Вальо Захариев-още утре на Герена!Инак ще берем ядове!
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- Даниел Младенов
- Контакти:
Re: Вальо Захариев-още утре на Герена!Инак ще берем ядове!
Да си връщаме захариев и това е
Тоя Вуцов е толкова левскар ,колкото аз съм трамвай.Може ли да лишиш любимия си отбор от най-добрия теньор на вратарите и да го искаш в Славия.Именно Вуцов младши го искаше на овча купел.Време е Гонзо да направи още един трансферен удар с привличането на Вальо Захариев.
Тоя Руслан Михайлов не го познавам ,може и да има качества ,но да има несходство в характерите.
Тоя Руслан Михайлов не го познавам ,може и да има качества ,но да има несходство в характерите.
- Левски1914
- Контакти:
Славия се хвали: Най-добрият вратар на България пази при нас
15 септември 2010 | 11:47
(23) Чат Споделете32 Twitter
Спортно-техническото ръководството на Славия е останало впечатлено от игрите, които демонстрира от началото на шампионата младият страж Стефано Кунчев, научи Sportal.bg. От "Овча купел" са спокойни, тъй като смятали, че вече са намерили достоен заместник на преминалия в ЦСКА Райс Мболи. Треньорът на белите Валентин Захариев дори е на мнение, че Кунчев разполага с по-добри качества от Мболи и до няколко години ще се превърне във вратар №1 в България.
Въпреки че е едва 19-годишен, Стефано за кратко време успя да спечели доверието на наставника на Славия Емил Велев и се превърна в несменяем титуляр. Освен това той е и основна фигура за младежкия национален отбор. Припомняме, че в последните години Славия изгражда едни от най-добрите вратари в България, в лицето на Здравко Здравков, Георги Петков и стигналия до Ювентус Марио Кирев.
Спортно-техническото ръководството на Славия е останало впечатлено от игрите, които демонстрира от началото на шампионата младият страж Стефано Кунчев, научи Sportal.bg. От "Овча купел" са спокойни, тъй като смятали, че вече са намерили достоен заместник на преминалия в ЦСКА Райс Мболи. Треньорът на белите Валентин Захариев дори е на мнение, че Кунчев разполага с по-добри качества от Мболи и до няколко години ще се превърне във вратар №1 в България.
Въпреки че е едва 19-годишен, Стефано за кратко време успя да спечели доверието на наставника на Славия Емил Велев и се превърна в несменяем титуляр. Освен това той е и основна фигура за младежкия национален отбор. Припомняме, че в последните години Славия изгражда едни от най-добрите вратари в България, в лицето на Здравко Здравков, Георги Петков и стигналия до Ювентус Марио Кирев.
- deepblue1963
Левски1914 написа:Славия се хвали: Най-добрият вратар на България пази при нас
За Стефано Кунчев ще си спомнят,докато дойде мача с Левски и им сложим 4-ка.После вече няма да е най-добрия!Марио Кирев стигна до Ювентус,колкото Н.Михайлов до Ливърпул.Здравков има 78 мача за Левски и 60 за Славия.Кой кого е изградил?
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!
-
- Контакти:
Моля се на Гонзо.... вземете го тоя човек. Писна ми да гледам неадекватни реакции на Гошко вратарчето, изпусканици на топката от Митрев вратарчето,Цецо Димитров 5те гола, и някви такива... вече и Акалски сигурно е загубил качества... върнете го тоя човек, не се търпи.
[strike]Комунизъм[/strike]
Това за мене е може би единствената грешка на Гонзо и Ясен ,че задържат Руслан Михайлов а не вземат Вальо.Виждаме каква работа върши в Славия първо излезна Мболи сега Стефано Кунчев.Дано се върне колкото се може по скоро.

- Синьо сърце
- Контакти:
А сега ми яжте лайната,щото като говорех-нищо!Да ви е честит Русланчо на всичките,щото никой нищо не направи!Тоя простак ни съсипа вратарите!Яд ли ви е?И мене ме е яд,ама повече от вас-щото виждах какво става,но и аз нищо не направих!
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!
-
- Контакти:
Приветствам всички,понеже съм нов тук!
Та по темата:
Ако всички продължаваме да изразяваме скептицизмът си към Митрев как въобще ще му помогнем да стане наистина добър вратар?
Вместо всички да му казват "Нека му се гласува доверие.Има качества.Той е бъдещето и т.н.",или нещо от сорта,ние само говорим глупости по негов адрес.
Как такова отношение би му помогнало да се изгради като футболист?Та нали ние сме тези,които трябва да надъхват играчите да се раздават на 100% всеки мач.
Ако продължаваме още 2-3 години с това "млад е,неопитен е" по-добре още сега да го продадем на някой средняк и да не го мислим за в бъдеще.Н
яма по-удобен момент да му покажем,че той наистина е харесван от публиката,и че искаме именно той да пази - най-малко за това,че е заклет Левскар,не малко пъти е бил в сектор "Б",и защото всички знаем,че ще играе със СЪРЦЕ за отбора!
Относно Акалски нямам истински ясна позиция,още повече,че( доколкото знам) не се представа особено убедително последно време.
Та по темата:
Ако всички продължаваме да изразяваме скептицизмът си към Митрев как въобще ще му помогнем да стане наистина добър вратар?
Вместо всички да му казват "Нека му се гласува доверие.Има качества.Той е бъдещето и т.н.",или нещо от сорта,ние само говорим глупости по негов адрес.
Как такова отношение би му помогнало да се изгради като футболист?Та нали ние сме тези,които трябва да надъхват играчите да се раздават на 100% всеки мач.
Ако продължаваме още 2-3 години с това "млад е,неопитен е" по-добре още сега да го продадем на някой средняк и да не го мислим за в бъдеще.Н
яма по-удобен момент да му покажем,че той наистина е харесван от публиката,и че искаме именно той да пази - най-малко за това,че е заклет Левскар,не малко пъти е бил в сектор "Б",и защото всички знаем,че ще играе със СЪРЦЕ за отбора!
Относно Акалски нямам истински ясна позиция,още повече,че( доколкото знам) не се представа особено убедително последно време.
- deepblue1963
RageAgainst написа:Приветствам всички,понеже съм нов тук!
Та по темата:
Съгласен съм!Във всеки случай,по-зле от Петков няма да е!А в Швеция се представи на ниво!
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!