Исмаил Иса, заслужава ли титулярно място в състава?
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Исмаил Иса
Трябва съвсем да не разбираш от футбол, за да смяташ, че иса може да е заместник на дембеле. Иса има реализаторски качества, чувство за пласиране и чувство към гола. И това е всичко. Освен тези качества, Дембеле има още много техника и острота на скорост, удар от далеч, чувство към комбинативната игра. С една дума е доста по-класен нападател и е незаменим в момента. схемата на Левски не е с двама централни нападатели, а с един. иса няма на кой на мястото да играе. Отбора е заспал в момента. Крилата са ясни, нападателя е дембеле, човека зад него е тасевски. Максимумът на Иса е първа резерва.
Живко6461 написа:Приемаме, че в момента имаме двама добри нападатели. Но схемата позволява да играе единия. Според мен правилното решение е и на двамата да се осигурява максимално възможно игрово време. Надявам се, че отборът ще успее да си създаде голям брой официални мачове. Ще има случаи на по-добрия (приемаме, че засега това е Дембеле) да се дава почивка, единият да влиза на мястото на другия, в някои мачове и двамата да излизат като титуляри... Конкуренцията между двамата може да бъде само полезна. За двамата. И за други, които имат аспирации към това място. Най-вече за "Левски".
Перфектно, идеята ми беше точно такава, да играе повече момчето, няма да е без поза, но наистина ДАНО си проектираме МАЧОВЕ!
Левски е състояние на духа, Цска болестно такова.
- Leooo
- Контакти:

[center]
[/center]

"Системата" досега ми харесва!!! Т. е. - Бат' Сали набутва два парцала... Влиза Иса и набутва още два парцала!... 

Презирайки всеобщото израждане
и всекидневно борейки се за насъщния,
до следващото си прераждане
ви гарантирам - аз ще бъда същият!!!
и всекидневно борейки се за насъщния,
до следващото си прераждане
ви гарантирам - аз ще бъда същият!!!
- Captain Stottlemeyer
eelche написа:единствения вариант и двамата да са на терена е ако трябва да обръщаме даден мач,не дай си боже
+1

"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ
Re: Исмаил Иса, заслужава ли титулярно място в състава?
Един голям треньор (в момента не си спомням кой ), преди време каза, че ако един отбор върви добре, е глупаво да се правят каквито и да било промени по отношение на тактика и титулярен състав, така че пичове - в момента мястото на Иса е резерва на Дембеле

[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

woolves написа:Дайте мнение за твърдо титулярно място на Иса, не е ли време вече?
В Мездра да, в Левски

[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]
Sometimes democracy must be bathed in blood.
A.Pinochet[/center]
Sometimes democracy must be bathed in blood.
A.Pinochet[/center]
Има време и за Иса за сега да трупа опит и да влиза да помага!
ВЪН НЕКАДЪРНИЦИТЕ ГОНЗО И БАТКОВ!!!
Завинаги оставам аз ЛЕВСКАР,
верен на отбора си докрай!
Аз неще го предада,
за нищо на света,
за ЛЕВСКИ аз на вичко съм готов!
ТИ ПИ ЛИ СИ СИРОПА? НЕ БЪДИ ПО-БАВЕН ОТ ДРУГИТЕ, ДОКТОРА ЧЕРПИ!!!
Завинаги оставам аз ЛЕВСКАР,
верен на отбора си докрай!
Аз неще го предада,
за нищо на света,
за ЛЕВСКИ аз на вичко съм готов!
ТИ ПИ ЛИ СИ СИРОПА? НЕ БЪДИ ПО-БАВЕН ОТ ДРУГИТЕ, ДОКТОРА ЧЕРПИ!!!
Дай боже пролета да сме в евротурнирите то в мачавете за купата на България и срещу отбори под чертата може Иса да играе а Гарра да си почива, това което имаме в момена дълга скамейка в някой постове е мечтата за треньора, това ще са моментите когато Ясен може да докаже че е добър треньор. Мъри някога имаше Домо и Бабангида.
39 PFC CSKA Sofia BUL 25 0 98 41 16 41 140 144 98 -4
147 PFC CSKA-Sofia JSC BUL 4 0 16 8 1 7 29 28 17 1

147 PFC CSKA-Sofia JSC BUL 4 0 16 8 1 7 29 28 17 1

-
- Контакти:
Мисля, че ако Иса е заедно с Дембеле на терена, ще си пречат.
Петров прави добре, че дава шанс и на двамата да играят, в даден мач.

Петров прави добре, че дава шанс и на двамата да играят, в даден мач.

Пак сърцата ни са пълни,
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,