Дефанзивен халф до края на седмицата ???

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Re: Дефанзивен халф до края на седмицата ???

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 06 авг 2010 12:10

Някой чувал ли е нещо за Лусио Вагнер? Уж щяхме да го използваме като скаут.... :o Същото важи с пълна сила и за Бардон. Не знам дали изобщо някой от ръководството на отбора поддържа връзки с бившите ни играчи( не визирам само тези двамата), а те биха могли да помогнат много, като препоръчат някой свой сънародник.
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Потребителски аватар
storm
Контакти:

Мнениеот storm » 06 авг 2010 12:14

believeinyourself написа:
Milkoy написа:Пичове, като гледах вчера мача ми дойде скверната идея за пожарен вариант в случаи като този(когато и Йовов и Гаджев не могат да играят). Казва се Гарра Дембеле. Вчера направи такива изпълнения, че ми напомни за Яя Туре. Според мен ще се справи в пъти по-добре от Балтанов и Тевия, а и ще се даде шанс на Иса като титуляр. А и по принцип нататък може да се практикува размяна на позициите с Йовов по време на мач, смятайте как ще се пообъркат защитите. Това естествено е малко в кръга на фантазиите, но ми се стори интересно и реших да го споделя. Иначе според мен наистина имаме проблеми с късата резервна скамейка. Дано Батков да отпусне малко повече пари за наистина качествен халф. Аз също мислех за Ричи, той никога не е бил проблемен като поведение, според мен Ясен и Гонзо могат бързо да го вкарат в строя.

:lol: :lol: :lol: Ти ме разби бе, мен

То ,че няма смисъл няма ,но явно и на колегата му е направило впечатлението ,че Гарата игра вчера като ненормален в центъра .Направи ми впечатление как отиде взе една топка подаде я и тръгна юруш :) напред ..Направо ме подлуди. :)
[wrapimg=]http://www.forzajuve.ru/images/stories/news17/115.jpg[/wrapimg]

scooool
Контакти:

Мнениеот scooool » 06 авг 2010 12:34

За Гаррата нямам думи,а за халф ония дето го искаха Джонатан Асус изглеждаше уникален футболист още ми е в акъла проверете го в YouTube изглеждаше като извънземен дано е той човека или Ричи това е за мене

UL_Blue

Мнениеот UL_Blue » 06 авг 2010 12:39

Не,не!!! Не ни трябва един дефанзивен халф. Трябват ни два :idea: :idea: :idea:
Единият до Гаджев, другият резерва.
Тея ... Огнянов, Балтанов, Тевия, :arrow: някъде под наем.
Аз и друго се чудя. Гонзо казва, че вече е малко късно за добър халф :roll: Добре де, къде зяпахте последните два месеца.
Да ги питам и друго! Тая наща, "най- добрата" школа така ли за тригодини не изкара едно момче в средата на терена :shock: :shock: :shock: За какво тренират и инвестират в нея като един футболист не може да изкара за три години :evil:
И друго има. Никои не може да ме убеди, че в цяла Европа, Ю. Америка и Африка няма един халф за около 200000евро, просто нямаме скаути, имаме няколко некадърни менаджери и не на последно място на Мустака въобще не му се дават пари!!! :twisted:

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 06 авг 2010 12:49

UL_Blue написа:И друго има. Никои не може да ме убеди, че в цяла Европа, Ю. Америка и Африка няма един халф за около 200000евро, просто нямаме скаути, имаме няколко некадърни менаджери и не на последно място на Мустака въобще не му се дават пари!!! :twisted:

Колега, за това иде реч. Доколкото знам, Бардон сега играе в трета френска дивизия. Ами не може там да няма читав халф, който да не би пожелал да играе в отбор с възможности за изяви в Европа. Пак казвам, Бардон е само един от многото примери, за които се сещам на първо четене. :)
П.П. Да не говорим, че Гаджев и Сърмата се бяха сработили добре, преди Гаджев да се контузи .... ;)
Последна промяна от Captain Stottlemeyer на 06 авг 2010 12:55, променено общо 1 път.
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 06 авг 2010 12:49

UL_Blue написа:Тея ... Огнянов, Балтанов, Тевия, :arrow: някъде под наем.

К'во направи бе колега .... ти ще оставиш отбора с 15-16 играча ... :?
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

[center][wrapimg=]http://www.rozetabg.com/wp-content/themes/corporate/iyi/logo.jpg[/wrapimg][/center]
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/353.png[/wrapimg][rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/rimg] [rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/687.png[/rimg]

believeinyourself
Контакти:

Мнениеот believeinyourself » 06 авг 2010 12:54

Абе Огнянов го оставете. Тва момче, си е АП. Тевия спокойно може да го дадем под наем и да го видим как играе, Балтанов е резерва, Кривия също, Гаджев титуляр,Йовов да го шитнеме някъде, и да вземем читав халф с парите. А Тевия ще е пожарен вариант, при контузии.

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 06 авг 2010 15:46

Гонзо каза по Ринг, че със сигурност ще вземем дефанзивен халф чужденец :idea:
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Потребителски аватар
delpi
Контакти:

Мнениеот delpi » 06 авг 2010 15:57

UL_Blue написа:...
И друго има. Никои не може да ме убеди, че в цяла Европа, Ю. Америка и Африка няма един халф за около 200000евро, просто нямаме скаути, имаме няколко некадърни менаджери и не на последно място на Мустака въобще не му се дават пари!!! :twisted:

Е т'ва е истината! Нямаме скаути! Как може Локо да намери Гара Дембеле и Литекс да няма грешка при закупуване на играчи от чужбина???
Двата основни проблема на Левски през последните години са:
1. Липса на кадърни треньори в школата.
2. Липса на кадърни скаути и мениджъри!
Дядовците мандри обираха, внуците телефони крадат...

Върни се в “Левски”