Резервните играчи- вдъхват ли надежда?
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Резервните играчи- вдъхват ли надежда?
МАЧА С КАЛИАКРА БЕШЕ СЛАБ И СКУЧЕН ПОСТИГНАХ МЕ ЕДНА РУТИННА ПОБЕДА.ОТ МЛАДИТЕ ФУТБОЛИСТИ РЕАЛНО САМО ИСМАИЛ МУСТАФА ИСА ЗАГАТНА ЗА ПОРЕДЕН ПЪТ ЧЕ ИМА МЯСТО В ЛЕВСКИ И НА НЕГО МОЖЕ ДА СЕ РАЗЧИТА,МАРЯН ОГНЯНОВ ИМА ОГРОМЕН ПОТЕНЦИАЛ ? Е КОГА ЩЕ ГО РАСКРИЕ И ЩЕ ПРОЯВИ ПОСТОЯНСТВО МОЖЕ БИ ПОВЕЧКО ШАНС МУ ТРЯБВА,ЩЪРКОВ ОПРЕДЕЛЕНО НЕ ОПРАВДА ОЧАКВАНИЯТА КАТО НЕГО ОТ ШКОЛАТА МОЖЕ ДОСТА ИГРАЧИ ДА ИЗВАДИМ ДОРИ ПО ДОБРИ,КИРОВ ИМА КАЧЕСТВА КОЛКОТО ПО БЪРЗО ГИ РАЗВИЕ И СЕ ВЪЗПОЛЗВА ОТ ДАДЕНИТЕ МУ ШАНСОВЕ ПО ДОБРЕ ЗА НЕГО , КРИВИЯ Е ГЕНИЙ ФУТБОЛИСТ ОТ ВСЯКАДЕ НА ЕДНО МЕСТО ДА СТОИ И ДА ПОДАВА ЩЕ ВЪРШИ РАБОТА , ЗА ГОШО ПЕТКОВ Е ЯСНО ДАЛ Е МНОГО ЗА ЛЕВСКИ НАЙ ДОБРИЯ ВРАТАР НО ЯВНО ТРЯБВА ДА СЕ ГЛЕДА НАПРЕД ТРЯБВА ПРОМЯНА КОЛКО Е УДАЧНА ВРЕМЕТО ЩЕ ПОКАЖЕ .НО ТРЯБВА ДА ПОГЛЕДНЕМ РЕАЛНО ИМАМЕ ПОТЕНЦИАЛ КОЙТО ТРЯБАВ ДА РЗВИЕМ ДАНО ВЛЕЗЕМ В ГРУПИТЕ ДА СТАНЕМ ШАМПИОНИ ДА СЕ ПОДСИЛИМ С ДОБРИ ПОПЪЛНЕНИЯ И ДА ВЪРВИМ НА ПРЕД САМО ЛЕВСКИ
Последна промяна от Дъстли Мюлдер на 23 авг 2010 16:48, променено общо 1 път.
Причина: Пиши с малки букви, моля!
Причина: Пиши с малки букви, моля!
Този псевдо фен santiliana трябва със закон да му забранят да се представя за Левскар !!! Пуска само провокативни теми , които явно унизяват достойнствата на клуба и играчите на Левски. Заради такива като него България е била 5 века под турско робство. Все наведени и надупени на другите. Все мрънкащи и недоволни, я космите му пречат , я нещо друго ..........

Звездолинчо, избърши си сополките и си припомни, че от теб се иска да вкарваш голове, а не тъпи лафове !
От всички най добре се представи дедо Сашо,след това Киров,Иса донякъде Огнянов.Беговете си личеше че се притесняваха нормално е все пак на Щърков му е първи официялен мач,докато Станчев може мн повече.Кривия показа че е във форма и може спокойно да играе 60 мин.дори в момента е по качествен от Тасевски.
Митрев - май вече не е резерва?!...
Станчев - рисков играч за отбора! Вчера не ми хареса (като цяло)...
Милиев - за две години в отбора не ме е впечатлил, ама пък той си е титуляр?...
Бензукан - за толкова години разбрахме, че може 'ма си не иска, май?!...
Щърков - вчера си отговаряше на фамилията... ловеше жаби!...
Грийн - пълна въпросителна ми е?... Дано не го отучим!...
(Гаджев) - за мен още е резерва, щото се помисли за титуляр!...
Огнянов - 'убава раб'та, ама... "Бай Мангал" беше хит парче, преди години!...
Младенов - май вярно си е за резерва?!...
(Жоазиньо) - резерва-титуляр!...
Киров - с манталитета на резерва нищо добро не го чака...
(Г. Христов) - вече и за резерва не става, да си се занимава с "музика"!...
Иса - ако това е резерва, значи титулярите са ни на световно ниво?!...
АЛЕКСАНДЪР АЛЕКСАНДРОВ - АЛЕКС (КРИВИЯ) - този велик (за нашето си българско ниво) играч трябва да е резерва, само когато ръководните кадри на "Левски" се прое-ът!!!
П.П. Понеже ми дават само 10 емотикона за ползване, тези които не са си ги получили, са истинските резерви за мен

Станчев - рисков играч за отбора! Вчера не ми хареса (като цяло)...
Милиев - за две години в отбора не ме е впечатлил, ама пък той си е титуляр?...

Бензукан - за толкова години разбрахме, че може 'ма си не иска, май?!...

Щърков - вчера си отговаряше на фамилията... ловеше жаби!...
Грийн - пълна въпросителна ми е?... Дано не го отучим!...

(Гаджев) - за мен още е резерва, щото се помисли за титуляр!...

Огнянов - 'убава раб'та, ама... "Бай Мангал" беше хит парче, преди години!...
Младенов - май вярно си е за резерва?!...

(Жоазиньо) - резерва-титуляр!...

Киров - с манталитета на резерва нищо добро не го чака...
(Г. Христов) - вече и за резерва не става, да си се занимава с "музика"!...
Иса - ако това е резерва, значи титулярите са ни на световно ниво?!...

АЛЕКСАНДЪР АЛЕКСАНДРОВ - АЛЕКС (КРИВИЯ) - този велик (за нашето си българско ниво) играч трябва да е резерва, само когато ръководните кадри на "Левски" се прое-ът!!!

П.П. Понеже ми дават само 10 емотикона за ползване, тези които не са си ги получили, са истинските резерви за мен
Презирайки всеобщото израждане
и всекидневно борейки се за насъщния,
до следващото си прераждане
ви гарантирам - аз ще бъда същият!!!
и всекидневно борейки се за насъщния,
до следващото си прераждане
ви гарантирам - аз ще бъда същият!!!
- messi7
- Контакти:
pehopeho написа:От вчерашния мач мога да си направя само едно заключение. Левски има много дълга резервна скамейка, но с мнооого ниско качество! Искат да имаме по двама класни играчи на всеки пост, но някъде нямаме даже и по половин. От всички резерви се справиха що годе добре само Митрев и Бензукан, но и двамата нямаха много работа. Кривия беше просто гениален, както между впрочем в повечето си мачове! Мисля, че много скоро Дарко ще започне да търка пейката. Само годинките на Сашо му пречат да бие шута на Тасевски. Гледам, че някои хора хвалят Станчев, други дават шанс на Щърков. Момчета вчера играхме срещу абсолютния дебютант Калиакра и двата ни бега направиха три влизания по крилото и то без сносно центриране. Това беше Калиакра, а не Литекс!!! Тези трябваше да ги разковат по фланговете, а за сметка на това Щърков първите минути беше минаван като малка гара. Беше направо комичен в някои ситуации (и дали не направи дуспа ?) Мариянчо само който не е бил на стадиона може да го похвали. Половината стадион искаше смяната му още в средата на второто полувреме. Този ни спря 50 % от атаките с глупавото си задържане на токата. Дори и паса на средно и късо разстояние му куцаше. Около мен поне десет пъти му подвикваха "Аре давай я". Мисля, че за разлика от бегчетата, които се бяха насмели, цигането просто го мързи! Владо и Гриин също бяха много разконцентрирани. Не знам за какво мислеха, но не беше за мача. И Гаджев за пореден мач почти не се изпоти. Разтича се към края и резултата не закъсня. Напред на Пеньо няма да му давам оценка (тя му е дадена от феновете много отдавна). Иса вкара, но не впечатли. Неколкократно беше надигран от защитниците. Даже имаше случаи когато беше буквално газен (доста учудващо поне за мен). Само да си помислим, че на Светльо прасето удара му беше влязъл в края на второто полувреме и резултата ставаше 1 на 1! Тогава какво лежане ни чакаше до края. Това от първото полувреме щеше да ни се види нищо. Калиакра щеше да падат точно през 30 секунди. Нашите щеше да се изнервят и мача отива на много лошо. В този ред на мисли, когато след толкова симулации противник извади топката, не трябва да им я връщаме, а пък ние не сме длъжни да я вадим. Съдията сам преценява дали и кога да спре играта. Да видим тогава ще лежат ли толкова. Ляга бега, крилото влиза и гол. Лежи ценралния, играта продължава и пак гол. Говоря само при очевидни симулации. Защото вчера имаше няколко случая, когато противник биваше изведен до тъча да скача веднага, без да му е оказана никаква помощ и да иска разрешение да влиза в игра. Даже не съм сигурен дали в подобни случаи не се дава и картон за симулация. И накрая нещо хубаво Сашо Александров и на сто години да стане ще бъде класа. Формата е временна, класата е вечна. Младите могат само да му носят сака на Кривалдо!!!
+1
Огнянов се представи отчайващо зле, коренна промяна от мача с Калмар(помнете какви пасове даде и за двата гола на Иса.) Грийн е класен футболист, нужно е му време да привикне с обстановката. Мюлдер се наложи, ама изкара подготовката, игра в повечето контроли. В Жорката Христов има хляб, но с него трябва да работи психолог и това е. Колкото до Кривия - той трябва да е титуляр, а Тасевски да го сменя, когато на Сашо му свършат силите. Дарко никакъв го няма този сезон( излючение с Дъндолк и Калмар). Станчев е борбено момче и трябва да му се даде шанс, докато за Щърков не мога да дам оценка след един мач.

