Българската полиция към шведите: Не идвайте!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

supercrazy96
Контакти:

Re: Внимание! Най-лудите фенове на АИК обявиха: Не ни пука ...

Мнениеот supercrazy96 » 24 авг 2010 20:45

феновете ако мислят да се бият това е грешно .. не е невъзможно да изфърлят любимия им тим от Европа заради това .. за да се праат на инт .. да зимат пример от отборите в Англия

Потребителски аватар
PFCB
Контакти:

Re: Българската полиция към шведите: Не идвайте!

Мнениеот PFCB » 24 авг 2010 20:55

миле гърбавия написа:
Yanev написа:Ми да ги мелят,бе :mrgreen:

Абе юнако,ние сме цивилизована държава,член на Европейския съюз! Стига с тия простотии и селении!

А те са още по-цивилизована страна, член на ЕС от 1995, също така са най-добрата държава за живеене, но това не им пречи да трошат рейсовете на гостуващите отбори !

Потребителски аватар
PFCB
Контакти:

Мнениеот PFCB » 24 авг 2010 20:56

Съвсем типично - преди всяка "хулиганска битка" се изписват сума ти страници по форумите :lol:

Потребителски аватар
kokic1986
Контакти:

Мнениеот kokic1986 » 24 авг 2010 21:09

Captain Stottlemeyer написа:Темата определено е провокативна и ако не ме лъже паметта, авторът не пуска такава за сефте. :evil: Предлагам на новия модератор да се прояви своевременно, преди колата да се обърне.... :)

Провокативна е от всякъде и не те лъже паметта - тоя си е долно провокаторче от доста време ...

Linkin_Park
Контакти:

Мнениеот Linkin_Park » 24 авг 2010 21:33

supercrazy96 написа:феновете ако мислят да се бият това е грешно .. не е невъзможно да изфърлят любимия им тим от Европа заради това .. за да се праат на инт .. да зимат пример от отборите в Англия

Каза едно голямо НИЩО , а ако набора ти е 96 ти си толкова незапознат с нещата , че няма накъде повече! Поне аз само така си обяснявам факта , че изкара добрата стара Англия за пример , без футболно хулиганство!
ПП Фантомче , гледай си 400-те фенчета и се моли някога пак да се върнене на "Армията" , каквото и да значи това "Армията"! Нас не ни мисли , каквото има да става ще стане в четвъртък!

fantom
Контакти:

Мнениеот fantom » 24 авг 2010 21:40

Linkin_Park написа:ПП Фантомче , гледай си 400-те фенчета и се моли някога пак да се върнене на "Армията" , каквото и да значи това "Армията"! Нас не ни мисли , каквото има да става ще стане в четвъртък!

Не знам какво има да става в четвъртък , но не искам да срамите България с поведението си ...

Потребителски аватар
mrmitko
Контакти:

Мнениеот mrmitko » 24 авг 2010 21:47

fantom написа:
Linkin_Park написа:ПП Фантомче , гледай си 400-те фенчета и се моли някога пак да се върнене на "Армията" , каквото и да значи това "Армията"! Нас не ни мисли , каквото има да става ще стане в четвъртък!

Не знам какво има да става в четвъртък , но не искам да срамите България с поведението си ...

Като вас във Мездра ли?

Потребителски аватар
Sofiaatowern
Контакти:

Мнениеот Sofiaatowern » 24 авг 2010 21:50

Първо пускаш теми от този сорт, после не искал да срамим България с нашето поведение? Случайно да ти хлопа дъсчицата?! Ти какво и кой ще срамим не се притеснявай, гледай си отборчето! Ако ще се организира нещо, то ще е в много тесен кръг и ние не сме способни да предвидим или предотвратим! Аз лично съм напълно сигурен, че някои фракции няма да остават така нещата..

Потребителски аватар
plamenst7
Контакти:

Re: Българската полиция към шведите: Не идвайте!

Мнениеот plamenst7 » 24 авг 2010 21:55

Диваци има навсякъде и нито Швеция,нито България правят изключение. Даже в нашата мила родина те май са в изобилие.
Справка-маймунските звуци които се чуват по нашите стадиони почти винаги когато в противниковия отбор играе чернокож футболист.

Потребителски аватар
LUBOLSFC
Контакти:

Мнениеот LUBOLSFC » 24 авг 2010 21:56

и какво сега?кефиш се,че са написали че тия не ги е страх ли?защото вие-розовите ни приятелки,като отивате към стадиона преди мач с ЛЕВСКИ,си криете шалчета и всякакви други фенски атрибути....и пак треперите докато стигнете до ариана....аве смешна работа
Последна промяна от LUBOLSFC на 24 авг 2010 22:22, променено общо 1 път.
"Има една страна България,и в тази страна България има един отбор Левски.В този отбор съм се родил,в този отбор ще умра!" Г.АСПАРУХОВ-ГУНДИ

http://vbox7.com/play:0f41a68e

Върни се в “Левски”