За сектор "Б", железата, и "нашият дом" ...

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

realnoncho
Контакти:

Re: За сектор "Б", железата, и "нашият дом" ...

Мнениеот realnoncho » 27 авг 2010 16:53

Седалките са доста зле, но и цялата публика е по тях. Защо не стъпим на земята, като виждаме паянтовите седалки?
Защо след втория гол на Левски полетяха части от седалки и други предмети по пистата и на кой е нужно това?
Не може всеки мач с повече хора да има по 50 счупени седалки и да се иска да се влагат пари да го направят хубаво.
Безобразие е да няма вода в тоалетните, а в сектора да ти продават чаша вода от големите 19л туби по лев! Дори и да не е налята от чешмата(както се изказаха опитали от нея) пак е безобразие.
Фотография @ http://www.NonchoILiev.com

Потребителски аватар
Gonzi_407
Контакти:

Мнениеот Gonzi_407 » 27 авг 2010 16:54

Captain Stottlemeyer написа:А бе чакайте бе, хора! :) Какви банкови сметки, какви доброволни дарения?! :o Имате ли представа колко лева ще влязат в касата на "Левски" само от продадени билети и телевизионни права за 3-те домакински мача през тази година в ЛЕ ?! Дай Боже да има такива мачове и догодина, през пролетта! :) Друг е въпросът, че и ние - феновете трябва да пазим стадиона, защото той наистина е "наш дом". :)

Колега питам те сериозно, ти на Националния стадион да си се порязвал? Да ти е пропадала седалката? Реда да е наклонен и колената на задния да ти опират във врата??? НА МЕН ЛИЧНО НЕ МИ СЕ Е СЛУЧВАЛО! Аз в "моя дом" такива проблеми нямам!
ВЪН НЕКАДЪРНИЦИТЕ ГОНЗО И БАТКОВ!!!
Завинаги оставам аз ЛЕВСКАР,
верен на отбора си докрай!
Аз неще го предада,
за нищо на света,
за ЛЕВСКИ аз на вичко съм готов!

ТИ ПИ ЛИ СИ СИРОПА? НЕ БЪДИ ПО-БАВЕН ОТ ДРУГИТЕ, ДОКТОРА ЧЕРПИ!!!

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 27 авг 2010 17:00

Gonzi_407 написа:
acmilan написа:Пичове,обявихте нас,беройци,за какви ли не,когато имаше счупени седалки на мача с Рапид Виена,но смятам сами осъзнавате вече,че стадионът ви не е това,което трябва да бъде.

В сектор А всичко е почти ок, но след Вас не беше!

Е,темата я дискутирахме вече,не си съвсем прав,но както и да е,успех в групите на Лига Европа.
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Потребителски аватар
Deliba6
Контакти:

Мнениеот Deliba6 » 27 авг 2010 17:31

Пичове, всички сте прави и не сте прави!... :geek: Стадиона "Герена" ("Г. Аспарухов") е морално и времево остарял! :evil: Няма никакъв шанс да се подобрят условията на него, ако не се изравни и построи отново!!! :( (Всичко опира до "елементарни неща" - пари! :evil: )
А колкото до "В. Левски"?... Шампионската лига ми скапа желанието за там... (Нищо че ми е по-удобен, като запалянко от "Трета младост") На "Герена", действително, е нашият дом... докато не си построим нов!!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Презирайки всеобщото израждане
и всекидневно борейки се за насъщния,
до следващото си прераждане
ви гарантирам - аз ще бъда същият!!!

Потребителски аватар
gedsby
Контакти:

Мнениеот gedsby » 27 авг 2010 17:34

Вчера във ВМА МИ ИЗРЯЗАХА 3 см парче кожа,разрезах се на ъгъла на металната конструкция в/у които са поставени седалките :evil:
Завинаги оставам аз левскар,
верен на отбора си докрай

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 27 авг 2010 17:42

Gonzi_407 написа:
Captain Stottlemeyer написа:А бе чакайте бе, хора! :) Какви банкови сметки, какви доброволни дарения?! :o Имате ли представа колко лева ще влязат в касата на "Левски" само от продадени билети и телевизионни права за 3-те домакински мача през тази година в ЛЕ ?! Дай Боже да има такива мачове и догодина, през пролетта! :) Друг е въпросът, че и ние - феновете трябва да пазим стадиона, защото той наистина е "наш дом". :)

Колега питам те сериозно, ти на Националния стадион да си се порязвал? Да ти е пропадала седалката? Реда да е наклонен и колената на задния да ти опират във врата??? НА МЕН ЛИЧНО НЕ МИ СЕ Е СЛУЧВАЛО! Аз в "моя дом" такива проблеми нямам!

Говорим за едно и също нещо и сме от едната страна на барикадата. :) Аз ходя на мачове на "Г. Аспарухов" още от когато го построиха, преди повече от 45 години и ми е мъчно, защото наистина го чувствам "дом" - дом на всички, които милеят за "Левски".
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

deadlymind
Контакти:

Мнениеот deadlymind » 27 авг 2010 20:11

http://sportline.bg/news/67890/счупен-крак-и-срязан-корем-при-синята-радост-в-сектор-б
САМО ЛЕВСКИ!

Потребителски аватар
Martines
Контакти:

Мнениеот Martines » 27 авг 2010 22:03

Gonzi_407 написа:И аз щях да пускам подобна тема!
Ето още факти за размисъл!
1. До герена транспорта е много скапан, дори и с кола всеки знае че ако е пълен проблема с паркирането е ужасен, да не говрим по колко време след мача неможеш да се изнесеш!
2. Сектор В също е с наклонени редове и при еуфории от голове винаги някой страда!
3. Вчера например тръгнах в 19:00 и до 20:15 не успях да стигна до Герена, питам и МВР в колко трябва ад тръгне човек за да иде на мач от 20:30, може би на обяд????
4. Защо кетъринга не издава касови бележки??? Колко струват артикулите, никъде няма ценоразписи, един път водата е 1 левче, друг път 0,80 а вчера е продаваха по 1,50????
5. Герена не става за мачовете от евротурнирите, представям си мач от 22:00 я сега вие си представете ако живеете в Борово, Иван Вазов и т.н. квартали как и кога ще се приберете?

. Защо кетъринга не издава касови бележки??? Колко струват артикулите, никъде няма ценоразписи, един път водата е 1 левче, друг път 0,80 а вчера е продаваха по 1,50???? ..............същото се отнася и за европейците от Черноморец (Бургас)....на мача с Левски беше същата работа водата два кинта,няма ценоразпис,няма касова бележка........ама така се правят пари!
За да бъдеш най-титулуван трябва да имаш най-много отличия, които ти носят съответните титли.
Левски-55.......цска-54 :P
http://vbox7.com/play:44b6627e

Върни се в “Левски”