- edmon_dantes
- Контакти:
pehopeho написа:От вчерашния мач мога да си направя само едно заключение. Левски има много дълга резервна скамейка, но с мнооого ниско качество! Искат да имаме по двама класни играчи на всеки пост, но някъде нямаме даже и по половин. От всички резерви се справиха що годе добре само Митрев и Бензукан, но и двамата нямаха много работа. Кривия беше просто гениален, както между впрочем в повечето си мачове! Мисля, че много скоро Дарко ще започне да търка пейката. Само годинките на Сашо му пречат да бие шута на Тасевски. Гледам, че някои хора хвалят Станчев, други дават шанс на Щърков. Момчета вчера играхме срещу абсолютния дебютант Калиакра и двата ни бега направиха три влизания по крилото и то без сносно центриране. Това беше Калиакра, а не Литекс!!! Тези трябваше да ги разковат по фланговете, а за сметка на това Щърков първите минути беше минаван като малка гара. Беше направо комичен в някои ситуации (и дали не направи дуспа ?) Мариянчо само който не е бил на стадиона може да го похвали. Половината стадион искаше смяната му още в средата на второто полувреме. Този ни спря 50 % от атаките с глупавото си задържане на токата. Дори и паса на средно и късо разстояние му куцаше. Около мен поне десет пъти му подвикваха "Аре давай я". Мисля, че за разлика от бегчетата, които се бяха насмели, цигането просто го мързи! Владо и Гриин също бяха много разконцентрирани. Не знам за какво мислеха, но не беше за мача. И Гаджев за пореден мач почти не се изпоти. Разтича се към края и резултата не закъсня. Напред на Пеньо няма да му давам оценка (тя му е дадена от феновете много отдавна). Иса вкара, но не впечатли. Неколкократно беше надигран от защитниците. Даже имаше случаи когато беше буквално газен (доста учудващо поне за мен). Само да си помислим, че на Светльо прасето удара му беше влязъл в края на второто полувреме и резултата ставаше 1 на 1! Тогава какво лежане ни чакаше до края. Това от първото полувреме щеше да ни се види нищо. Калиакра щеше да падат точно през 30 секунди. Нашите щеше да се изнервят и мача отива на много лошо. В този ред на мисли, когато след толкова симулации противник извади топката, не трябва да им я връщаме, а пък ние не сме длъжни да я вадим. Съдията сам преценява дали и кога да спре играта. Да видим тогава ще лежат ли толкова. Ляга бега, крилото влиза и гол. Лежи ценралния, играта продължава и пак гол. Говоря само при очевидни симулации. Защото вчера имаше няколко случая, когато противник биваше изведен до тъча да скача веднага, без да му е оказана никаква помощ и да иска разрешение да влиза в игра. Даже не съм сигурен дали в подобни случаи не се дава и картон за симулация. И накрая нещо хубаво Сашо Александров и на сто години да стане ще бъде класа. Формата е временна, класата е вечна. Младите могат само да му носят сака на Кривалдо!!!
Съгласен съм с всяка твоя дума. Най-точния коментар за мача. Няма какво повече да добавя.
ЛЕВСКАР ДО ГРОБ

