Мнениеот POPCORN » 28 авг 2010 00:49
evgenimilenov написа:POPCORN написа:Бях и си писах мнения , които не дразнеха никого .... а се отнасяха за теб , защото ти се смеят хората ! ТИ ми пишеш простотии от типа на - как АИК и Калмар са по-слаби от ТНС и Клифтънвил и тем подобни глупости , и говореше колко незначителна победа било и омаловажаваш успеха на отбора , а темата забележи се казва Бешикташ-ЦСКА , какъв *** намери за Левски в мнението си , в тема за мача ви с Бешикташак ? Прасчо ?
така ли не дразнеха никой?я се застреляй бе луд.. даже си пазя още лога как ме обиждаш.. и се чудя как още си във форума!Явно че като си фен на Левски няма Бан миналата седмица ме банаха за една обида, ти се скъса днеска да обиждаш!
Както вече казах , отнасяше се за теб . Не съм обидил никого , а ти го казах в малко по прав текст това което исках да ти кажа .... и то е че всяко твое мнение се отнасяше за Левски в тема Бешикташ - ЦСКА ........ бавноразвиващ ли си , че не можеш да схванеш това което пиша ?
И пич какво като ме баннат извинявай ? Ти ще си останеш същия ......... виждам те че почваш като ГА да говориш как левскарите са подкрепяни от държавата и бла бла бла ..... разбираш ли че не ми пука кво говориш и на кой се оплакваш от мен ? Ти си тоя за Банн ( и това е най-малкото с което би те наказал някой ) !
не беше в темата за Бешикташ - ЦСКа а беше тема за лига европа тема, ходи си е намери и виж.и при положение ,че си ме обидил си за абсолщтен бан, ама понеже нали си левскар няма те накаже никой!а ти каквъ си ?по различен ли си от мене?ти си същият като мене!
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !