ivaylo70 написа:Първо искам да кажа, че според мен не може Черноморец да са мерило за силата на Левски, те винаги са били и ще си останат едно средняшко отборче. Аз не мисля, че снощи те показаха нещо стойностно, цялата им игра се състоеше в ено кюскане, блъскане, джаскане, лежане по терена, симолиране, провокации, особено от влезлия на смяна Фернандес. Искам да попитам "европееца" Балъков, това ли е красивият европейски, нападателен футбол? Та значи според мен след като казах какво мисля за Черноморец и за играта му снощи срещу нас излиза, че Левски е сбъркал някъде за да позволи на един посредствен отбор да се възползва от двете колективни грешки в защита и да го попеди. Освен обаче грешките в защита Левски допусна и една много фатална тактическа грешка, която не знам на треньора или на състезателите е. Тя е много простичка и се знае от всички, които малко разбират от футбол. Просто срещу такива отбори от кюскачи, които са се затворили в собственото си наказателно поле се играе с много удари от далечно разстояние. Все някой влиза, става гол и..... те гонят, след това им вкарваш още два гола на бързинка, защото са се оголили и мача свършва. Другото важно , е че срещу отбори като Черноморец се играе със захождания по крилата и центрирания към централният нападател. Втози мач според мен Левски имаше едно крило на име Жоазиньо и него го пазеха трима. Думата ми е за Дани Младенов прави ми впечетление, че нищо не играе не само снощи, а и с Цска, не го видях да направи един пробив, бяга от единоборства, явно го е страх да не се контузи. Та питам кому е нужно да играем с 10 човека, като прибавим към това и ужасяващо слабата игра снощи на Дарко Тасевски и много слабия мач на Гара Дембеле, като сложим и грешките в защита какво се получава? Че просто с тази игра снощи нямаше как да попедим, защото Сашо Александров, Жоазиньо и Милдер не стигат. Дано обаче отбора си разбере грешките осъзнае ги и ги отстрани и повече да не се повтарят, особено срещу Аик. А като играем с други отборчета, като Черноморец просто трябва да ги почнем още от първата минута с ударите да им вкараме гол и после мача да ни стане лесен. САМО ЛЕВСКИ ОЛЕ!!!
Ето такива "посредствени отбори" ще ви клецат на партер.