Истината за мене е някъде по средата.Няма играч на света които да играе веднъж на 10 мача(справка Огнянов)давам пример с него,защото той е най- дълго от всички играчи които коментираме,и да е на добро ниво.Трябва да е ясно на всички така играчи не се правят те на 16-17 години са завършени играчи от там нататък трупат опит без игра не става,лично за мене Огнянов и Балтанов са почти свършили трябваше ония аскювския стратег да ги налага,а той почти ги уби за футбола.За другите главни герой Щърков-много слаба форма,а и не виждам много качества но все пак е първи мач,Грийн полудявам като го гледам тоя нито агресия нито желание нямам думи иначе на прима виста има качества,Станчев няма самочувствие няма как да има причини огнянов и Балтанов,Киров много надежди имам за него не знам дали знаете,но беше включен в топ 100 таланти в света на неговата възраст затова го подкрепяйте много за да не го убием и него.Само Левски да напълним стадиона в четвъртък
-
На линияblue avalanche
- Контакти:
Щърков не направи нито една груба грешка в ПЪРВИЯ си мач за Левски и вие вече го "оглозгахте" момчето.Тамън пък да сбърка някъде-ще го линчувате сигурно!Игра по-добре,отколкото Ж.Миланов след втория си сезон в Левски.И не е вярно,че Садула го е правел не знам си кво си.Напротив!Щърков направи 3-4 чудесни и чисти шпагата,а ако беше Минев-на 20-та мин. и червен картон(добре,че не се пробва)!На "критикарите" с къса памет препоръчвам да си пуснат пак мачовете с "младото" Живко и после пак да дойдат да си говорим.Киров можеше да бъде по настоятелен.Да,имаше брак в играта на Огнянов,само,че,когато беше в Беласица,беше нападател.Ние сега го мъчим като някакъв плеймейкър,какъвто той никога не е бил.Станчев също си свърши работата,както трябва.Иса направи това,което се иска от нападател-вкара гол!Да,липсва им едно нещо на младите:М-А-Ч-О-В-Е!
AmonRa, къде слагаш Иво Иванов във футболистите. За мен той е най- голямото разочарование. (Щъркела не го броя). Не виждаш ле, че нито знае къде да застане, нито кого да покрие, нито кога да скочи. Той просто не е научен. Прегледай записите на мачовете в които ни отбелязаха голове, че даже тези без гол в нашата врата, и ще видиш как стои като чуждо тяло в игрището. Смятам, че трябва да привикват юноши. Така ще се адаптират по- бързо, ще познават атмосферата по- добре и не на последно място- ще имат сини сърца. Просто Ясен и Гонзо трябва да погледнат по- сериозно в тези формации. Да им дадат срок на "надежди" три години. Ако не се наложат за този срок- има други след тях. И така докато се уцели подходящия човек. Преди години всички бяха от школата и Левски беше по- силен. Но излизаха за победа, а не за пари.
На драго сърце да обичаме оногова който ни покаже погрешката, инак той не е наш приятел.
В. Львский
В. Львский
- south_division
- Контакти:
Младите са на това дередже заради такива умове като вас. Идва Грийн , за три мача няма нито една отнета топка, а е дефанзивен халф и нито веднъж не е изнесъл топката от защитата, да не говорим за някакъв пас освен връщане назад и подаване на два метра от него. Тогава обаче се намират такива разбирачи като вас и казват "трябва му време, не се климатизирал" или "добър е страшна класа, обаче нашия футбол не е за него". Да приятели нужно му е време , сега е на 28, тъкмо ще стане 30 ще си вземе еврото и кой от къде е . А Мариян Огнянов вкара гол на Челси на 19години и от тогава не е влизал да игряе. За това нямаме ни клубни ни национални , нищо. Защото не се дава път на младите , друг е въпроса те колко са готови и колко са тренирали до старша възраст и колко мача имат за 12-13 години като юноши. Исмаил Иса за 4 мача 3 от които резерва има 5 гола, и пак не е добър , бил мачкан цял мач, а Христов и Еньо като ги мачкаха не цял мач , а 2 години какво да кажем.