Какви са възможните изходи от създалото се положение ..

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
invader10
Контакти:

Re: Какви са възможните изходи от създалото се положение ..

Мнениеот invader10 » 16 авг 2010 09:35

ivaylo70 написа:Първо искам да кажа, че според мен не може Черноморец да са мерило за силата на Левски, те винаги са били и ще си останат едно средняшко отборче. Аз не мисля, че снощи те показаха нещо стойностно, цялата им игра се състоеше в ено кюскане, блъскане, джаскане, лежане по терена, симолиране, провокации, особено от влезлия на смяна Фернандес. Искам да попитам "европееца" Балъков, това ли е красивият европейски, нападателен футбол? Та значи според мен след като казах какво мисля за Черноморец и за играта му снощи срещу нас излиза, че Левски е сбъркал някъде за да позволи на един посредствен отбор да се възползва от двете колективни грешки в защита и да го попеди. Освен обаче грешките в защита Левски допусна и една много фатална тактическа грешка, която не знам на треньора или на състезателите е. Тя е много простичка и се знае от всички, които малко разбират от футбол. Просто срещу такива отбори от кюскачи, които са се затворили в собственото си наказателно поле се играе с много удари от далечно разстояние. Все някой влиза, става гол и..... те гонят, след това им вкарваш още два гола на бързинка, защото са се оголили и мача свършва. Другото важно , е че срещу отбори като Черноморец се играе със захождания по крилата и центрирания към централният нападател. Втози мач според мен Левски имаше едно крило на име Жоазиньо и него го пазеха трима. Думата ми е за Дани Младенов прави ми впечетление, че нищо не играе не само снощи, а и с Цска, не го видях да направи един пробив, бяга от единоборства, явно го е страх да не се контузи. Та питам кому е нужно да играем с 10 човека, като прибавим към това и ужасяващо слабата игра снощи на Дарко Тасевски и много слабия мач на Гара Дембеле, като сложим и грешките в защита какво се получава? Че просто с тази игра снощи нямаше как да попедим, защото Сашо Александров, Жоазиньо и Милдер не стигат. Дано обаче отбора си разбере грешките осъзнае ги и ги отстрани и повече да не се повтарят, особено срещу Аик. А като играем с други отборчета, като Черноморец просто трябва да ги почнем още от първата минута с ударите да им вкараме гол и после мача да ни стане лесен. САМО ЛЕВСКИ ОЛЕ!!!

Ето такива "посредствени отбори" ще ви клецат на партер.

Потребителски аватар
caci

Мнениеот caci » 16 авг 2010 09:38

Още е рано да се каже точно колко Левски може да се развие в този си вид,но за сега определено ни липсва класа,както в защита,така и в халфовата линия.Дарко се влачи,Гаджев не знае къде се намира/такива смешни удари направи,с изкл.на един/няма агресия както в отнемането на топката,така и в атака,а за мисъл в организацията в играта изобщо не можеше да се говори до влизането на Сашо/класа над Дарко/.Корнерите са загуба на време,във "В" окръжна група по-добре ги изпълняват,толкова ли е трудно на Жо да ритне топка около дузпата.А на Ясен май не му е ясно как трябва да играе отбора срещу такива затворени отборчета,изобщо много лошо водене на мача.А Петков за втория гол беше застанал на втора греда и просто помоли тези от черноморец да вкарат гол.
Последна промяна от caci на 16 авг 2010 10:28, променено общо 1 път.
Интервю на ген. Джуров:
-Армейският спортен клуб беше и остава носител на социалистическия морал и един от символите на успеха на Народната власт. Затова създадохме нашия ЦСКА.Това не беше грешка!
А аз мразя тази грешка цска!

Потребителски аватар
MoNteSo
Контакти:

Мнениеот MoNteSo » 16 авг 2010 09:51

Трябва да се радвате, че се случи сега, а не в мача срещу АИК. Сега Ясен има, макар и малко време, да си направи сметките, за да не се допускат същите грешки. Преставете си, че бяхте тръгнали да се надигравате по тоя начин със АИК в Швеция.. направо си заминавахте!

