпроса защо не искат да отидат да играят в Левски отговора е мега прост. Защото шансът след това да идат в голям европейски клуб не са големи!
Ако дадеш примери в обратната посока ще се съглася ... само да напомния, че Турция и Израел не са Европейски държави, Китай и Япония също .. макар и икономически гиганти те все още са футболни джуджета сравнени с Европейските държави!
Та чакам примери за успешни трансфери в големи отбори в НОРМАЛНАТА част на Европа.
Всички чак да са срещу Левски е доста силно изказване .. по въпроса защо не искат да отидат да играят в Левски отговора е мега прост. Защото шансът след това да идат в голям европейски клуб не са големи!
Ако дадеш примери в обратната посока ще се съглася ... само да напомния, че Турция и Израел не са Европейски държави, Китай и Япония също .. макар и икономически гиганти те все още са футболни джуджета сравнени с Европейските държави!
Та чакам примери за успешни трансфери в големи отбори в НОРМАЛНАТА част на Европа.
santiliana написа:Вече на 101 % съм убеден, че всички останали ФК в България, воглаве с техните президенти и "активисти", са тотално срещу Левски. Какво ме провокира да напиша тази тема?! Ами най- пресният факт- Райс Мболи отива в ЦСКА. А цяло лято, когато наш`те питаха за него, "честният и принципен" В. Стефанов ни го отказа...Този човек генетически мрази Левски и избягва да се съблече за да не покаже "червената си тениска"...
Същото е и положението с Димо Атанасов и по- рано с Камбуров...Когато ние ги искахме- Гигов и неговите хора ни отрязваха с баснословни трансферни суми, а в същото време още през зимата бяха готови да ги занесат на гръб на "Армията"...
Като се прибави и "веригата сателитни отборчета" като Сливен, Пирин и тем подобни, става ясно, че всички са срещу нас...
Но на нас изобщо не ни пука, защото това ни прави още по- силни. Ето, сега взимаме Слори, който е в пъти по- качествен играч от Атанасов и толкова по- евтин (а Гигов търси за "звездата" си 200 000 евро?!?), както и за Камбуров... Та ние уцелихме джакпота с Дембеле...
Както е казал народа: "Всяко зло- за добро.."
Нека да продължават останалите клубове да бъдат донори на "червените", ние ще ги пием под път и над път...Колкото и да ги е яд всички тях!
То бива злоба ама то сички досега ядяха.А ти пиеш.Браво!
south_division написа:Значи колко са срещу нас незнам, може би единствения отбор с който сме в добри отношения е Локо Пд поради ясни причини, но на мен ми е неприятен факта, че когато стане въпрос за играч от бг първенство се появяват някакви колосални суми, които просто са нереални. Представете си че вместо Слори се бяха пробвали да вземат Том или Дока. Димо Атанасов за Левски струва 250 000 евро. Какъв е Димо, че струва толкова, какво е направил повече та да е по скъп от цялата селекция на Левски до момента?
За това иде реч. Димо за ЦСКА ням да струва 250 000, а 50 000 при това неполучаеми. Така е и с другите отбори за Левски скъпо за ЦСКА без пари.
Dobri написа:В случая с М'боли не мисля, че е точно продажба. Прави се реклама на играча (чрез ЛЕ), а парите от трансфер ще са основно за "Славия". При такива условия малко клубове са съгласни да вземат играча. Дори ЦСКА си вкарват автогол - вместо да решат вратарския проблем, те само го отлагат с няколко месеца.
ето обяснено точно както е
И Буфон да вземат все тая
"Всички са срещу "Левски" но....."... Но, какво? Казваш два примера, и вече всички са срещу "Левски", защо ми се върти един случай, когато Рендето смаза ръката на Гошо Петков, май взехте вратаря на "Нефтохимик" Господинов именно за мачовете в Европа, тогава пак ли всички бяха срещу "Левски"? Всички футболисти, които играят в момента в "Левски" от синята школа ли са? Можете ли да дадете примери кой от къде се е появил на "Герена"? Иначе всичко останало си е дрънкане и празни приказки, колкото на каква цена кой се продава, всичко е въпрос на преговори и интереси!