Най-много сме!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
etgecata1
Контакти:

Re: Най-много сме!

Мнениеот etgecata1 » 06 авг 2010 19:05

левскар07 написа:
kalo написа:
etgecata1 написа:Eй радостния, това че разни патки имат регистрация в Facebook и са се писали че са от Левски-нищо не значи.
Това е единственото ви първо място в тези преброявания.
Питай и Томислав Русев, който организира преброяване преди известно време- кой има повече фенове?
Колко още анкети имаше...
И във всичките ЦСКА имат повече фенове...

Видяхме на 01.08.2010г.! :P Особено след последния сигнал! ;)

Защо вече много години /вкл. и последните 20/ армейците разсъждават като каскетлиите.
Нали те бяха домакини на дербито.И какво :oops:
До автора, темата вече я коментирахме, бирата и водата са спечелени. Какво още :lol:

И аз за последен път отговарям:
Това че последното дерби сте били повече са пълни глупости, да наистина бяхте повече но само в сектор Б. В сектор В съотношението беше 10:1,
повече бяхме и в сектор А.
А това че в сектор Г бяхме по-малко е свързано с ред причини: много бойкотираха Титан (ако не вярвате влезте във форума на превържениците на ЦСКА) , други високите цени на билетите, загубата от кипърци.
Последните 5 години на дербито-винаги сме били повече, само в два-три мача сме били някъде по-равно.
Бил съм на стадиона и затова го казвам
То не беше Мтел, КГБ, Гъзпром, Булгартабак, ГЕРБ що пари се изляха и тия фанаха коча за мъдете. А стадиона с формата на полумесец най им отива на 31 кратните сребърни медалисти.
Европодвизи на Еврогранда от Подуене:
http://vbox7.com/play:5e0c8033

Потребителски аватар
abiati
Контакти:

Мнениеот abiati » 06 авг 2010 19:08

skman написа:Не ви ли писна да се мерите с нас. Айде стига вече. Какво значение има кой отбор е с повече фенове. Аз си обичам ЦСКА и не мисля дали примерно Левски са с повече или Литекс. Просто другите отбори не ме интересуват. За пореден път доказвате, че не обичате толкова отбора си колкото мразите другия.

щом не ти пука за другите отбори,какво правиш в нашия форум...айде стига де,все нашите теми ви блазнят...мисля,че имате червен форум в който да пишете,макар да не влизам там,смятам,че още съществува нали

Потребителски аватар
soilwork
Контакти:

Мнениеот soilwork » 06 авг 2010 19:22

abiati написа:Ето истината за преброяването на феновете,не с смс-и за да цъкат кой колкото телефона има и от който телефон иска...а от своя профил гласуваш веднъж и това е!
Моля модеаторите да оставят темата като подчертавам,че не искам да се заяждам с никой пускаи я,за това си я пускам и в нашия си форум.Доста ми се продъниха ушите с разни смс преброявания,за това нека се даде и повече гласност на тази анкета.Още веднъж,драги модеатори при све ми уважение към вас-нека темата не бъде изтрита.
Ето и резултатите- http://football.sportal.bg/news.php?news=251405
Истината е някъде там: Общият брой гласове е съответно: 24 825 гласа за ЦСКА и 18 915 за Левски-в преброяването на Ринг! Сега не ни убеждавай че във Фейса всичко е най-точно,защото утре някоя друга ТВ или Интернет сайт ще пуснат подобна анкета и давай всичко отначало.

skman
Контакти:

Мнениеот skman » 06 авг 2010 19:23

abiati написа:
skman написа:Не ви ли писна да се мерите с нас. Айде стига вече. Какво значение има кой отбор е с повече фенове. Аз си обичам ЦСКА и не мисля дали примерно Левски са с повече или Литекс. Просто другите отбори не ме интересуват. За пореден път доказвате, че не обичате толкова отбора си колкото мразите другия.

щом не ти пука за другите отбори,какво правиш в нашия форум...айде стига де,все нашите теми ви блазнят...мисля,че имате червен форум в който да пишете,макар да не влизам там,смятам,че още съществува нали

Чета всичко свързано с ЦСКА. Това, че ти си комплексиран не е мой проблем. Не пиши нищо за ЦСКА и няма да се засичаме. А отбор ЦДНА няма вече, както няма и Витоша и Динамо. Да завърша с едно мнение към модераторите. Значи аз като напиша нещо против Левски и ям бановете а като се пише името на ЦСКА с разни звездички или имена на клуба от преди години и последствия няма освен да бъде леко променено. Ако това ви е безпристрасността значи е ясна работата. Нали сайта е за всички или ГОНГ е сайт само за левскари? Кажете ни за да знаем.

Linkin_Park
Контакти:

Мнениеот Linkin_Park » 06 авг 2010 19:26

Ние на стадиона като отидем и ни броят на око , нямаме на 1 мач точна бройка , тръгнали сме в цяла България да се броим...

Потребителски аватар
DmG
Контакти:

Мнениеот DmG » 06 авг 2010 19:42

Сега ще ви го кажа бавно , за да го разберете ! В момента е МОДЕРНО да си от ПФК левски , особено сред момиченцата дали на 12 дали на 25 , нищо че не гледат футбол :) а поне 70 процента от хората с фейсбоклук са жени :)

Потребителски аватар
tatusindo
Контакти:

Мнениеот tatusindo » 06 авг 2010 20:03

http://www.***.eu/news94033.html
В тази статия е описано ясно и точно колко са били феновете на Левски и цска на стадиона в неделя ..........
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/wrapimg]

skman
Контакти:

Мнениеот skman » 06 авг 2010 20:07

tatusindo написа:http://www.***.eu/news94033.html
В тази статия е описано ясно и точно колко са били феновете на Левски и цска на стадиона в неделя ..........

Все едно да цитираш 7 дни спорт или Стандарт. Айде стига просто не е сериозно да даваш за пример статия на тия.

левскар07
Контакти:

Мнениеот левскар07 » 06 авг 2010 20:41

4oKuTo написа:Нека не забрaвяме, че чорбата е популярна главно в малките градчета и села, а и сред пенсионерите, т.е. в социални групи, които едва ли ползват файсбук.
П.С.: Освен това съм забелязал, че повечето жени предпочитат Левски.

Грешна ти е представата, френд. По села и паланки, и в малките градчета /съотносимо големите градови, а не към привържаниците на Левски/ винаги е имало по-голям процент армейци.
Живея сред такива.

Потребителски аватар
soilwork
Контакти:

Мнениеот soilwork » 06 авг 2010 21:30

Чета всичко свързано с ЦСКА. Това, че ти си комплексиран не е мой проблем. Не пиши нищо за ЦСКА и няма да се засичаме. А отбор ЦДНА няма вече, както няма и Витоша и Динамо. Да завърша с едно мнение към модераторите. Значи аз като напиша нещо против Левски и ям бановете а като се пише името на ЦСКА с разни звездички или имена на клуба от преди години и последствия няма освен да бъде леко променено. Ако това ви е безпристрасността значи е ясна работата. Нали сайта е за всички или ГОНГ е сайт само за левскари? Кажете ни за да знаем
Има отделна тема за това във потребителския ти панел:"Нужда от модераторска помощ" Цитираш обидният епитет насочен срещу теб,клуба или група от хора и т.н. Хората ще се погрижат за съответното наказание или предупреждение

Върни се в “Левски”