Потребителски аватар
NFB_Bgfen
Контакти:

Мнениеот NFB_Bgfen » 16 авг 2010 10:00

В последно време се чудех кога ще дойде отрезвителната загуба тази която да ни свали малко на земята и много се радвам че идва точно преди мачовете ни с АИК ако може да се кажа че една загуба е добра за отбора то бих казал че вчера беше такава за нас.Мисля че това беше точния момент за тази загуба така че нищо фатално не е станало една загуба в едно първенство от 30 кръга с нищо не е фатална.Дори вече след вчеращния мач аз лично съм убеден че ще вземем добър резултат от Швеция.
ИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
shamana1912

Мнениеот shamana1912 » 16 авг 2010 10:06

ivaylo70 написа:Първо искам да кажа, че според мен не може Черноморец да са мерило за силата на Левски, те винаги са били и ще си останат едно средняшко отборче. Аз не мисля, че снощи те показаха нещо стойностно, цялата им игра се състоеше в ено кюскане, блъскане, джаскане, лежане по терена, симолиране, провокации, особено от влезлия на смяна Фернандес. Искам да попитам "европееца" Балъков, това ли е красивият европейски, нападателен футбол? Та значи според мен след като казах какво мисля за Черноморец и за играта му снощи срещу нас излиза, че Левски е сбъркал някъде за да позволи на един посредствен отбор да се възползва от двете колективни грешки в защита и да го попеди. Освен обаче грешките в защита Левски допусна и една много фатална тактическа грешка, която не знам на треньора или на състезателите е. Тя е много простичка и се знае от всички, които малко разбират от футбол. Просто срещу такива отбори от кюскачи, които са се затворили в собственото си наказателно поле се играе с много удари от далечно разстояние. Все някой влиза, става гол и..... те гонят, след това им вкарваш още два гола на бързинка, защото са се оголили и мача свършва. Другото важно , е че срещу отбори като Черноморец се играе със захождания по крилата и центрирания към централният нападател. Втози мач според мен Левски имаше едно крило на име Жоазиньо и него го пазеха трима. Думата ми е за Дани Младенов прави ми впечетление, че нищо не играе не само снощи, а и с Цска, не го видях да направи един пробив, бяга от единоборства, явно го е страх да не се контузи. Та питам кому е нужно да играем с 10 човека, като прибавим към това и ужасяващо слабата игра снощи на Дарко Тасевски и много слабия мач на Гара Дембеле, като сложим и грешките в защита какво се получава? Че просто с тази игра снощи нямаше как да попедим, защото Сашо Александров, Жоазиньо и Милдер не стигат. Дано обаче отбора си разбере грешките осъзнае ги и ги отстрани и повече да не се повтарят, особено срещу Аик. А като играем с други отборчета, като Черноморец просто трябва да ги почнем още от първата минута с ударите да им вкараме гол и после мача да ни стане лесен. САМО ЛЕВСКИ ОЛЕ!!!

Ти си готов за треньор.Като изгоните Ясен направо поемай Левски и започвайте да мачкате "посредствените" отбори като Черноморец
ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
blue SASHO77
Контакти:

Мнениеот blue SASHO77 » 16 авг 2010 10:10

+1! При така създалата се еуфория, мисля ,че нищо трагично и фатално не се е случило. Просто като всеки един отбор от А група,целта на Черноморец бе да играе с 11 човека в защита , и напред каквото стане!! Е, за съжаление от ДВА удара във вратата ни вкараха два гола!! Напред сини!!!
САМО ЛЕВСКИ

Потребителски аватар
alexpk
Контакти:

Мнениеот alexpk » 16 авг 2010 10:27

Това,че ЛЕВСКИ играе много трудно с/у сгъстена защита не е от сега,а е от много години.Аз съм на 44г. и ще ви кажа,че дори през 70,80, и 90те години с много големи футболисти в такива случаи сме губили точки.Това е стара слабост на отбора.много трябва да се работи по това.А иначе се вижда,чеЛЕВСКИ връща облика си.
Баткоff вън

Потребителски аватар
Yoda
Контакти:

Мнениеот Yoda » 16 авг 2010 10:28

АЗ НЕ ИСКАМ ШАМПИОНСКА ТИТЛА СЪС 28 ПОБЕДИ .... ТОВА ГО ПРАВЕШЕ ЛИТЕКС И ЗА ТОВА СИ ОСТАНАХА ЕВРОАНОНИМНИЦИ И БЯХА БЪРЗО РАЗКРИВАНИ ОТ СЕЛСКИТЕ ОТБОРИ НА ЕВРОПА ....... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: А И ТРЯБВА ЗАЩИТАТА ДА СЕ ОБИГРАВА ПОД НАТИСК, ЗАЩОТО ТОВА Е И БЪДЕЩАТА ЗАЩИТА НА НАЦИОНАЛНИЯТ НИ ОТБОР !!!!
Левски-цска -17.11.1968 - 7:2 , 23.09.1994 - 7:1 - 51 години синини от бича !

konvoec
Контакти:

Мнениеот konvoec » 16 авг 2010 10:33

На полувремето един приятел ми разправяше в скайп, когато му говорех за Кривия, че бил за старчески дом. Видяхме колко е за там.. Това ли беше европейският отбор на Краси? Десет човека отзад и игра на флагчето на корнера. Въпреки всичко те си спазваха тактическите указания и си спечелиха мача. Проблемът с отбелязване на гол срещу такъв тип играещи отбори не е от вчера за Левски. От много време е и според мен това си е проблем в постройката на отбора и в треньора. Абонирали ли сме се за тази схема? Еми като се получава разкъсване между линийте, играчите не се освобождават без топка и чакат топката да стигне до тях, а не я атакуват(пример: Дарко) - така ще е ! Грийн - статист. При първия гол трябваше да атакува противника, нали затова е дефанзивен халв. Причината да не харесвам Сърмов беше именно тази. Правеше ненужни нарушения, грешни пасове и пред нашето наказателно поле не беше агресивен при отнемането на топката. И си държа на мнението! Ричард правеше това, което трябва да правят дефанзивните халфове, направете си сравнение. Много хора пишат, че играта им харесала, извинете, безидейната ни игра ли ви хареса или мудното движение по терена(изключвам последните минути)? Младенов страх ли го беше да пробие един път, да опита поне? Всичките тези неща, които ви казвам са факти, независимо дали ви харесват или не. Треньорското ръководство може да се огледа и за друга схема, както правят доста треньори по света. В зависимост от мача нареждат играчите. Лош вариант ли беше да сме с двама централни нападатели, при условие, че крилата ни бяха супер изолирани за пробиви и при изсипвания на топката(което не е най-добрия вариант, но понякога помага), щеше да се създаде суматоха, щяхме да имаме масирано присъствие в атака. Отборът на Черноморец съм го гледал в повечето мачове, имам тази възможност и твърдя, че когато биват притеснявани точно по този начин грешат. Пропукват се и играта им не се получава. Това си е моето мнение, споделих си го ;)

Потребителски аватар
danker
Контакти:

Мнениеот danker » 16 авг 2010 10:34

drakata написа:Футбола е игра на приливи и отливи, затова и е толкова интересна. А и черноморец не са чак толкова слаб отбор. На мен ми хареса как играха Левски независимо че загубихме. Просто не ни върза играта в атака. Мисля че реалният резултат е равния но и тая загуба ще я преглътнем. Важното е че играхме с хъс и желание, другото само ще си дойде на мястото. Неприятно впечатление ми направи непрекъснатото лежане на футболистите на черноморец, цска така лежат като ни поведат.

+1

Върни се в “Левски”