За Кого Да Стискаме Палци в Плейофите !
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- south_division
- Контакти:
Re: За Кого Да Стискаме Палци в Плейофите !
Някой знае ли картоните сега изчистват ли се или чак в груповата фаза?
Браво за труда! И благодаря!
Информацията, която slavi_1914 ни предоставя си е важна и полезна за всеки истински фен на "Левски". И няма нищо лошо в предварителните сметки. Лошо са далавераджийските сметки. Да, аз ще си препиша двойките на едно листче и ще ги следя, ще си записвам резултите от първите мачове отстрани. Ще чакам вторите. Какво лошо има, от мен нищо не зависи. Нито съм футболист на "Левски", нито треньор, нито пък заемам друга официална длъжност. Аз съм си обикновен привърженик. А дали Батков, Гонзо, Ясен Петров и останалите си правят тънките сметки, подценяват АИК и т.н. предстои да разберем. Но и това далеч не зависи от нас привържениците. Те са професионалистите, занимаващи се с футбол, не ние.
Информацията, която slavi_1914 ни предоставя си е важна и полезна за всеки истински фен на "Левски". И няма нищо лошо в предварителните сметки. Лошо са далавераджийските сметки. Да, аз ще си препиша двойките на едно листче и ще ги следя, ще си записвам резултите от първите мачове отстрани. Ще чакам вторите. Какво лошо има, от мен нищо не зависи. Нито съм футболист на "Левски", нито треньор, нито пък заемам друга официална длъжност. Аз съм си обикновен привърженик. А дали Батков, Гонзо, Ясен Петров и останалите си правят тънките сметки, подценяват АИК и т.н. предстои да разберем. Но и това далеч не зависи от нас привържениците. Те са професионалистите, занимаващи се с футбол, не ние.
Лицензионната комисия при БФС:
Въз основа на предоставените документи, с решение от 30.06.2016 година, се изменя издадения лиценз, както следва:
1. Наименованието „ПФК ЛИТЕКС ЛОВЕЧ" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - “ПФК ЦСКА - СОФИЯ" ЕАД.
- Тези пък кои сa?, бе първата реакция на халфа на АИК Кеви Пейви, когато журналист от Евроспорт - Швеция го попита за жребия.
- От България ли бяха - продължи играчът. - А, добре тогава.
- Нека не съжаляваме за Ливърпул, все пак пътуване до София е далеч по-леко - каза халфът на АИК Реборт Персон.- Като отстраним Левски, ще имаме шанс да играем на "Енфийлд" в групите на Лига Европа".
http://7sport.net/7sport/liga_evropa/d5828_4.htm
- Нека не съжаляваме за Ливърпул, все пак пътуване до София е далеч по-леко - каза халфът на АИК Реборт Персон.- Като отстраним Левски, ще имаме шанс да играем на "Енфийлд" в групите на Лига Европа".
Sole написа:- Тези пък кои сa?, бе първата реакция на халфа на АИК Кеви Пейви, когато журналист от Евроспорт - Швеция го попита за жребия.
Тия яко са си повярвали

- Levski_1914 forever
- Контакти:
plamen_ol написа:Sole написа:- Тези пък кои сa?, бе първата реакция на халфа на АИК Кеви Пейви, когато журналист от Евроспорт - Швеция го попита за жребия.
Тия яко са си повярвалиА не знаят, че ще страдат повече отколкото на Анфийлд
Е това тяхното си е чиста надменност...Аз не смятам,че мачовете ще са леки,трябва да подходим с нужното самочувствие,но също с това и серозно!
Левски завинаги в моето сърце!
-
- Контакти:
Браво доста полезно е това писание и ще следя тези мачове как се развиват паралелно с тези на Левски. Иначе малко е като да правим сметки без кръчмар типично като за българите но е полезно да се знае и да се мисли в перспектива, а и все пак при евентуално влизане в групите на ЛЕ тази таблица има значение защото много по добре е да бъдат избегнати отбори като Виляреал, Галатасарай, Бешикташ и други които може да се окажат решаващи за по нататъчно продължаване в турнира но все пак има и много странични неща които също решават и аз сега се сетих че миналата година Ред Бул бяха в 4та урна но спечелиха групата и то с пълеб актив 18 точки. Все пак браво за труда 

- slavi_1914
- Контакти:
Шампионска лига:като всеки отбор в тъмно е с по-нисък коефициент от Левски и ако отпадне от ШЛ отива в групите на ЛЕ , а Левски се изкачва с 1 място нагоре от 12-тото защото е с по-висок коефициент от този отбор.
26.Залцбург - Апоел Тел Авив
27.Розенборг - Копенхаген
28.Базел - Шериф
29.Спарта - Жилина
30.Партизан - Андерлехт
31.Йънг Бойс - Тотнъм
32.Зенит - Оксер
RB Salzburg 2-3 Hapoel Tel Aviv
Rosenborg 2-1 FC Copenhagen
Basel 1-0 FC Sheriff
Sparta Prague 0-2 Zilina WOW
Partizan Belgrade 2-2 Anderlecht
Young Boys Bern 3-2 Tottenham H.
Zenit St. Petersburg 1-0 Auxerre
26.Залцбург - Апоел Тел Авив
27.Розенборг - Копенхаген
28.Базел - Шериф
29.Спарта - Жилина
30.Партизан - Андерлехт
31.Йънг Бойс - Тотнъм
32.Зенит - Оксер
RB Salzburg 2-3 Hapoel Tel Aviv
Rosenborg 2-1 FC Copenhagen
Basel 1-0 FC Sheriff
Sparta Prague 0-2 Zilina WOW
Partizan Belgrade 2-2 Anderlecht
Young Boys Bern 3-2 Tottenham H.
Zenit St. Petersburg 1-0 Auxerre
СПРЕТЕ ДА ЧЕТЕТЕ ЖЪЛТА ПРЕСА ! ТЯ ПРОМИВА МОЗЪЦИТЕ ВИ !
Левски е над всичко и над всички, а Левски това сме ние !
Левски е над всичко и над всички, а Левски това сме ние !
- george_speed75
- Контакти:
Като гледам какви са резултатите от PLAY_OFF-ите за влизане в ШЛ , очертават се доста изненади. 

Mюлдер тромав ми звучи като Иво бърз
- george_speed75
- Контакти:
Урни за ЛЕ
Отборът на ЦСКА, който вчера победи с 3:0 уелския ТНС в първи мач от плейофа за влизане в групите на Лига Европа, има огромен шанс да се измъкне от урната със слабаците в следващата фаза на турнира.
В момента подредбата е такава, че при отпадане на два отбора с по-висок коефициент от този на червените, ЦСКА ще се изкачи от четвърта в трета урна.
Шансът това да се случи е огромен, а за него, колкото и лошо да звучи, може да помогне и евентуалното отпадане на Литекс от Дебрецен. При положение че ловчанлии успеят да заличат двата гола пасив и елиминират унгарците, оранжевите, които се намират на едно място пред ЦСКА в класирането по коефициент, почти сигурно ще се изкачат от четвърта в трета урна.
Третият ни участник в турнира - Левски, няма подобни проблеми и ако отстрани АИК, ще попадне директно в трета урна. За да се изкачат сините в една група по-високо, трябва шест отбора с по-голям от техния коефициент да отпаднат от турнира.
Ето какво трябва да стане, за да се изкачи ЦСКА в по-горна урна:
Тъй като Жилина победи в ШЛ Спарта (Прага) с 2:0 като гост и почти сигурно ще влезе в групите на най-комерсиалния клубен турнир, чехите ще избутат червените с едно място назад в класирането по коефициент в ЛЕ. Поради тази причина три отбора с по-голям коефициент от този на ЦСКА трябва да отпаднат от ЛЕ, а другите фаворити от плейофите в ШЛ да елиминират съперниците си. Към този момент се очертава това да са:
1. Спортинг Лисабон - Брьондби 0:2 (Спортинг е с по-висок коефициент от ЦСКА)
2. Хайдук Сплит - Унирея 4:1 (Унирея е с по-висок коефициент от ЦСКА)
3. Дебрецен - Литекс 2:0 (Литекс е с по-висок коефициент от ЦСКА)
4. ПАОК - Фенербахче 1:0 (Фенербахче е с по-висок коефициент на ЦСКА)
5. Арис - Аустрия Виена 1:0 (Аустрия е с по-висок коефициент от ЦСКА)
Ето пълния списък на урните в ЛЕ с уточнението, че се е изиграл само първият мач от плейофите за влизане в групите на турнира и със сигурност някои отбори ще отпаднат за сметка на други.
Въпроса ми Левски каде ще бъде 2или3 урна ако влезе в групите.В статията не е казано
В момента подредбата е такава, че при отпадане на два отбора с по-висок коефициент от този на червените, ЦСКА ще се изкачи от четвърта в трета урна.
Шансът това да се случи е огромен, а за него, колкото и лошо да звучи, може да помогне и евентуалното отпадане на Литекс от Дебрецен. При положение че ловчанлии успеят да заличат двата гола пасив и елиминират унгарците, оранжевите, които се намират на едно място пред ЦСКА в класирането по коефициент, почти сигурно ще се изкачат от четвърта в трета урна.
Третият ни участник в турнира - Левски, няма подобни проблеми и ако отстрани АИК, ще попадне директно в трета урна. За да се изкачат сините в една група по-високо, трябва шест отбора с по-голям от техния коефициент да отпаднат от турнира.
Ето какво трябва да стане, за да се изкачи ЦСКА в по-горна урна:
Тъй като Жилина победи в ШЛ Спарта (Прага) с 2:0 като гост и почти сигурно ще влезе в групите на най-комерсиалния клубен турнир, чехите ще избутат червените с едно място назад в класирането по коефициент в ЛЕ. Поради тази причина три отбора с по-голям коефициент от този на ЦСКА трябва да отпаднат от ЛЕ, а другите фаворити от плейофите в ШЛ да елиминират съперниците си. Към този момент се очертава това да са:
1. Спортинг Лисабон - Брьондби 0:2 (Спортинг е с по-висок коефициент от ЦСКА)
2. Хайдук Сплит - Унирея 4:1 (Унирея е с по-висок коефициент от ЦСКА)
3. Дебрецен - Литекс 2:0 (Литекс е с по-висок коефициент от ЦСКА)
4. ПАОК - Фенербахче 1:0 (Фенербахче е с по-висок коефициент на ЦСКА)
5. Арис - Аустрия Виена 1:0 (Аустрия е с по-висок коефициент от ЦСКА)
Ето пълния списък на урните в ЛЕ с уточнението, че се е изиграл само първият мач от плейофите за влизане в групите на турнира и със сигурност някои отбори ще отпаднат за сметка на други.
Въпроса ми Левски каде ще бъде 2или3 урна ако влезе в групите.В статията не е казано
Mюлдер тромав ми звучи като Иво бърз
Re: Урни за ЛЕ
Левски ако острани АИК ще е в 3-та урна !!!